بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی (14 فیلم و سریال تماشایی)
تاکنون به دنبال مقالهای جامع از بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی بودهاید؟قبلا در مورد بیوگرافی الناز حبیبی توضیح داددیم و حال در این مقاله از ویدو قرار است نگاهی کوتاه هم به کارنامه هنری او داشته باشیم.
الناز حبیبی متولد 1367 اصالتاً از همدان است و از کودکی با بازیگری در تئاتر آشنا شد و از سال ۱۳۷۶ با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری کرد. حبیبی تاکنون در چندین مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته است. او پس از بازی در سه فیلم سعید سلطانی، بهطور جدیتر به حرفه بازیگری پرداخت و علاوه بر هنرپیشگی، به عنوان یک بازیگر و مدل تبلیغاتی هم فعالیت دارد. شایان ذکر است که این بازیگر بااستعداد ایرانی در 39امین جشنواره فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای سینمایی رمانتیسم عماد و طوبا شد.
بهترین فیلم های سینمایی الناز حبیبی
الناز حبیبی از سال 1386 جلوی دوربین کارگردانان سینما ظاهر شد و با به نمایش گذاشتن مهارت و استعداد بازیگریش توانست تاکنون به بازیگری و نقشآفرینی در نقشها و آثار محتلف ادامه دهد. در ادامه به معرفی بهترین فیلم های الناز حبیبی میپردازیم.
فیلم فسیل
- سال اکران: 1399
- ژانر: کمدی
- کارگردان: کریم امینی
- بازیگران: بهرام افشاری، هادی کاظمی، ایمان صفا، الناز حبیبی
فیلم “فسیل” یکی از موفقترین فیلمهای سینمایی ایرانی است که در سال ۱۴۰۱ منتشر شد و بعد از اکرانش رکورد پرفروشترین فیلم تاریخ ایران (با در نظر نگرفتن تورم) را با بیش از ۷۸ میلیارد تومان فروش، به دست آورد.
داستان فیلم در دوران پیش از انقلاب رخ میدهد و ماجراهای سه نفر به نامهای اسی، صفا و سعید را به تصویر میکشد که یک گروه موسیقی تشکیل دادهاند و بابت اجرای آهنگی در تلویزیون، دستگیر میشوند. آنها با شخصی به نام سرهنگ خسروی آشنا میشوند که ماجراهای جدیدی را برایشان به دنبال دارد. “فسیل” با سبک نسبتاً متفاوتی میان فیلم های کمدی ایرانی جدید ، توانست نظر مردم را به سمت خود جلب کند.
فیلم ژن خوک
- سال اکران: 1397
- ژانر: درام، کمدی
- کارگردان: سعید سهیلی
- بازیگران: الناز حبیبی، هادی حجازیفر، سینا مهراد، نازنین بیاتی
“ژن خوک” فیلمی که در لیست بهترین فیلم های الناز حبیبی قرار میگیرد به کارگردانی و تهیهکنندگی سعید سهیلی و نویسندگی سعید سهیلی و احمد کاوری در سال ۱۳۹۷ تولید شده و به سبک اجتماعی-کمدی (درام-کمدی) و به زبان فارسی، محصول ایران است. فیلم در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ در سینماهای ایران اکران شد و نسخه نمایش خانگی آن در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ منتشر شد.
در خلاصه داستان فیلم آمده است که دو زندانی به نامهای رضا کیشمیش و عماد گربه از زندان فرار میکنند تا به هدفی که از پیش تعیین کردهاند برسند، اما در این راه با وقایع و مسائل مختلفی روبرو میشوند. “ژن خوک” سعی در به چالش کشیدن آقازادهها و ارائه نگاهی انتقادآمیز نسبت به آنها دارد و سوژهاش ژن خوب است.
فیلم خجالت نکش
- سال اکران: 1396
- ژانر: کمدی
- کارگردان: رضا مقصودی
- بازیگران: الناز حبیبی، احمد مهرانفر، شبنم مقدمی، لیندا کیانی
“خجالت نکش” فیلمی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی رضا مقصودی، تهیهکنندگی سید امیر پروین حسینی و افرا جورابلو است که در سال ۱۳۹۶ تولید شده است.
در خلاصه داستان فیلم آمده است که داستان زندگی زن و شوهری را روایت میکند که با داشتن پسر و عروس، در سن میانسالی بچهدار میشوند. این اتفاق در یک روستای کوچکی که هیچ چیز از دید اهالی پنهان نمیماند، از دید صنم کمی غیرمعقول به نظر میرسد. قنبر اما ابایی ندارد و بسیار خوشحال است زیرا به حرف رئیس جمهور گوش کرده و به فکر آینده کشورش است.
فیلم دشمن زن
- سال اکران: 1396
- ژانر: کمدی
- کارگردان: کریم امینی
- بازیگران: الناز حبیبی، سام درخشانی، بهاره کیانافشار، بهرنگ علوی
این فیلم سینمایی ایرانی که در لیست بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی قرار میگیرد به کارگردانی کریم امینی، نویسندگی امیرحسین نجفپور و تهیهکنندگی محمدحسین فرحبخش و عبدالله علیخانی در سال ۱۳۹۶ تولید شد.
این فیلم مورد انتقاد شدید منتقدان سینما قرار گرفته است. داستان، شخصیتها و بسیاری از صحنههای این فیلم از فیلم “میهمان” ساخته کامران قدکچیان کپی برداری شدهاست.
در خلاصه داستان “دشمن زن” آمدهاست:
چرا هرچی دشمن زنه بعد از یه مدت توزرد از آب در میاد و میشه مدافع سرسخت حقوق زنان؟
فیلم فصل بارانهای موسمی
- سال اکران: 1388
- ژانر: درام، اجتماعی
- کارگردان: مجید برزگر
- بازیگران: الناز حبیبی، نوید لایقی مقدم، مرضیه خوشی تراش، محمد حسینی علایی
“فصل باران های موسمی” اولین فیلم مجید برزگر است که سبک استقلال در جهانبینی را به نمایش میگذارد. فیلم، قصه پسری نوجوان به نام سینا را در آستانه جدایی پدر و مادرش روایت میکند. این فیلم، با سادگیاش تأثیرگذار است و با مخاطبش ارتباط برقرار میکند. سینا، با تمام غم و ناراحتیاش از جنس نوجوانهای سینمایی نیست و اثری از خروش و عصیان دوران بلوغ ندارد.
بهترین سریال های تلویزیونی الناز حبیبی
کارنامه هنری الناز حبیبی فقط در سنما محدود نمیشود او سریالهای تلویزیونی به یادماندنی زیادی را ثبت کرده است که در ادامه به معرفی کوتاهی از آنها پرداختهایم.
فیلم دوپینگ
- سال اکران: 1399
- ژانر: کمدی، فانتزی
- کارگردان: رضا مقصودی
- بازیگران: شبنم مقدمی، هادی حجازیفر، الناز حبیبی، نیما شعباننژاد
- تعداد فصل: 1
- تعداد قسمت: 23
دوپینگ به عنوان یک سریال قشنگ ایرانی به کارگردانی رضا مقصودی، تهیه کنندگی سید امیر پروینحسینی و نویسندگی رضا مقصودی و افرا جورابلو است. این مجموعه در نوروز ۱۳۹۹ از شبکه سه سیما پخش شده و تا ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ ادامه داشت.
داستان در مورد دو همسایه است که خانههایشان روبروی هم قرار دارند و در یک شب، دو بچه به دنیا میآیند. تمام داستان از شیر خوردن یکی از بچهها و شیر نخوردن دیگری آغاز میشود و با حضور یک دانشمند گوشهنشین، به یک موضوع جذاب تبدیل میشود. این دانشمند با تولید مادهای جایگزین برای شیر مادر، سرنوشت این دو کودک را در آینده تغییر میدهد.
فیلم دل دار
- سال اکران: 1398
- ژانر: اجتماعی، عاشقانه
- کارگردان: جمشید محمودی، نوید محمودی
- بازیگران: محمدرضا غفاری، الناز حبیبی، سوگل خلیق، بهزاد فراهانی
- تعداد فصل: 1
- تعداد قسمت: 32
مجموعه تلویزیونی “دلدار” به کارگردانی جمشید محمودی و نوید محمودی و نویسندگی علیرضا محمدی و مهدی حمزه، محصول گروه فیلم و سریال شبکه دو تلویزیون ایران است. این ملودرام اجتماعی عاشقانه در ماه رمضان سال ۱۳۹۸ تهیه و تولید شده است.
داستان سریال در مورد چند دختر و پسر است که در خانوادههایی از طبقه متوسط بزرگ شدهاند و با مشکلاتی همچون بیکاری و نسل جوان روبرو هستند. نقش اصلی داستان درباره آرش است که با بازی محمدرضا غفاری، نخبه دانشگاهی است و به دلیل بیماری مادر، دانشگاه را رها میکند و در ادامه داستان، سرنوشتش شکل میگیرد. در این سریال، محمدرضا غفاری، الناز حبیبی، حسام محمودی و سوگل خلیق نقش چهار جوان اصلی را بازی میکنند که دو به دو دلبسته به یکدیگر هستند.
فیلم سارق روح
- سال اکران: 1396
- ژانر: اجتماعی، معمایی
- کارگردان: احمد معظمی
- بازیگران: الناز حبیبی، دانیال حکیمی، ایرج نوذری، محمود پاک نیت
- تعداد فصل: 1
- تعداد قسمت: 20
“سارق روح” یک مجموعه تلویزیونی در ژانر معمایی است که به کارگردانی احمد معظمی و تهیهکنندگی ابوالفضل صفری ساخته شده است. این سریال بر اساس یک ایده پژوهش محور و به موضوع امنیت نرم و آسیبهای اجتماعی میپردازد. “سارق روح” در سال ۱۳۹۶ توسط گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما تولید و پخش هفتگی شد. تیتراژ پایانی این سریال را کاوه آفاق خوانده است.
نادر عابدی، استاد دانشگاه و بازنشسته وزارت اطلاعات، به دلیل نگاه پژوهشی و علت و معلولی که نسبت به پدیدههای اجتماعی دارد، دوباره به محل کارش بازمیگردد و در بررسی پروندههای مختلف شرکت میکند. تیمی که او را در این مأموریتها همراهی میکند، دانشجویانش هستند و نگاه موشکافانهای به پروندهها دارد.
نادر عابدی و تیمش موضوع گروهها و حلقههای شبه عرفانی جدیدی را برای بررسی انتخاب میکنند و سعی میکنند تا به تمام جوانب این موضوع و علل گرایش افراد به این گروهها پی ببرند. آنها یکی از اعضای گروه به نام وحید (با بازی علیرام نورایی) را به شکل نفوذی وارد حلقه میکنند تا به اسرار داخلی این گروه پی ببرند. سریال به پیگیری سرنوشت چند نفر از فریب خوردهها میپردازد.
فیلم دردسرهای عظیم
- سال اکران: 1394 – 1393
- ژانر: درام، کمدی
- کارگردان: برزو نیکنژاد
- بازیگران: مهدی هاشمی، جواد عزتی، الناز حبیبی، مریم سعادت
- تعداد فصل: 2
- تعداد قسمت: 26
“دردسرهای عظیم” یک مجموعه تلویزیونی کمدی ایرانی و یکی از بهترین سریال های الناز حبیبی به کارگردانی برزو نیکنژاد است که دارای دو فصل است. بازیگران اصلی این مجموعه شامل مهدی هاشمی، جواد عزتی، الناز حبیبی و مریم سعادت هستند.
در فصل اول، داستان لطیف جوانی است که به طور ناخودآگاه درگیر یک ماجرای عجیب شده و دچار دردسرهای فراوان میشود. بهار دختر جوانی است که برای خلاص شدن از دست خواستگارها، از لطیف کمک میگیرد تا به عنوان خواستگار ساختگی با او نامزد شود. در این فصل، لطیف باید کاری را انجام دهد تا دفترچهٔ بیمه داشته باشد و مجبور میشود نش کش شود. در یکی از شبها، جنازهای که در ماشینش هست زنده میشود.
در فصل دوم، لطیف میخواهد با بهار به صورت واقعی ازدواج کند. عموی بهار، عمو منصور، از آنها میخواهد که به دفتر او بروند وقتی از دفتر بیرون میایند میبینند یک بچه در ماشین است.
فیلم دودکش
- سال اکران: 1393
- ژانر: اجتماعی، کمدی
- کارگردان: محمدحسین لطیفی
- بازیگران: هومن برقنورد، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، الناز حبیبی
- تعداد فصل: 1
- تعداد قسمت: 24
“دودکش” یک مجموعه تلویزیونی طنز ایرانی به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیهکنندگی زینب تقوایی بود. این سریال در رمضان ۱۳۹۲ از شبکه یک سیما پخش شد و فصل دومش “پادری” نام داشت. داستان سریال درباره زندگی افرادی است که با مشکلات مالی و دیگر درگیریهای زندگیشان، دست و پنجه نرم میکنند. فیروز، به همراه خانواده و آشنایانش، یک قالیشویی را اداره میکند؛ اما با پلمپ شدن درب محل کار و زندگیاش توسط مأموران شهرداری، دردسرهایش دوچندان میشود. هومن برق نورد و بهنام تشکر و امیرحسین رستمی نقشهای اصلی داستان هستند.
بهترین سریال های نمایش خانگی الناز حبیبی
در دهههای اخیر، شبکههای تلویزیونی نقش بسیار مهمی در فرهنگ و سبک زندگی ما داشتهاند. مخصوصا شبکه خانگی که با برنامههای متنوع و جذاب خود، مخاطبان زیادی را به سوی خود جذب کرده است. حبیبی هم با این پیشرفت صنعت سینما و تلویزیون همراه شده است و در آثار جدید و متنوعی از سینما و تلویزیون بازی کرده است.
فیلم حیثیت
- سال اکران: ۱۴۰۲
- ژانر: اجتماعی
- کارگردان: سجاد قهرمان زاده
- بازیگران: مهدی حسینی نیا، الناز حبیبی و ستاره پسیانی
- تعداد فصل: ۱
- تعداد قسمت: نامشخص
حیثیت یکی از جدیدترین سریال های نمایش خانگی در حال پخش است که انتظار میرود در لیست بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی قرار بیگرد.
این سریال یک داستان چشمگیر از زندگی انسانها و ارزشهای اجتماعی را به تصویر میکشد. شخصیت اصلی داستان، یک فرد زخمی است که دردش به حدی عمیق است که او را به سمت انزوا و تنهایی سوق میدهد. با این حال، در میان تمامی چالشها و دردها، سریال به عنوان یک ارزش اجتماعی مهم برای او به نظر میرسد. در واقع، داستان سریال به طور واضح نشان میدهد که چگونه ارزشهای اجتماعی میتوانند به فرد کمک کنند تا از انزوا و تنهایی فراتر برود.
فیلم سیاه چاله
- سال اکران: ۱۴۰۲
- ژانر: کمدی، اجتماعی
- کارگردان: حسین نمازی
- بازیگران: حسن پورشیرازی، ژاله صامتی، مهران احمدی، شهره سلطانی
- تعداد فصل: ۱
- تعداد قسمت: ۱۵
سریال کمدی و اجتماعی سیاهچاله به کارگردانی حسین نمازی و تهیهکنندگی سعید خانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ از شبکه اینترنتی فیلمنت پخش شد.
این سریال داستان مردی به نام جمشید را روایت میکندکه در ۶۰ سالگی به دلیل بیکاری و اجارهنشینی مجبور میشود به خانه پدری خود نقل مکان کند. زندگی او با فهمیدن وجود لولههای انتقال نفت پالایشگاه دچار تغییر میشود.
فیلم روزی روزگاری مریخ
- سال انتشار: ۱۴۰۱
- کارگردان: پیمان قاسم خانی، محسن چگینی
- ژانر: فانتزی، کمدی
- تعداد فصل: ۱
- تعداد قسمتها: ۲۶
- بازیگران: سام درخشانی، ویشکا آسایش، امیر نوروزی، امیر کاظمی
“روزی روزگاری مریخ” نام مجموعه نمایشی است که به کارگردانی پیمان قاسمخانی و محسن چگینی ساخته شده و تیم کارگردانی آن شامل امید ترکاشوند و نیروانا قاسمخانی است. این سریال در ژانر کمدی فانتزی در سیاره مریخ با حضور آدمفضاییها و انسانهای زمینی ساخته میشود. نخستین قسمت آن در تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۱ از طریق پلتفرمهای فیلیمو و نماوا پخش شد. در خلاصه این سریال فانتری و تخیلی آمده است که:
در این دوران، سفر به مریخ برای همه موجودات از سیارات مختلف ممکن شده است… شما هم چنین؟
فیلم مردم معمولی
- سال انتشار: 1400
- کارگردان: رامبد جوان
- ژانر: کمدی، سیتکام
- تعداد فصل: 1
- تعداد قسمتها: 20
- بازیگران: رامبد جوان، شبنم مقدمی، آتیلا پسیانی، الناز حبیبی
مجموعه سیت کام ایرانی به کارگردانی رامبد جوان، محصول سال ۱۴۰۰، به نمایش درآمده و شنبهها در پلتفرم فیلیمو پخش میشود.
در این مجموعه، بردیا برازنده (نقش ایفا شده توسط رامبد جوان) صاحب مرکز زیبایی تناسب طلایی است و ثروتی بیانتها دارد. پس از پلمب آژانس مسافرتی بارباراس که متعلق به خواهر بردیا، یعنی باربارا برازنده (با بازی شبنم مقدمی) است، باربارا برادرش را با تهدید و زور مجبور میکند که فعالیت آژانس را در مرکز تناسب طلایی ادامه دهد. اما، او همیشه در شرایط بحرانی نیست و با افشای راز ثروت بردیا، وضعیت خانواده برازنده رو به تباهی خواهد رفت.
دیگر آثار الناز حبیبی در تئاتر
الناز حبیبی علاهبر کار در سینما و تلویزیون در صحنه نمایش هم حضور فعالی دارد که در ادامه نمایشهای تئاتری او ذکر شده است.
تئاتر
- ۱۴۰۱ آن سوی آینه
- ۱۳۹۸ شاه ماهی
- ۱۳۹۷ زهرماری
- ۱۳۹۷ خروس لاری
- ۱۳۹۶ سلولهای حروم
- ۱۳۹۵ دوباره اون آهنگ رو بزن
- ۱۳۹۴ من آنجا نیستم
تله تئاتر
- شام یکشنبه – ۱۴۰۱
جوایز الناز حبیبی
موارد زیر جوایز و افتخاراتی است که حبیبی در طول دوران حرفه بازیگری خود موفق به کسب آنها شده است:
- برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره رنگین کمان چین برای فیلم زاپاس (۱۳۹۵)
- نامزد جایزه بهترین بازیگر زن برای نمایش شاه ماهی از سی و هشتمین دوره جشنواره تئاتر فجر (۱۳۹۸)
- نامزد بهترین بازیگر زن کمدی بیستمین دوره جشن حافظ برای دوپینگ (۱۳۹۹)
- مقام دوم بازیگری ششمین دوره جشنواره تئاتر رضوی (۱۳۸۷)
- نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن سی و نهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم سینمایی رمانتیسم عماد و طوبا (۱۳۹۹)
مروری بر بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی
فهرستی از بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی از سینما، تلویزیون و نمایش خانگی را برای شما تهیه کردیم تا به راحتی و با یک کلیک بتوانید به آن دسترسی داشته باشید. حبیبی از شروع فعالیت هنری خود تاکنون به خوبی توانسته است در دل طرفدارانش ماندگار شود و با ایفای نقش در شخصیتها و داستانهای متفاوت آثار ماندگاری را به ثبت به رساند. نظر شما درباره الناز حبیبی، بازیگر محبوب سینما و تلویزیون چیست؟ کدام یک از آثار این بازیگر را بیشتر میپسندید؟ و جای کدام عنوان را در این مقاله خالی میدانید؟