اخبار سینما و هنرمندان ایرانیاخبار فیلم و سریالفیلم و سریال

پروین نوری وند را چقدر می شناسید؟ / زندگینامه خواننده معروف ایرانی

در این خبر از ویدو به بیوگرافی پروین نوری وند و فراز و نشیب زندگی شخصی و هنری او پرداخته‌ایم. تا انتهای این خبر همراه با ما باشید.

پروین نوری وند، خواننده‌ای با صدای دلنشین بود که طرفداران بسیاری داشت. متأسفانه در تاریخ 19 مرداد 1402 در سن 85 سالگی این هنرمند ایرانی درگذشت. در ادامه، می‌توانید بیوگرافی پروین، یا به عبارتی پروین نوری وند، خواننده مشهور را مطالعه کنید.

پروین نوری وند در سال ۱۳۱۷ در تهران به دنیا آمد. او یک خواننده قدیمی بود و یکی از صداهای برجسته دوران پیش از انقلاب ایران بود. اجرای ترانه “غوغای ستارگان” باعث شهرت و شناخت او شد. متأسفانه، درگذشت پروین نوری وند تلخی بسیاری را در صنعت موسیقی ایران به همراه داشت.

بیوگرافی پروین (زندگی شخصی پروین نوری وند)

پروین نوری وند، ملقب به پروین، متولد سال ۱۳۱۷ در تهران بود. قبل از ورود به عرصه خوانندگی، او به عنوان یک کارمند در بانک بازرگانی مشغول به کار بود. با این حال، به دلیل صدای خاص و منحصر به فردش، توسط همایون خرم و با کمک یکی از افراد خانواده خود به عنوان یک خواننده وارد صنعت موسیقی شد. صدا و استعداد او را با خوانندگانی مانند دلکش مقایسه می‌کردند.

بیشتر بخوانید:

بیوگرافی پروین

زندگی هنری پروین

پروین، یکی از برترین خوانندگان زن ایرانی با اجرای بیش از ۳۰۰ ترانه و آواز در دهه‌های ۳۰ و ۴۰، یک رزومه درخشان دارد. از جمله آهنگ‌ها و ترانه‌های برجسته او می‌توان به “غوغای ستارگان”، “پیک سحری”، “درد عشق و انتظار”، “زمستان” و غیره اشاره کرد.

پروین در طول فعالیت هنری خود با آهنگسازانی همچون همایون خرم، حسین صمدی، مرتضی حنانه، رضا ناروند، مرتضی محجوبی، جواد لشگری، انوشیروان روحانی، امین الله رشیدی و بسیاری دیگر همکاری مستمر داشت. همچنین، او با ترانه‌سرایانی نظیر پرویز وکیلی، کریم فکور، رحیم معینی کرمانشاهی، پرویز خطیبی، هدایت اله نیرسینا، عبداله الفت، تورج نگهبان، مهدی سهیلی، بهادر یگانه و بسیاری دیگر همکاری کرد.

بازخوانی ترانه های پروین نوری وند

بازخوانی ترانه های پروین نوری وند

بعد از انقلاب به دلیل ممنوعیت صدای زنان در خوانندگی، خوانندگان زن دیگر آثار جدید تولید نکردند. با این حال، آثار باقی‌مانده از آن‌ها به گونه‌ای جذاب و محرک بود که هر دو نسل قدیم و جدید به آن‌ها علاقه‌مند بودند. خوانندگان مرد پس از انقلاب، آثار بسیاری از بزرگان موسیقی ایران را بازخوانی کردند. از جمله، بازخوانی ترانه‌های خانم پروین با صدای خوانندگان دیگر می‌تواند مثالی از این مورد باشد.

زمان فوت پروین

پروین، خواننده ایرانی، در شبگاه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ به دلیل پیری درگذشت. او تا پایان عمر در تهران ساکن بود و در سن پنج و هشتاد سالگی درگذشت.

بیشتر بخوانید:

زهرا ظریفی

من بیش از یک ساله که در زمینه سئو، محتوا و سئومحتوا فعالیت می‌کنم و مشتاق هستم تا جدیدترین مباحث تو این حوزه رو یادبگیرم و تجربیات بیشتری کسب کنم. داستان و علاقه من با یه پروژه برندسازی شخصی شروع شد و حالا من دنباله‌رو این تجربه هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا