بیوگرافی بازیگران سریال دوپینگ (خلاصه داستان + زمان پخش)
مجموعه طنز “دوپینگ” به کارگردانی رضا مقصودی و تهیهکنندگی سید امیر پروینحسینی ساخته شده است و رضا مقصودی و افرا جورابلو نیز فیلمنامه این مجموعه را به نگارش درآوردهاند.
“دوپینگ” که بهعنوان بهترین سریال های کمدی ایرانی شناخته میشود، در نوروز ۱۳۹۹ روی آنتن رفت و داستانی طنزآمیز و جذاب را به تصویر کشید. در ادامه این مطلب، ضمن ارائه بیوگرافی بازیگران و زمان پخش سریال، به بررسی خلاصهای از داستان آن نیز خواهیم پرداخت.
جدول پخش سریال دوپینگ
شبکه آی فیلم مجموعه تلویزیونی “دوپینگ” را از روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 هرشب ساعت 19:00 روی آنتن میبرد. علاقهمندان به تماشای این سریال میتوانند در صورت تمایل، تکرار آن را در ساعتهای 3:00 بامداد و 11:00 روز بعد تماشا کنند.
- شبکه پخش کننده سریال دوپینگ : آی فیلم
- زمان پخش سریال دوپینگ از شبکه آی فیلم : 19:00- هرشب
- بازپخش پخش سریال دوپینگ از شبکه آی فیلم : 3:00 بامداد و 11:00 روز بعد
داستان سریال دوپینگ
زندگی دو خانواده در یک شب بهطور کامل تغییر میکند، زمانیکه هردو در یک شب صاحب فرزند میشوند. ماجرا از جایی جالب میشود که یکی از نوزادها بهطور کامل از شیر مادر امتناع میکند و دیگری با اشتهای زیاد شیر میخورد.
دراینمیان، یک دانشمند گوشهنشین بهنام دکتر افشار وارد داستان میشود. دکتر افشار که سالها در زمینه مواد غذایی و تغذیه نوزادان تحقیق کرده است، مادهای جادویی تولید میکند که میتواند جایگزین شیر مادر شود.
مادر که از شیر نخوردن فرزندش ناامید شده بود، تصمیم میگیرد از این ماده جادویی به او بدهد؛ اما غافل از آنکه این ماده سرنوشت این دو نوزاد را بهطور کامل تغییر خواهد داد.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال دوپینگ
حضور بازیگران برجسته و شناخته شدهای مانند نیما شعباننژاد، الناز حبیبی و هادی حجازیفر در کنار فیلمنامه جذاب و کارگردانی قوی رضا مقصودی، “دوپینگ” را به سریالی دیدنی و پرمخاطب تبدیل کرده است.
در این مطلب، بهطور خلاصه به معرفی برخی از بازیگران این سریال میپردازیم و شما را به خواندن ادامه این مقاله برای آشنایی بیشتر با زندگی، آثار و نقشآفرینی این هنرمندان در سریال ایرانی دوپینگ دعوت میکنیم.
هادی حجازیفر در نقش حسن اسدی پدر کامران
هادی حجازیفر زاده ۳۱ خرداد ۱۳۵۵ نویسنده، کارگردان و بهترین بازیگر مرد ایرانی است. او دانشآموخته رشته کارشناسی نمایش عروسکی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.
حجازیفر فعالیت هنری خود را از دوران دانشجویی با بازی در تئاتر آغاز کرد و درطول سالهای فعالیت خود در آثار متعددی بهعنوان بازیگر، نویسنده و کارگردان حضور داشته است. وی بازیگری را در دوره دانشجویی با بازی در فیلم “مزرعه پدری” (۱۳۸۳) به کارگردانی رسول ملاقلیپور آغاز کرد؛ اما بهدلیل علاقه به کارگردانی تا مدتها به پیشنهادهای بازیگری پاسخ منفی میداد.
در سال ۱۳۹۴ این بازیگر با بازی در نقش “حاج احمد متوسلیان” در فیلم “ایستاده در غبار” به کارگردانی محمدحسین مهدویان به عرصه بازیگری بازگشت. این فیلم که به دوران جوانی شهید متوسلیان میپردازد، مورد استقبال منتقدان و تماشاگران قرار گرفت و حجازیفر نیز برای بازی در این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. برای آشنایی با دیگر آثار این بازیگر مطرح میتوانید مقاله بهترین فیلم و سریال های هادی حجازی فر را مطالعه کنید.
نیما شعباننژاد در نقش کامران اسدی پسر حسن
نیما شعباننژاد یکی از بازیگران جوان و مستعد ایرانی در دهه 1360 در آلمان متولد شد. او که در ابتدا در رشته مهندسی مکانیک تحصیل میکرد بهواسطه یکی از عوامل برنامه خندوانه به این برنامه راه یافت و با هنرنماییهای خود در این برنامه بهسرعت به شهرت و محبوبیت رسید.
حضور در برنامه خندوانه، نقطهعطفی در زندگی هنری نیما شعباننژاد محسوب میشود. او با ایفای نقشهای متنوع و طنزپردازیهای خلاقانه خود در این برنامه، توجه مخاطبان را به خود جلب کرد و تواناییهای خود را بهعنوان یک بازیگر توانمند به اثبات رساند.
شعباننژاد در خندوانه با نقشهای مختلفی روی صحنه رفت که هرکدام از آنها به نوعی در ذهن مخاطبان ماندگار شد. ازجمله شخصیتهای محبوب و بهیادماندنی او میتوان به “نیما” (شخصیتی خنثی و طنز)، “کیاتاناکورا” (کیانا) (شخصیتی خشن و طلبکار)، “بایرام” (ترکیبی از مادربزرگ، شوهر عمه مادر و معلم ورزشی شعباننژاد) و “خانومی” (زنی مزاحم تلفنی) اشاره کرد. مطالعه مقاله بیوگرافی نیما شعبان نژاد شما را با زندگی شخصی این بازیگر تازه شناختهشده سینما و تلویزیون بیشتر آشنا میکند.
محمد بحرانی در نقش فریدون پدر شیوا
محمد بحرانی در عرصههای مختلفی همچون بازیگری، کارگردانی، صداپیشگی، عروسکگردانی، اجرا و شاعری فعالیت میکند. او فعالیت هنری خود را با تئاترهای دانشجویی و نمایش عروسکی آغاز کرد.
در سال ۱۳۸۰، با پیشنهاد مریم سعادت، به برنامه عروسکی زنده “نینیمون” به کارگردانی بهرام شاهمحمدلو راه یافت و از آن زمان تاکنون در پروژههای متعددی در حوزه کودک و بزرگسال حضور داشته است؛ اما نقطهعطف فعالیت هنری بحرانی، خلق شخصیت عروسکی “جناب خان” بود.
شخصیتپردازی جناب خان حاصل تجربیات زندگی شخصی محمد بحرانی است. او از دوران کودکی در شیراز با بچههای جنگزده تا دوران دانشگاه و زندگی در خوابگاه، تجربیات مختلفی را کسب کرده که در خلق این شخصیت به کار گرفته است.
محبوبیت محمد بحرانی به جناب خان ختم نمیشود. او در مجموعه “کلاه قرمزی” به کارگردانی حمید جبلی و ایرج طهماسب نیز صداپیشگی دو عروسک محبوب “آقای همساده” و “ببعی” را برعهده داشته که در میان مخاطبان بهیادماندنی شده است.
الناز حبیبی در نقش شیوا دختر فریدون
الناز حبیبی بازیگر توانمند و محبوب سینما و تلویزیون ایران در سن 9 سالگی بهطور اتفاقی از طریق یکی از بستگان خود که مدیر تولید بوده برای بازی در فیلمی انتخاب شد و بدینترتیب قدم به دنیای هنر و بازیگری گذاشت.
حبیبی فعالیت هنری خود را بهطور رسمی از سال 1376 آغاز کر؛ اما اولین تجربه جدی او در عرصه بازیگری، حضور در سریالهای “سالهای برف” و “بنفشه” به کارگردانی سعید سلطانی در سال 1385 بود. در بیوگرافی الناز حبیبی بهطور مفصل درباره جزئیات زندگی شخصی، آغاز فعالیت و نقشهای ماندگار او نوشتهایم.
نقشآفرینی حبیبی در سریال “روزگار غریب” در سال 1386، نقطهعطفی در کارنامه هنری او محسوب میشود و او را به مخاطبان معرفی کرد. او با بازی در سریالهای “فاصلهها” (1389) و “تا” (1390) به شهرت و محبوبیت بیشتری دست یافت.
حضور حبیبی در سریالهای “دودکش 1” (1392) و “دردسرهای عظیم 1 و 2” (1393 و 1394) به اوج محبوبیت او منجر شد و جایگاه او را بهعنوان یکی از بهترین بازیگران زن ایرانی در سینما و تلویزیون تثبیت کرد. برای آشنایی بیشتر با آثار این بازیگر محبوب میتوانید مقاله بهترین فیلم و سریال های الناز حبیبی را مطالعه کنید.
شبنم مقدمی در نقش توران (آرنیکا) همسر دوم فریدون
بیوگرافی بازیگران سریال دوپینگ را با بیوگرافی شبنم مقدمی ادامه میدهیم. شبنم مقدمی متولد سال ۱۳۵۱ بازیگر و گوینده (نریتور) توانمند ایرانی است که درطول سهدهه فعالیت حرفهای خود حضوری پررنگ در تئاتر، سینما، تلویزیون و رادیو داشته و افتخارات بسیاری ازجمله دو سیمرغ بلورین جشنواره فجر را کسب کرده است.
مقدمی فعالیت هنری خود را از اواخر دهه هفتاد با حضور در گروه تئاتر “شایا” و بازی در نمایش “خانه کاغذی” به کارگردانی شهرام کرمی آغاز کرد. او در ادامه مسیر، با کارگردانان مطرحی همچون محمد رحمانیان، مسعود رایگان و کیومرث مرادی در تئاتر همکاری کرد و استعداد و توانایی خود را به اثبات رساند.
در سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۷، خانه تئاتر ایران، وی را بهعنوان بهترین بازیگر زن سال انتخاب کرد. مقدمی در اواسط دهه هفتاد با بازی در فیلم “زخمی” یکی از بهترین فیلم های درام ایرانی به کارگردانی کامران قدکچیان، قدم به عرصه سینما گذاشت.
اما نقطهعطف فعالیت سینمایی او، بازی در فیلم “به نام پدر” به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا در سال ۱۳۸۴ بود. این فیلم، مقدمی را بهطور جدی به مخاطبان سینما معرفی کرد و بازی درخشان او در این اثر، تحسین منتقدان و مردم را به دنبال داشت.
علیرضا آرا در نقش بهرام برادرزن حسن، دایی کامران
علیرضا آرا،متولد ۱۳ دی ۱۳۵۴ در تهران ازجمله هنرمندان برجسته ایران است که در عرصههای مختلف سینما، تئاتر و تلویزیون بهعنوان کارگردان، بازیگر، دستیار کارگردان و گوینده فعالیت میکند.
آرا تحصیلات خود را در رشته مهندسی عمران به پایان رساند؛ اما علاقه و استعداد او به هنر، او را بهسمت دنیای بازیگری و کارگردانی سوق داد. وی درطول سالهای فعالیت هنری خود در فیلمها و سریالهای متعددی به ایفای نقش پرداخته و با بازیهای درخشان خود، جایگاه ویژهای در میان مخاطبان پیدا کرده است.
علاوهبر بازیگری، این بازیگر در عرصه کارگردانی نیز فعالیتهای موفقی داشته و فیلمها و نمایشهای متعددی را به کارگردانی او روی صحنه و پرده سینما رفتهاند. او همچنین بهعنوان طراح صحنه و دستیار کارگردان نیز در سینما و تئاتر فعال بوده و از تجربیات و خلاقیت خود در این زمینهها نیز بهره برده است.
فرزین محدث در نقش زکریا دانشمند شیمی
فرزین محدث متولد 20 اردیبهشت 1358 در تهران، بازیگر توانمند سینما و تلویزیون ایران است که در سالهای اخیر با حضور در سریالهای نمایش خانگی پرطرفدار و رئالیتی شوهای “شبهای مافیا” و “ارتش سری” و “ضد” به شهرت بیشتری دست یافته است.
محدث دارای مدرک لیسانس بازیگری از دانشگاه سوره است. او فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و پس از کسب تجربه در این عرصه، به دنیای سینما و تلویزیون راه یافت.
محدث اولینبار در سال 1378 با بازی در تئاتر در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر، به سرپرستی میکائیل شهرستانی، فعالیت حرفهای خود را آغاز کرد. او در ادامه مسیر، در تئاترهای متعددی به ایفای نقش پرداخت و در سال 1382 اولین جایزه خود را از جشن خانه تئاتر دریافت کرد.
اولین تجربه فرزین محدث در تلویزیون با سریال “پرانتز باز” در سال 1388 رقم خورد. او در سال 1382 با بازی در فیلم “مارمولک” به کارگردانی کمال تبریزی، قدم به عرصه سینما گذاشت و این فیلم، نقطهعطفی در فعالیت سینمایی او محسوب میشود.
مینا جعفرزاده در نقش گل خانم مادر حسن و مادربزرگ کامران
مینا جعفرزاده بانوی فرهیخته و مادر مهربان سینمای ایران در عرصههای مختلف بازیگری سینما و تلویزیون و گویندگی رادیو فعالیت میکند. او همسر بهمن زرینپور کارگردان و بازیگر شناختهشده دهه 50 است.
بانو جعفرزاده از سال 1348 تاکنون در عرصه هنر فعالیت دارد و درطول این سالها، با ایفای نقشهای متعدد در فیلمها و سریالهای مختلف توانایی و استعداد خود را به اثبات رسانده است.
این بازیگر فعالیت حرفهای خود را بهطور جدی از سال 1348 در رادیو بهعنوان گوینده بخش ویژه کودکان آغاز کرد. او در خاطرهای از چگونگی ورود خود به رادیو میگوید:
در دوران دبیرستان، استعداد بازیگری در خود را کشف کردم و با حمایتهای جناب توفیقی، توانستم در بخش ویژه کودکان رادیو فعالیت کنم.
مینا جعفرزاده در فیلمهای متعددی ازجمله “فیل در تاریکی”، “اخراجیها” و “خاله خانم” به ایفای نقش پرداخته و با بازیهای درخشان خود، در میان مخاطبان به جایگاهی ویژه دست یافته است.
شیوا خسرومهر در نقش کوکب معشوقه حسن
شیوا خسرو مهر،بازیگر توانمند سینما و تلویزیون در گفتوگویی از زندگی شخصی و آرزوهای خود سخن میگوید. او از همان دوران کودکی یعنی از پنج سالگی در تئاترهای پدرش به ایفای نقش میپرداخت. در آن زمان، آرزوی خسرو مهر این بود که مهماندار هواپیما شود.
شاید نوع لباس پوشیدن مهمانداران هواپیما برای او جذاب بوده و او را به این شغل علاقمند میکرده است. با دور شدن پدر از تئاتر، خسرو مهر نیز برای حدود 20 سال از بازیگری فاصله گرفت؛ اما در سال 1378 با ثبتنام در کلاسهای بازیگری حمید سمندریان، فعالیت خود را دوباره از سر گرفت.
از آن زمان تاکنون حدود 16 سال میگذرد که شیوا خسرو مهر در عرصه بازیگری حضور دارد و در فیلمها و سریالهای متعددی به ایفای نقش پرداخته است. او با استعداد و توانایی خود، جایگاه ویژهای در میان مخاطبان پیدا کرده و ازجمله بازیگران بیحاشیه است که میتوان به آینده درخشان او در دنیای هنر امیدوار بود.
زهره صفوی در نقش خانم سلیمانی صاحب کار توران
زهره صفوی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، از خانوادهای هنرمند به عرصه هنر قدم گذاشت. او فرزند سلیمان احمد صفوی کارگردان تئاتر، مادر زهرا اویسی (بازیگر) و میترا اویسی (بازیگر و چهره پرداز) است.
صفوی از سن پنج سالگی با بازی در نمایش عملیات ژانگوله به کارگردانی پدرش در تئاتر تهران، فعالیت هنری خود را آغاز کرد. او در ادامه مسیر، لیسانس رشته موتولف (تسلیحات جغرافیایی) را از دانشگاه افسری دریافت کرد.
صفوی فعالیت در تئاتر را از سال 1326، بازی در تلویزیون را از سال 1336 و بازی در سینما را از سال 1338 با فیلم صفرعلی آغاز کرد. او در دورهای بهعنوان مادر سینمای ایران شناخته شد و در بسیاری از فیلمها و سریالها در نقش مادر به ایفای نقش پرداخت.
سایر بازیگران سریال دوپینگ
سریال کمدی دوپینگ علاوهبر بازیگران نقش اصلی از حضور هنرمندان برجسته و توانمند دیگری نیز بهره برده است که هرکدام با هنرنمایی خود به جذابیت و پرمخاطب شدن این مجموعه افزودهاند. در ادامه به معرفی اسامی تعدادی از این بازیگران بههمراه نقش آنها در سریال میپردازیم.
- میثاق جمشیدی در نقش حمیدی منشی اداره
- ایلیا کیوان در نقش خودش (ایلیا کیوان)
- وحید رحیمیان در نقش بهزاد توانا کمدین
- فرشید نزاکتی در نقش یوسفی دستیار بهرام
نگاهی به لیست بازیگران سریال دوپینگ
در این مقاله، به معرفی برخی از این بازیگران و نقشآفرینیهایشان در این سریال پرطرفدار پرداختیم که با ایفای نقشهای متنوع و طنزآمیز، لحظات شادی را برای مخاطبان رقم زدند.
این سریال با فضایی شاد و طنزآمیز، لحظات مفرحی را برای مخاطبان به ارمغان آورد و به یکی از سریالهای محبوب در ژانر طنز تبدیل شد. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و برایتان مفید بوده باشد.