از زبان شما

علت ارور دادن ماشین لباسشویی در حین کار

ماشین لباسشویی از هر برندی که باشد، یک وسیله مصرفی است و ممکن است به دلایل متعددی، عملکرد بهینه خود را از دست بدهد. عدم عملکرد صحیح در ماشین لباسشویی، معمولا حین کار مشخص می‌شود.

برای هر ماشین لباسشویی کدهایی تعریف شده که وضعیت خطا را در عملکرد این دستگاه در حین کار نشان می‌دهد. شما می‌توانید از طریق این کدها، علت ارور دادن ماشین لباسشویی حین کار را تشخیص دهید و برای رفع آن اقدام کنید.

با توجه به ضروری بودن استفاده از لباسشویی، شناخت علت ارور دادن ماشین لباسشویی در حین کار، خالی از لطف نخواهد بود. معمولا زمانی که لباسشویی ارور می‌دهد، عملکرد آن در حین کار متوقف می‌شود.

با شناخت دلایل اعلام وضعیت خطا می‌توانید به سادگی مشکل دستگاه را مرتفع ساخته و به عملکرد مجدد لباسشویی برسید.

چرا لباسشویی در حین کار متوقف می‌شود؟

طبیعتا لباسشویی هنگام روشن بودن و در حین کار، وضعیت خطا را نشان می‌دهد. از دلایل عمده متوقف شدن لباسشویی حین کار، می‌توان به وجود مشکل در زبانه دری آن، میکروسوئیچ درب، شیربرقی، پمپ تخلیه، خرابی برد یا تایمر لباسشویی و مواردی از این قبیل اشاره کرد.

اگر میکروسوئیچ یا قفل الکتریکی درب لباسشویی یا زبانه درب خراب شده باشد، لباسشویی شروع به کار نمی‌کند یا وسط کار متوقف می‌شود.

هر گونه خرابی در شیر برقی نیز ممکن است، باعث متوقف شدن لباسشویی شود؛ چون ممکن است آب بیش از حد معمول یا کم‌تر از آن، وارد ماشین شده و عملکرد از پیش تعریف شده آن را مختل سازد.

اگر پمپ تخلیه خراب شود یا لوله‌های تخلیه آب مسدود شوند، تخلیه آب به درستی صورت نمی‌گیرد و افزایش حجم آب داخل ماشین به عنوان علت ارور دادن ماشین لباسشویی در حین کار، می‌تواند عملکرد آن را مختل ساخته و لباسشویی را حین کار متوقف کند.

در مورد تایمر نیز باید بدانید که خرابی آن به مدل لباسشویی بستگی دارد؛ در واقع برخی از مدل‌های ماشین لباسشویی دارای تایمر و برخی دیگر دارای برد الکترونیکی هستند و اگر به هر دلیلی خراب شوند، لباسشویی در حین کار به صورت کامل متوقف می‌شود.

همانطور که گفتیم برای هر یک از این خرابی‌ها، یک کد اعلام خطا تعریف شده که با شناخت آن‌ها می‌توانید به صورت دقیق مشکل را پیدا کنید.

علت بوق زدن یخچال چیست ؟

ارورهای ماشین لباسشویی در برندهای مختلف

شناخت ارورهای ماشین لباسشویی از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ چون هر کد وضعیت خطا، در واقع یک مشکل تخصصی را نشان می‌دهد و مهم‌تر آن است که پس از تشخیص مشکل لباسشویی، باید از یک تعمیرکار متخصص در این زمینه کمک بگیرید. در ادامه ارورهای ماشین لباسشویی در برندهای مختلف را معرفی می‌کنیم.

علت ارور دادن ماشین لباسشویی ال جی

از کدهای اعلام وضعیت خطا در لباسشویی ال جی، می‌توان به ارور TE، ارور FE، ارور EE، ارور PE، ارور PF، ارور CD ، ارور CE و ارور SE اشاره کرد.‌ ارور TE وجود مشکل در قسمت هیتر، سنسور و المنت را نشان می‌دهد.

به همین ترتیب ارور FE بروز مشکل در لوله شیر آب یا شیر تخلیه، ارور EE وجود مشکل در برد اصلی دستگاه، ارور PE خراب شدن سنسور تشخیص میزان آب و به دنبال آن افزایش حجم آب، ارور PF جریان برق ورودی دستگاه، ارور CD مشکل در قسمت خشک کن لباسشویی، ارور CE وجود مشکلات متفرقه در ماشین لباسشویی و ارور SE وجود مشکل در موتور ماشین لباسشویی ال جی را نشان می‌دهد.

علت ارور دادن ماشین لباسشویی حایر

علت ارور دادن ماشین لباسشویی حایر

ارور لباسشویی حایر با چشمک زدن چند چراغ در صفحه نمایش آن، نشان داده می‌شود. به علاوه اینکه یک سری کد روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود که از جمله آن می‌توان به ارور IE به دلیل مشکل در شیر ورودی آب یا شیر تخلیه و انسداد در شیر برق، ارور LE به دلیل مشکل در درب لباسشویی و … اشاره کرد.

با توجه به اینکه ارور لباسشویی حایر با چشمک زدن نمایش داده می‌شود، می‌توانید از طریق تعداد چشمک‌ها روی نمایشگر علت ارور دادن ماشین لباسشویی در حین کار را پیدا کنید.

به عنوان مثال، ۲ بار چشمک زدن در هر ۴ ثانیه، وجود مشکل در پمپ تخلیه، ۳ بار چشمک مشکل در ترمیستور، ۴ بار چشمک در هر ۴ ثانیه مشکل در هیتر لباسشویی را نشان می‌دهد. به همین ترتیب ارور لباسشویی حایر تا ۸ چشمک در هر ۴ ثانیه برای مشکلات مختلف تعریف شده است.

علت ارور دادن ماشین لباسشویی سامسونگ

اگر سنسور آب لباسشویی سامسونگ خراب شود، با ارورهای E۱، C۱ و E۷ مواجه می‌شوید. به همین ترتیب برای وجود مشکل در موتور لباسشویی با ارورهای E3۳، E2۳، E1۳، C۳،E۳ و bE روبه‌رو می‌شوید.

ارورهای لباسشویی سامسونگ تقریبا زیاد است. اگر با هر ارور مواجه شدید، قبل از هر اقدامی با یک تعمیرکار متخصص تماس بگیرید.

علت ارور دادن ماشین لباسشویی دوو

از ارورهای لباسشویی دوو می‌توان به کد خطای F2 برای عدم آبگیری، ارور F4 برای عدم تخلیه آب، IE خطای ورودی آب، LE مشکل در درب لباسشویی، E2 سرریز شدن آب از لباسشویی، E3 وجود مشکل در موتور فن، E4 وجود نشتی در لباسشویی، E5 ولتاژ بالا، E6 وجود مشکل اضطراری در لباسشویی و E8 معیوب بودن موتور اشاره کرد.

علت ارور دادن ماشین لباسشویی اسنوا

ماشین لباسشویی اسنوا نیز ممکن است در حین کار به دلیل بروز برخی از مشکلات ارور دهد. اگر در پمپ تخلیه لباسشویی مشکل ایجاد شود، با ارور PFE مواجه می‌شوید.

مشکل در فرآیند تخلیه آب نیز با ارور OB، خرابی برد اصلی با ارور IB، مشکل در سیستم آبرسانی با ارور IE، عدم تخلیه آب لباسشویی با ارور OE مشخص می‌شود.

ناگفته نماند که علت ارور دادن لباسشویی اسنوا در همین چند مورد خلاصه نمی‌شود؛ بنابراین اگر با هر گونه خطا مواجه شدید، با یک تعمیرکار حرفه‌ای تماس بگیرید.

علت ارور دادن ماشین لباسشویی پاکشوما

علت ارور دادن ماشین لباسشویی پاکشوما

اگر میکروسوئیچ لباسشویی پاکشوما با مشکل مواجه شود، کد خطای DE را نشان داده و به ترتیب ارور OE خرابی پمپ تخلیه و برد الکترونیکی، ارور PE خرابی هیدروستات، ارور E10 آبگیری نکردن لباسشویی، ارور E12 پر شدن بیش از حد آب در ماشین، ارور E20 خرابی در مدار پمپ تخلیه، ارور E30 نوسان در ولتاژ برق و ارورهای دیگر نیز سایر مشکلات در این لباسشویی را نشان می‌دهند.

آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در اصفهان

جمع‌بندی

در این مطلب به چند علت ارور دادن ماشین لباسشویی در حین کار اشاره کردیم. با توجه به اینکه برای ماشین‌های لباسشویی از برندهای مختلف، ارورهای خاصی تعریف شده است، توصیه می‌کنیم ضمن شناخت کدهای خطا در لباسشویی از یک تعمیرکار متخصص و حرفه‌ای برای تعمیر آن کمک بگیرید.

ارور لباسشویی همیشه به معنای خرابی آن نیست. اگر کدهای ارور لباسشویی را بشناسید، می‌توانید با راهنمایی تعمیرکار مشکل را مرتفع سازید.

به این مقاله امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا