بیوگرافی بازیگران سریال تانک خورها (خلاصه داستان + زمان پخش)
سریال “جان برادر” (با نام قبلی “تانک خورها”) به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیهکنندگی ایرج محمدی در گروه تولیدات تاریخی سیمافیلم کلید خورده است. در ادامه این مقاله علاوهبر بیوگرافی بازیگران تانکخورها به ساعت پخش و خلاصه داستان این سریال حماسی نیز میپردازیم. برای مطالعه جزئیات همراه ما باشید.
این سریال با فضایی جدی و درعینحال طنزآلود، به موضوعات دفاع مقدس میپردازد و روایتگر داستان شکلگیری گردان زرهی 77 خراسان است که رشادتها و فداکاریهای رزمندگان ایرانی در دوران جنگ تحمیلی را به تصویر میکشد. “جان برادر” علیرغم اینکه هنوز اطلاعات زیادی از آن منتشر نشده است؛ اما خبرها حاکی از آن است که حدود سه ماه از آغاز فیلمبرداری آن میگذرد.
زمان پخش سریال تانک خورها
ساخت سریال جدید ایرانی تانک خورها که در ابتدا برای پخش در شبکه سه سیما در نظر گرفته شده بود با منحل شدن گروههای فیلم و سریال شبکهها، به سیمافیلم منتقل شد و هماکنون مراحل تولید آن در این مرکز درحال انجام است. هنوز اطلاعات دقیقی از زمان پخش، بازپخش و شبکه پخشکننده این سریال در دسترس نیست.
- شبکه پخش کننده سریال تانک خورها : نامشخص
- روز پخش سریال تانک خورها : نامشخص
- ساعت پخش سریال تانک خورها : نامشخص
داستان سریال تانک خورها
هنوز اطلاعات دقیقی از داستان سریال «تانک خورها» منتشر نشده است؛ اما باتوجهبه سابقه کارگردان و موضوع سریال، میتوان انتظار داشت که این اثر به داستانی ناگفته و جذاب از دوران دفاع مقدس بپردازد.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال تانک خورها
سریال تانک خور با فضایی حماسی، جنگی و حضور بازیگران درخشان، نوید یک اثر دیدنی و جذاب را به مخاطبان میدهد. در این سریال، شاهد هنرنمایی تعدادی از بهترین بازیگران مرد ایرانی ازجمله آرش مجیدی و سروش جمشیدی خواهیم بود. علاوهبر این دو بازیگر، جمع دیگری از هنرمندان نیز در این سریال به ایفای نقش پرداختهاند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
آرش مجیدی
آرش مجیدی بازیگر توانمند سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، فعالیت هنری خود را از عرصه تئاتر آغاز کرد. او در دوران جوانی با کسب رتبه نخست تئاتر در استان فارس، استعداد و علاقه خود به این هنر را به اثبات رساند.
مجیدی پس از گذراندن دوران تحصیلات تکمیلی در رشته ادبیات نمایشی، بهطور رسمی وارد عرصه بازیگری شد و با حضور در مجموعه تلویزیونی «رستگاران» در نقش یک پلیس، به مخاطبان تلویزیون معرفی شد. نقشآفرینی او در این سریال، گرچه نقطهعطفی در کارنامه هنریاش محسوب نمیشود؛ اما زمینهای برای دیده شدن او در قاب تلویزیون فراهم کرد.
نقطه اوج شهرت این بازیگر، بازی در مجموعه تلویزیونی «زیر هشت» بود. او در این سریال نقشی متفاوت را ایفا کرد و تواناییهای خود را در زمینه بازیگری بهطور کامل به نمایش گذاشت. مجیدی با بازی درخشان در «زیر هشت»، نظر منتقدان و مخاطبان را به خود جلب کرد و بهعنوان یکی از برترین بازیگران مرد ایرانی شناخته شد.
علیرضا استادی
علیرضا استادی ازجمله بازیگران سینما و تلویزیون ایران متولد 7 آبان 1352 در شهرری است. او که فارغالتحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری است، فعالیت هنری خود را از سال 1377 با بازی در فیلم درام ایرانی «هیوا» به کارگردانی رسول ملاقلیپور آغاز کرد.
وی باوجود حضور در چند پروژه دیگر در اواخر دهه 70 برای مدتی از دنیای بازیگری فاصله گرفت و در دهه 90 با قدرت به این عرصه بازگشت. این بازیگر پس از این فیلم، در «نسل سوخته» یکی از فیلم های اجتماعی ایرانی، دیگر اثر ملاقلیپور، نیز به ایفای نقش پرداخت و گامهای اولیه خود را در عرصه بازیگری برداشت.
استادی که تجربه بازیگری در تئاتر را نیز در کارنامه دارد با بازی در نقش راننده کامیون در فیلم سینمایی «بی خود و بی جهت» به شهرت رسید و به چهرهای شناختهشده در میان مخاطبان سینما تبدیل شد.
ثریا قاسمی
ثریا قاسمی متولد آذر 1319 در تهران بازیگر پیشکسوت و نامآور سینمای ایران است. او که با نام هنری مولود ملاقاسم نیز شناخته میشود، فعالیت حرفهای خود را در اوایل دهه 1340 آغاز کرد و درطول این سالها در عرصههای مختلف هنر ازجمله سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون،به ایفای نقش پرداخته و افتخارات بسیاری را کسب کرده است.
قاسمی در سال 1379 برای بازی درخشان خود در فیلم «مارال» به کارگردانی مهدی صباغزاده، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن ایرانی جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد. این موفقیت، نقطهعطفی در کارنامه هنری او بود و فرصتهای جدیدی را برای ایفای نقشهای متنوع و چالشبرانگیز در اختیارش قرار داد.
ازجمله آثار قابلتوجه ثریا قاسمی در این دوره میتوان به فیلمهای «شام آخر» و «دختر شیرینیفروش» اشاره کرد. او با بازی کوتاه و تاثیرگذار خود در «شام آخر» یکی بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل را از جشن خانه سینما دریافت کرد و پس از آن به بازی در فیلم های طنز ایرانی گرایش پیدا کرد.
بهراد خرازی
بهراد خرازی ازجمله افرادی است که در سریال تانکخورها بهعنوان بازیگر حضور دارد. او متولد 6 اسفند ماه 1352 در تهران و فارغالتحصیل رشته سینما از روسیه است و فعالیت هنری خود را از دوران نوجوانی آغاز کرد. خرازی با بازی در مجموعههای تلویزیونی «سیب خنده» و «مجید دلبندم» در دهه 70 به شهرت رسید و به یکی از محبوبترین بازیگران نسل خود تبدیل شد.
حضور او در این مجموعهها با استقبال فراوان مخاطبان روبهرو شد و خاطرات شیرینی را برای مردم به ارمغان آورد؛ اما شاید برای بسیاری از بینندگان این سوال وجود داشته باشد که چرا این بازیگر با استعداد در سالهای بعد فعالیت چندانی نداشت و حتی برای مدتی از او خبری نبود.
به گفته خود خرازی دلیل کمکاری او در این سالها، فرازونشیبهای زندگی و اتفاقاتی بوده که در مسیر حرفهای او رخ داده است. این بازیگر برای چند سال از ایران خارج و در کشور روسیه به فعالیت در زمینهای غیر از بازیگری مشغول شد.
سروش جمشیدی
سروش جمشیدی، یکی از محبوبترین بازیگران کمدی سینمای ایران، در 20 اسفند ماه سال 1358 در شهر تهران متولد شد. او در خانوادهای زرتشتی و اصالتاً یزدی به دنیا آمد و از همان دوران کودکی به هنرپیشگی علاقه داشت.
سروش در 8 سالگی اولین تجربه کارگردانی خود را با نوشتن و اجرای یک نمایشنامه کوتاه در مدرسه تجربه کرد. پدر وی که خود نیز در عرصه تئاتر فعال بود، نقش مهمی در پرورش استعداد سروش و سوق دادن او بهسمت بازیگری داشت. جمشیدی برای اولینبار در دوران راهنمایی در جلوی دوربین قرار گرفت و در فیلم سینمایی «فرشته سلامتی» به ایفای نقش پرداخت.
این بازیگر فعالیت حرفهای خود را در سال 1377 با حضور در رادیو و تئاتر آغاز کرد. اگرچه سروش جمشیدی پیش از این نیز در آثار مختلفی به ایفای نقش پرداخته بود؛ اما نقطهعطف کارنامه او، بازی در سریال کمدی ایرانی «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری در سال 1394 بود.
حضور در این سریال، فرصتی استثنایی برای جمشیدی بود تا در کنار یکی از موفقترین چهرههای سینمای ایران به ایفای نقش بپردازد و استعداد و تواناییهای خود را بهطور کامل به نمایش بگذارد.
احمد نجفی
احمد نجفی بازیگر و مجری پیشکسوت کشورمان در سال 1327 در خرمشهر متولد شد. او فعالیت هنری خود را در سینما از سال 1355 با دستیاری کارگردان و همکاری در تدارکات و دکور فیلم “غزل” به کارگردانی مسعود کیمیایی یکی از بهترین کارگردانان ایرانی آغاز کرد. نجفی پس از آن با بازی در فیلم “دندان مار” به کارگردانی مسعود کیمیایی بهطور رسمی به عرصه بازیگری قدم گذاشت.
سبک بازی نجفی شاید مورد پسند همه کارگردانها نباشد؛ اما او با انتخاب نقشهای متنوع و بازیهای قابلقبول در فیلم های سینمایی پرطرفدار ایرانی مانند “پناهنده”، “هتل کارتن” و “سگکشی” جایگاه خود را بهعنوان یکی از بازیگران توانمند سینمای ایران تثبیت کرد.
علاوهبر بازیگری، احمد نجفی سابقه درخشانی در عرصه مجریگری نیز دارد. او به مدت طولانی مجری برنامه پرمخاطب “صندلی داغ” بود که از شبکه دوم سیما پخش شد و با لحن گرم و صمیمی خود، نظر مخاطبان بسیاری را به خود جلب کرد.
نگاهی به پایان مقاله بیوگرافی بازیگران سریال تانک خورها
حضور ثریا قاسمی یکی از برجستهترین بازیگران زن سینمای ایران در کنار دیگر نامهای شناختهشده در سریال تانک خور نویدبخش یک سریال جذاب و پرمخاطب 26 قسمتی است. سابقه درخشان قاسمی در انتخاب نقشهایش و همچنین استقبال همیشگی مخاطبان از آثار او، این انتظار را بهوجود آورده است که تانک خور نیز به یکی از پربینندهترین سریالهای تلویزیون تبدیل شود.