اخبار فیلم و سریال

معرفی سریال سوران محصول شبکه یک سیما

مدتی پیش خبر سریال جدیدی از شبکه یک سیما  منتشر شد که می خواهیم به معرفی آن بپردازیم. سریال سوران، سریال هیجان انگیزی است که ما را بیشتر با مردم کرد آشنا می کند.

معرفی سریال سوران از شبکه یک

«سوران» اقتباسی آزاد از کتاب «عصرهای کریسکان» نوشته کیانوش گلزار راغب است.

این سریال در واقع یک تریلر جاسوسی با ملودرام عاشقانه است که داستان عشق، مبارزه و میهن پرستی مردم کرد را روایت می کند و داستان آن در اواخر دهه 50 در منطقه سردشت می گذرد.

سوران درباره مبارز جوانی به همین نام است که در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای حمایت از جریان های انقلابی فعالیت می کند.

در سریال سوران، مهدی نصرتی، علیرضا جعفری، توماج دانش بهزادی، مریم کاظمی، مصطفی کولیوندی، محمدرضا صولتی، گلنوش گرمی، احمد صدفی، هلن نقیلو، روزبه رئوفی، احمد جعفری، علی اکبر اصانلو، عرشیا عبداللهی، آرش مدیا زکری، حمید محرابی، علیرضا حنفی، شاهو شاهمرادی، آسو پاشاپور و سیمین بهفر به ایفای نقش پرداخته‌اند.

همچنین در این سریال حسام محمودی بازیگر 37 ساله ای است که اردیبهشت ماه سال جاری بر اثر سکته قلبی درگذشت. سریال سوران آخرین نقش این بازیگر است. محمودی در این سریال نقش شخصیتی به نام «رستگار» را بازی می کرد که از قسمت چهارم وارد داستان شد.

مجموعه تلویزیونی سوران به نویسندگی عباس ریاحی، روایتگر جوانمردی، سرسختی و شجاعت وصف ناپذیر کردها در دو مقطع زمانی است. داستان این سریال حول محور زندگی یک مبارز کرد آزادیخواه در دهه 1950 در منطقه کردستان می باشد.

سریال سوران در 18 قسمت 45 دقیقه ای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 22:15 از شبکه یک سیما پخش می شود.

در خلاصه داستان «سوران» آمده است: «همین الانم باورم نمیشه، همش میگم نکنه یه خواب شیرین باشه که هر لحظه ممکنه ازش بپرم …؟! … خواب نیست همه چی عین واقعیته. من و تو و بچه‌هامون»

کارگردان سریال سوران

سروش محمدزاده کارگردان و تدوینگر سینما و تلویزیون در 25 بهمن 1357 در مشهد به دنیا آمد. او دانشجوی دانشگاه هنر تهران است و فعالیت هنری خود را از سال 1385 آغاز کرده است.

محمدزاده در سال 1393 برای ساخت فیلم «چهارشنبه» برنده جایزه بهترین کارگردانی بخش هنر و تجربه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر شد.

از آثار کارنامه هنری او می توان به زیبا، ایکس ری، خط وصل، چهارشنبه، تلخ و شیرین، دیوار به دیوار، همبازی، نوار زرد و سیاوش اشاره کرد.

به این مقاله امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا