بازیگرانبیوگرافی و تاریخچه

بیوگرافی بازیگران سریال مادر سوجان (داستان + زمان پخش)

سریال “سوجان” به کارگردانی حسین تبریزی که روایت‌گر داستانی از سه نسل در یک خانواده ایرانی است، از 19 آبان 1403 از قاب تلویزیون پخش خواهد شد. این سریال که در 60 قسمت تولید شده است، داستان زندگی سوجان را از دوران نوجوانی تا پیری به تصویر می‌کشد.

“سوجان” که پیش‌از این با عنوان “مادر سوجان” شناخته می‌شد، قرار بود در 300 قسمت ساخته شود؛ اما درنهایت تعداد قسمت‌های آن به 60 قسمت کاهش یافت. این سریال ایرانی جدید که به گفته کارگردانش داستان هیچ‌کدام از اپیزودهای آن تکراری نیست، می‌تواند به یکی از آثار پرمخاطب تلویزیون در ماه‌های آینده تبدیل شود.

زمان پخش سریال سوجان

سریال «سوجان» با تهیه‌کنندگی مهدی کریمی و میثم آهنگری تولید شده و از ۱۹ آبان ۱۴۰۳ هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

  • روز پخش سریال مادر سوجان : هرشب
  • زمان پخش سریال مادر سوجان : 22:15

موضوع سریال مادر سوجان

داستان این سریال درباره “سوجان” با بازی غزال اکرمی است و به نقش و جایگاه زن در خانواده و جامعه در گذر زمان می‌پردازد. در کنار سوجان، شخصیت‌های دیگری نیز حضور دارند که هرکدام نقشی در پیشبرد داستان و روایت پیام‌های سریال ایفا می‌کنند.

ثریا قاسمی در نقش “مادرجان” (مادربزرگ سوجان) به ایفای نقش می‌پردازد و تجربیات ارزشمند خود را به این شخصیت منتقل می‌کند. علی مرادی در این سریال در نقش “قربان” (پسرعموی سوجان) حضور دارد و حدیث نیاکرو نقش “مادرحوا” (مادر سوجان) را برعهده دارد.

بیوگرافی هنرپیشه های سریال سوجان

حمیدرضا نعیمی، بازیگر و کارگردان باسابقه در نقش “پدر سوجان” حضور پررنگی در این سریال دارد و به‌عنوان یکی از ستون‌های اصلی داستان به شمار می‌رود. مهران رجبی، بازیگر و مجری شناخته شده در این سریال در نقش “عموی سوجان” (پدر قربان) ظاهر می‌شود و به جذابیت و پویایی کاراکترهای سریال می‌افزاید.

زهرا جهرمی، بازیگر نقش “طلا”، یکی از شخصیت‌های اصلی سریال است که در کنار دیگر شخصیت‌ها، روایت‌گر داستان زندگی در سرزمین گیلان در گذر زمان خواهد بود. “سوجان” که در بخش‌هایی از آن به دوره 50 ساله اخیر ایران نیز پرداخته می‌شود از بازیگران متعددی بهره می‌برد که در ادامه به بیوگرافی هریک از آن‌ها می‌پردازیم.

ثریا قاسمی در نقش مادر بزرگ

soraya ghasemi 1

ثریا قاسمی متولد ۲۵ آذر ۱۳۱۹ در تهران، بازیگری پیشکسوت و نام‌آشنا در عرصه سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون ایران است. او فعالیت حرفه‌ای خود را در اوایل دهه ۴۰ با گویندگی در رادیو آغاز کرد و سپس به تئاتر و دوبلاژ روی آورد. حضور در نمایش‌هایی مانند «آنتیگون»، «از پشت شیشه‌ها» و «آندورا» و همچنین گویندگی در سریال پرمخاطب «بالاتر از خطر» ازجمله تجربیات اولیه او در این عرصه‌ها به شمار می‌رود.

قاسمی در سال ۱۳۴۹ با بازی در فیلم کوتاه «تلفن» و پس از آن در فیلم بلند «آرامش در حضور دیگران» به کارگردانی ناصر تقوایی، قدم به عرصه سینما گذاشت. این فیلم که تجربه‌ای متفاوت در سینمای تجاری ایران محسوب می‌شد، تصویری نو از شخصیت زن را به نمایش گذاشت. قاسمی در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ به‌طور عمده فعالیت خود را در رادیو و تئاتر متمرکز کرد و در این سال‌ها در فیلم‌های کمی به ایفای نقش پرداخت.

در اوایل دهه ۷۰، او با حضور در چند برنامه تلویزیونی به‌عنوان مجری و دکلمه اشعار شاعران کلاسیک ایرانی، به فعالیت خود در این عرصه ادامه داد. نقطه‌عطف کارنامه هنری ثریا قاسمی، بازی در فیلم «مارال» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی در سال ۱۳۷۹ بود. او با کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن ایرانی از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر برای این فیلم، فرصت‌های جدیدی برای ایفای نقش‌های متفاوت به‌دست آورد.

حدیث نیک رو در نقش حوا مادر سوجان

hadis nikro

حدیث نیکرو متولد شهر لاهیجان، دارای مدرک لیسانس بازیگری از دانشگاه رشت است. او فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و در نمایش‌های متعددی به ایفای نقش پرداخته است. ازجمله نمایش‌های شناخته‌شده او می‌توان به «زنده بودن توابع»، «نمایش مکانیک» و «یک جرعه آب» اشاره کرد که در شهرهای رشت و لاهیجان روی صحنه رفته است و مورد استقبال تماشاگران قرار گرفته‌اند.

نیکرو در سال ۱۳۹۵ با بازی در سریال تلویزیونی «روزهای بهتر» به کارگردانی دانش اقباشاوی، قدم به عرصه بازیگری در قاب تلویزیون گذاشت. وی در این سریال که احمد زالی تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشت، برای اولین‌بار در مقابل دوربین ظاهر شد و تجربه‌ای جدید را در کارنامه هنری خود رقم زد.

این بازیگر جوان پس از آن در سریال‌های دیگری مانند «خانواده دکتر ماهان»، «زندگی از نو» و «در مه بخوان» به ایفای نقش پرداخت و با بازی در نقش‌های متفاوت، توانایی‌های خود را به معرض نمایش گذاشت.

غزاله اکرمی در نقش سوجان دختر عموی قربان

ghazaleh akrami

غزاله اکرمی، بازیگر جوان و خوش‌آتیه ایرانی، متولد دهه هفتاد با ورود به عرصه بازیگری در چند سال اخیر، گام‌های بلندی در مسیر پیشرفت و موفقیت برداشته است. او که فعالیت خود را به‌طور حرفه‌ای با سریال “آرام می‌گیریم” در سال ۱۳۹۵ آغاز کرد، در مدت زمان کوتاهی توانست نظر مثبت کارگردانان و مخاطبان را به خود جلب کند.

اکرمی پس از حضور در “آرام می‌گیریم” در سریال “هست و نیست” ایفای نقش کرد و در سال ۱۳۹۸ نیز با بازی در فیلم درام ایرانی “رویای سهراب” و سریال “سلام آقای مدیر” به کارنامه هنری خود تنوع بخشید. جالب‌توجه است که این هنرمند جوان علاوه‌بر بازیگری، در سریال “آرام می‌گیریم” به‌عنوان دستیار برنامه‌ریز نیز فعالیت داشته است و این نشان از پشتکار و علاقه او به تمامی مراحل تولید یک اثر هنری دارد.

باوجوداینکه اطلاعات شخصی زیادی از غزاله اکرمی در دسترس نیست؛ اما استعداد و توانایی‌های او در عرصه بازیگری بر هیچ کس پوشیده نیست. حضور او در سریال‌هایی مانند “رحیل” که از شبکه سوم سیما پخش می‌شود، فرصتی را برای او فراهم کرده است تا در نقش‌هایی متفاوت به ایفای نقش بپردازد و به رشد و ارتقای سطح بازیگری خود ادامه دهد.

حمیدرضا نعیمی در نقش پدر سوجان

حمیدرضا نعیمی از بازیگران سریال سوجان است که در نقش پدر سوجان در این مجموعه حضور دارد.

حمیدرضا نعیمی بازیگر، نویسنده، کارگردان و نمایشنامه‌نویس ایرانی، در ۱۳۴۷ در تهران متولد شد. او یکی از چهره‌های مطرح تئاتر ایران است که با فعالیت‌های گسترده و برجسته در عرصه هنر، جایگاه ویژه‌ای در بین هنرمندان پیدا کرده است. نعیمی فارغ‌التحصیل رشته بازیگری و نمایشنامه‌نویسی از دانشگاه هنر است و از سال‌های ابتدایی دهه ۱۳۷۰ فعالیت هنری خود را آغاز کرد.

او کار خود را ابتدا با نویسندگی نمایشنامه و بازیگری در تئاتر شروع کرد و به‌تدریج به کارگردانی روی آورد. حمیدرضا نعیمی با خلق آثار برجسته‌ای چون «سقراط»، «مکبث» و «شوایک» توانست تحسین منتقدان و مخاطبان تئاتر را به دست آورد. نمایش سقراط یکی از شناخته‌شده‌ترین آثار او است که با استقبال فراوانی روبه‌رو شد و به یکی از پرفروش‌ترین و ماندگارترین نمایش‌های تئاتر ایران تبدیل گردید.

نعیمی علاوه‌بر تئاتر، در سینما و تلویزیون نیز نقش‌آفرینی کرده و در آثار مختلفی حضور داشته است. او موفق شد با ایفای نقش‌های متفاوت، استعداد خود را به نمایش بگذارد و به یکی از بازیگران مطرح هنر ایران تبدیل شود. نعیمی همچنین جوایز متعددی را در جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی دریافت کرده و آثارش بارها در جشنواره‌های تئاتر فجر و سایر رویدادهای معتبر به نمایش درآمده‌اند.

این هنرپیشه به‌عنوان یکی از فعالان برجسته تئاتر ایران، همواره در تلاش است تا با نوآوری و خلاقیت، نمایش‌های تازه‌ای را خلق کند و تماشاگران را به دنیای متفاوتی از هنر و ادبیات ببرد.

بهادر زمانی در نقش سهراب

بهادر زمانی در نقش سهراب از هنرپیشگان برجسته مجموعه سوجان است.

بهادر زمانی از چهره‌های توانمند در عرصه بازیگری و کارگردانی است که با نقش‌های متفاوت و به‌یادماندنی، جایگاه ویژه‌ای در سینما و تلویزیون ایران به دست آورد. او در 18 آذر 1363 در ملایر متولد شد و از همان کودکی به دنیای بازیگری علاقه‌مند بود. زمانی پس از پایان تحصیلاتش در رشته بازیگری، با نقش‌آفرینی در آثار مختلف به سرعت مورد توجه قرار گرفت.

نقطه عطف کارنامه هنری او، بازی در فیلم رستاخیز به کارگردانی احمدرضا درویش بود که در آن نقش حضرت ابوالفضل العباس را ایفا کرد. این نقش‌آفرینی برجسته باعث شد تا بهادر زمانی به عنوان یک بازیگر توانمند و متفاوت شناخته شود. او همچنین در تلویزیون با سریال سوجان در نقش سهراب در همین چند قسمت اولیه حضوری موفق داشت و توانست بار دیگر نگاه‌ها را به خود جلب کند.

بهادر زمانی علاوه‌بر بازیگری، علاقه‌مند به کارگردانی نیز است و همواره به دنبال تجربه‌های جدید در سینما و تلویزیون می‌گردد. او با انتخاب‌های متفاوت و نقش‌های چالش‌برانگیز، نشان داده که به دنبال ارتقای مهارت‌های هنری خود است و تلاش می‌کند مسیری تازه و نوآورانه را در کارنامه هنری‌اش ثبت کند.

بهمن دان

bahman dan

بهمن دان، متولد ۲۷ اردیبهشت ۱۳۳۷ در تهران دارای مدرک تحصیلی دیپلم تجربی و فارغ‌التحصیل رشته رادیولوژی از دانشگاه است. علاقه بهمن دان به سینما و بازیگری از همان دوران کودکی به سمت این عرصه کشاند. او فعالیت هنری خود را با حضور در گروه تئاتر آناهیتا آغاز کرد و در نمایش‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت.

دان از دهه ۶۰ به‌طور حرفه‌ای وارد عرصه بازیگری شد و در آثار متعددی به ایفای نقش پرداخته است. ازجمله فیلم‌ها و سریال‌های شناخته شده او می‌توان به «هدف»، «بازی پنهان»، «زیر تیغ» و «طوفان شن» اشاره کرد. وی در این نمایش‌ها ابتدا در نقش‌های فرعی ظاهر می‌شد؛ اما با گذشت زمان و اثبات استعداد و توانایی‌های خود، به‌تدریج به نقش‌های اصلی دست یافت.

دهه ۶۰ نقطه عطفی در کارنامه هنری این هنرپیشه بود. او در این دهه با ورود به عرصه سینما و تلویزیون، به‌طور حرفه‌ای فعالیت خود را در این زمینه ادامه داد. اولین حضور دان در قاب سینما، با بازی در فیلم سینمایی «هدف» به کارگردانی بهرام کاظمی در سال ۱۳۷۱ رقم خورد. وی پس از آن در فیلم‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت و تجربیات ارزشمندی را در این عرصه کسب کرد.

مهدی علی پور

mehdi alipour

مهدی علیپور متولد سال ۱۳۶۱ در شهرستان صومعه سرا، فرزند آخر یک خانواده ۵ نفری و فارغ‌التحصیل رشته نقشه کشی صنعتی از دانشگاه آزاد تهران است. علیپور فعالیت هنری خود را به‌طور حرفه‌ای در سال ۱۳۸۰ و با دستیاری صدابردار در پشت دوربین آغاز کرد.

او درطول این سال‌ها در آثار متعددی به‌عنوان صدابردار حضور داشته و تجربیات ارزشمندی را در این زمینه کسب کرده است.  وی تاکنون در تله فیلم‌ها، سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی متعددی به ایفای نقش پرداخته است. ازجمله آثار شاخص او می‌توان به سریال‌های «شهرزاد»، «حاشیه ۲» و «آسپرین» و همچنین فیلم سینمایی «در حاشیه» اشاره کرد.

نقطه‌عطف کارنامه هنری مهدی علیپور، بازی در نقش ستوان مسعودزاده در سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی بود. درخشش علیپور در این سریال، او را به عنوان یکی از بازیگران بااستعداد و آینده‌دار سینما و تلویزیون به مخاطبان معرفی کرد.

فریده دریامج

farideh daryamaj

فریده دریامج متولد ۱ اردیبهشت ۱۳۳۵ در تهران، بازیگری پیشکسوت و نام‌آشنا در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران است. او که اصالتاً گیلانی است از سنین کودکی با دنیای هنر و بازیگری آشنا شد و در این مسیر پرفرازونشیب، به خلق نقش‌آفرینی‌های ماندگار و به‌یادماندنی پرداخته است.

دریامج در سن ۱۳ سالگی، گام‌های اولیه خود در عرصه بازیگری را با حضور در تئاتر مدرسه برداشت. علاقه و استعداد ذاتی او در این زمینه، او را به‌سمت ادامه تحصیلات آکادمیک در این رشته سوق داد و در نهایت، لیسانس بازیگری و کارگردانی را از دانشکده هنرهای دراماتیک اخذ کرد.

علاوه‌بر تئاتر، این هنرپیشه در رادیو نیز فعالیت‌های ارزشمندی داشته است. او در سال ۱۳۵۳، دوران دانشجویی خود را در رادیو آغاز کرد و پس از مدتی وقفه، در سال ۱۳۷۹ بار دیگر به این عرصه بازگشت و با صدایی گرم و گیرا، به روایت داستان‌ها و نمایش‌های رادیویی پرداخت.

وی در عرصه تلویزیون نیز تجارب موفقی داشته و در سریال‌های پرمخاطبی مانند «گیلدخت»، «بچه مهندس» و «جزر و مد» به ایفای نقش پرداخته است. او در این سریال‌ها با نقش‌آفرینی‌های گرم و صمیمی خود، تصویری ماندگار از یک مادر مهربان و دلسوز را در ذهن مخاطبان به یادگار گذاشت.

اتابک نادری

atabak naderi

اتابک نادری متولد ۱۵ اسفند ۱۳۴۹ در اردبیل، مسیر هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و با پشتکار و استعداد ذاتی، در این عرصه به موفقیت‌های چشم‌گیری دست یافت. نادری با علاقه وافر به هنر بازیگری، تحصیلات خود را در این رشته دنبال کرد و موفق به اخذ مدرک لیسانس بازیگری از دانشگاه آزاد و فوق‌لیسانس هنرهای نمایشی از وزارت ارشاد شد.

او فعالیت هنری خود را به‌طور حرفه‌ای در تئاتر آغاز کرد و در نمایش‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت. این هنرپیشه با حضور در تئاتر، تجربیات ارزشمندی را در زمینه بازیگری کسب کرد و مهارت و توانایی‌های خود را به‌طور کامل به نمایش گذاشت. وی پس از پشت‌سر گذاشتن دوران پربار در تئاتر در سال ۱۳۶۷ با بازی در فیلم سینمایی “چشم عقاب” به عرصه سینما قدم گذاشت.

یکی از نقش‌های ماندگار اتابک نادری در کارنامه هنری او، بازی در سریال درام ایرانی “شوق پرواز” به کارگردانی یدالله صمدی بود. او در این سریال نقش خلبانی به‌نام “مصطفی اردستانی” را به‌عهده داشت و با بازی درخشان خود، به یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های سریال تبدیل شد.

رامین راستاد

ramin rastad

رامین راستاد یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی در سال ۱۳۷۵ با بازی در فیلم “حریف دل” به کارگردانی ناصر تقوایی قدم به عرصه بازیگری گذاشت. او در این فیلم نقشی کوتاه را برعهده داشت و نخستین تجربه بازیگری خود را در سینمای ایران رقم زد.

نقطه‌عطف کارنامه هنری راستاد، بازی در سریال ایرانی “زیر تیغ” به کارگردانی محمدرضا هنرمند بود. “زیر تیغ” یکی از پرمخاطب‌ترین سریال‌های دهه هشتاد بود و وی با حضور در این سریال، نام خود را به‌عنوان یکی از بازیگران توانمند و آینده‌دار سینما و تلویزیون ایران تثبیت کرد.

علاو‌ه‌بر بازیگری، این هنرپیشه در زمینه‌های دیگر سینما و تلویزیون نیز فعالیت داشته است. او در برخی از آثار به‌عنوان طراح گریم و دستیار کارگردان حضور یافته و تجربیات ارزشمندی را در این عرصه کسب کرده است.

مهران رجبی در نقش پدر قربان، عموی سوجان

mehran rajabi 1

مهران رجبی، بازیگر و مجری تلویزیون، در دهم دی سال 1340 در روستای واریان کرج به دنیا آمد. رجبی پس از پشت سر گذاشتن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه، در رشته گرافیک دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در این رشته از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد.

استعداد مهران در بازیگری توسط رضا میرکریمی، همکلاسی او در دانشگاه، کشف شد و او توسط میرکریمی به عرصه بازیگری در تلویزیون و سینما معرفی شد. این هنرپیشه فعالیت هنری خود را در سال 1365 با بازی در مجموعه تلویزیونی “بچه‌های مدرسه همت” به کارگردانی رضا میرکریمی آغاز کرد.

وی در این سریال نقش ناظم را برعهده داشت و با بازی درخشان خود، گامی در مسیر موفقیت و شهرت برداشت. رجبی به‌دلیل چهره‌خندان و لحن صمیمی خود، بیشتر در نقش‌های طنز و کمدی به ایفای نقش پرداخته است؛ اما او در نقش‌های جدی نیز توانایی‌های خود را به نمایش گذاشته و نشان داده که بازیگری توانمند و چندبعدی است.

سید مهرداد ضیایی در نقش خسرو خان

seyedmehrdad ziyae

سید مهرداد ضیایی، متولد سال ۱۳۴۷ در اصفهان در کنار بازیگری در زمینه نویسندگی و پژوهش‌گری نیز فعالیت می‌کند. او بیش از دو دهه است که در عرصه فرهنگ و هنر ایران حضور دارد و با ایفای نقش در آثار متعدد، تجربیات ارزشمندی را کسب کرده است.

ضیایی فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و پس از آن، گام به عرصه سینما و تلویزیون گذاشت. او نخستین‌بار در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم “شب دهم” به کارگردانی جمال شورجه فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد.

این هنرپیشه درطول فعالیت هنری خود، در نقش‌های متعددی به ایفای نقش پرداخته و تجربیات متنوعی را در ژانرهای مختلف کسب کرده است. ازجمله آثار شاخص او می‌توان به سریال‌های “راه بی پایان”، “آشپزباشی”، “مادرانه” و “کیمیا” اشاره کرد.

او در رشته مهندسی منابع طبیعی با گرایش جنگل و رشته ارتباطات با گرایش روزنامه‌نگاری تحصیل کرده است. وی همچنین مدتی در رشته وکالت نیز درس خوانده؛ اما به‌دلیل علاقه وافر به هنر، مسیر خود را به سمت بازیگری و نویسندگی تغییر داده است.

سایر بازیگران سریال مادرسوجان

علاوه‌بر بازیگران شناخته شده و مطرحی که در سریال “مادر سوجان” به ایفای نقش پرداخته‌اند، این سریال فرصتی را برای هنرمندان جوان و مستعد نیز فراهم کرده است تا در کنار بزرگان عرصه بازیگری، تجربه کسب کنند و استعداد خود را به نمایش بگذارند. بیوگرافی کاملی از این بازیگران تازه کار در دسترس نیست؛ اما بدون‌شک بازی در کنار چهره‌های شناخته شده و مجرب، می‌تواند تجربه‌ای ارزشمند برای آن‌ها باشد و به ارتقای سطح مهارت‌هایشان کمک کند.

  • مهدی صبایی در نقش غلام زیر دست خسرو خان
  • فرج اله گل‌سفیدی در نقش نصیر
  • علی مرادی در نقش قربان پسر عموی سوجان
  • افشین غیاثی در نقش جاوید برادر سهراب
  • مرتضی عالم
  • نگار بابایی
  • ساغر عزیزی
  • شیرین محسنی
  • زهرا جهرمی
  • پریسا دوستی
  • رضا عباسی
  • علی علیپور
  • امین چنارانی
  • مهران ضیغمی
  • فرخنده طالبی
  • مرجان متقی
  • بهمن صادق حسنی
  • فاطمه حاجوی
  • منیره حسین‌زاده
  • معصومه محمدپور
  • دلسا معجزی
  • مرسده جهانی
  • باقر یکتا
  • فریبرز زیده‌سرایی
  • عادل علیزاده

معرفی سریال و بازیگران مادر سوجان

باتوجه‌به ویژگی‌های منحصربه‌فرد “مادر سوجان”، ازجمله داستان جذاب، بازیگران مطرح، لوکیشن‌های واقعی و پیام‌های فرهنگی و اجتماعی، انتظار می‌رود این سریال به یکی از سریال‌های پرمخاطب و دیدنی تلویزیون تبدیل شود و علاوه‌بر سرگرم کردن مخاطبان، اطلاعات مفیدی در مورد فرهنگ و تاریخ گیلان به آن‌ها ارائه دهد.

2.7/5 - (3 امتیاز)

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا