بازیگرانبیوگرافی و تاریخچه

بیوگرافی بازیگران فیلم روز مبادا (زمان اکران + لینک دانلود)

“روز مبادا” اولین فیلم بلند سینمایی فائزه عزیزخانی در سال 1393 در ژانر درام و خانوادگی ساخته شد که افتتاح‌کننده جشنواره فیلم‌های ایرانی فرانکفورت در آلمان نیز بود. این اتفاق فرصتی ارزشمند برای معرفی به مخاطبان بین‌المللی و عرصه‌ای برای تبادل نظر و گفت‌وگو پیرامون سینمای ایران فراهم کرد.

در این مقاله، به بررسی فیلم روز مبادا می‌پردازیم و شما را با خلاصه داستان، زمان اکران آنلاین و بیوگرافی بازیگران آن آشنا می‌کنیم. همچنین در ادامه لینک دانلود این فیلم با کیفیت‌هاب مختلف در دسترس شما قرار دارد. اگر از علاقه‌مندان به فیلم‌های درام و خانوادگی هستید معرفی این اثر را از دست ندهید.

زمان اکران آنلاین فیلم روز مبادا

بیوگرافی بازیگران فیلم روز مبادا (زمان اکران + بازیگران)

اکران فیلم ایرانی “روز مبادا” از 9 اردیبهشت 1403 در پلتفرم فیلم نت آغاز شد. علاقه‌مندان به تماشای این فیلم می‌توانند با تهیه بلیط، آن را در پلتفرم فیلم‌نت تماشا کنند.

  • پلتفرم اکران آنلاین فیلم روز مبادا : فیلم‌نت
  • تاریخ اکران آنلاین فیلم روز مبادا : 9 اردیبهشت 1403

لینک دانلود فیلم روز مبادا

“روز مبادا” در سی‌وسومین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و موفق به کسب تندیس بهترین فیلم در بخش هنر و تجربه شد. این جایزه مهر تأییدی بر نگاه خلاقانه و جسورانه عزیزخانی در ساخت این فیلم بود. برای دانلود این فیلم با کیفیت‌های مختلف می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

لینک دانلود فیلم روز مبادا

خلاصه داستان فیلم روز مبادا

فیلم داستان زنی میانسال به‌نام “مهین” را روایت می‌کند که ناگهان دچار توهماتی می‌شود و تصور می‌کند که دنیا به زودی به پایان خواهد رسید. او در تلاش است تا خانواده خود را برای این “روز مبادا” آماده کند؛ اما با واکنش‌های متفاوتی از سوی آن‌ها روبه‌رو می‌شود.

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم روز مبادا

این اثر ترکیبی از بازیگران گمنام و جدید با یک بازیگر شناخته‌شده و محبوب را به نمایش می‌گذارد. این موضوع می‌تواند کنجکاوی مخاطبان را برانگیزد و آن‌ها را به تماشای این فیلم ترغیب کند. در ادامه به بیوگرافی بازیگران نقش اصلی فیلم روز مبادا اشاره می‌کنیم.

هدیه تهرانی

Hediyeh Tehrani min

هدیه تهرانی عکاس و یکی از بازیگران برتر زن ایرانی در سال ۱۳۵۱ متولد شد. او فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم سلطان (۱۳۷۵) به کارگردانی مسعود کیمیایی آغاز کرد و با حضور در فیلم‌های قرمز (۱۳۷۷) و شوکران (۱۳۷۷) به شهرت و محبوبیت رسید.

تهرانی با بازی‌های درخشان و ماندگارش در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ به یکی از محبوب‌ترین و پرمخاطب‌ترین بازیگران سینمای ایران تبدیل شد. او در طول دوران حرفه‌ای خود، جوایز متعددی ازجمله سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم قرمز از بهترین فیلم های سینمایی ایرانی و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره حافظ برای فیلم شوکران را کسب کرده است.

علاوه‌بر بازیگری، تهرانی در زمینه عکاسی نیز فعالیت دارد و تاکنون چندین نمایشگاه عکس برگزار کرده است. او همچنین در سال ۱۳۹۲ به‌عنوان نایب رئیس کمیته تای چی چوان بانوان برگزیده شد.

شیرین آقارضاکاشی

shirin agharezakashi

شیرین آقارضاکاشی (معروف به شیرین آقارضا یا شیرین آقاکاشی) متولد 14 دی 1334 در تهران بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. او فعالیت هنری خود را به‌طور رسمی از سال 1393 با بازی در فیلم “روز مبادا” به کارگردانی دخترش فائزه عزیزخانی آغاز کرد و پیش از آن، تجربه حضور در تئاتر را نیز در کارنامه خود داشت.

آقارضاکاشی با بازی در نقش “عصمت” در فیلم درام ایرانی “فروشنده” به کارگردانی اصغر فرهادی در سال 1395 به شهرت و محبوبیت زیادی رسید. این فیلم که موفق به دریافت جوایز متعددی ازجمله نخل طلا در جشنواره فیلم کن شد، نقطه‌عطفی در کارنامه آقارضاکاشی محسوب می‌شود.

او در سریال “آنام” در نقشی تاثیرگذار به‌نام “گلی” ظاهر شد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. همسر شیرین آقارضاکاشی”ولی الله عزیزخانی” بود که در زمان ساخت فیلم “روز مبادا” درگذشت.

ولی‌الله عزیزخانی

valiolah azizkhani

ولی‌الله عزیزخانی بازیگر سینما و تلویزیون ایران متولد 1334 در تهران است. او در سال 1393 با بازی در فیلم “روز مبادا” به‌عنوان یکی از فیلم های اجتماعی ایرانی به کارگردانی دخترش فائزه عزیزخانی تنها اثر سینمایی خود را به ثبت رساند.

عزیزخانی در این فیلم نقشی کوتاه اما تاثیرگذار را ایفا می‌کند. او در نقش همسر “مهین” ظاهر می‌شود که در ابتدای داستان به حرف‌های همسرش چندان اهمیتی نمی‌دهد؛ اما به تدریج با وخیم‌تر شدن اوضاع، نگران او می‌شود. حضور در این فیلم، تنها تجربه بازیگری ولی‌الله عزیزخانی بود و او مدتی پس از ساخت این فیلم درگذشت.

اسامی سایر بازیگران

فائزه عزیزخانی کارگردان فیلم “روز مبادا” در این فیلم از بازیگرانی استفاده کرده که پیش از این سابقه حضور در سینما و تلویزیون را نداشته‌اند. این موضوع، یکی از نکات جالب توجه این فیلم به شمار می‌رود و نشان‌دهنده جسارت و خلاقیت عزیزخانی در انتخاب بازیگران است.

درحال‌حاضر اطلاعات زیادی از این بازیگران در دسترس نیست؛ اما بدون‌شک حضور آن‌ها در “روز مبادا” می‌تواند تجربه تازه‌ای برای مخاطبان باشد و آن‌ها را به چهره‌های جدیدی در سینمای ایران معرفی کند.

  • فرزانه گرایلی
  • حسین کاکاوند
  • وحید عزیزخانی
  • مجید عزیزخانی
  • سمیرا مدنی
  • شانی عزیزخانی
  • اعظم دهقان منشادی
  • بهروز فروغی
  • فرهنگ لرستانی

بیوگرافی فائزه عزیزخانی کارگردان روز مبادا

بیوگرافی بازیگران فیلم روز مبادا (زمان اکران + بازیگران)

فائزه عزیزخانی متولد 27 بهمن 1360 در تهران، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس ایرانی است. او در رشته سینما تحصیل کرده و در کارگاه‌های آموزشی استاد عباس کیارستمی حضور داشته است.

عزیزخانی فعالیت سینمایی خود را از سال 1378 با ساخت فیلم کوتاه در انجمن سینمایی جوان آغاز کرد. او در ابتدا به‌عنوان دستیار کارگردان، برنامه‌ریز و منشی صحنه در سینما فعالیت می‌کرد.

وی پس از کسب تجربه، اولین فیلم بلند خود به‌نام “روز مبادا” را در سال 1393 کارگردانی کرد. همچنین در کنار کارگردانی، به فیلم‌نامه‌نویسی نیز می‌پردازد و فیلمنامه “روز مبادا” را نیز خود به تنهایی نوشته است.

عوامل فیلم روز مبادا

جالب است بدانید کیارستمی یکی از عوامل تاثیرگذار در این فیلم سینمایی بود. این کارگردان برجسته ایرانی در این پروژه در مقام مشاور کارگردان حضور داشته و به اعتبار این اثر افزوده است.

  • کارگردان، نویسنده: فائزه عزیزخانی
  • تهیه کننده:  نگار اسکندرفر، محمد احمدی
  • مشاور کارگردان: عباس کیارستمی
  • مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان
  • تدوین: مصطفی خرقه پوش
  • صداگذار: پرویز آبنار
  • صدابردار: علی گراکوهی
  • مدیر تولید: عباس کلانتری
  • دستیار کارگردان: چاوش هنر آموز
  • مشاور رسانه ای: منصوره بسمل
  • عکاس: امید صالحی

مروری بر پایان مقاله بیوگرافی بازیگران فیلم روز مبادا

“روز مبادا” با روایت داستانی ساده و درعین‌حال عمیق، به موضوعاتی مانند مرگ، تنهایی، روابط انسانی و بحران‌های روحی می‌پردازد. بازی خوب بازیگران، کارگردانی روان و فضاسازی ظریف ازجمله نقاط قوت این فیلم هستند.

این فیلم به‌عنوان یکی از نمونه‌های قابل‌توجه سینمای ایران در سال‌های اخیر، مورد توجه منتقدان و مخاطبان قرار گرفته است و تماشای آن به علاقمندان به ژانر درام و خانوادگی توصیه می‌شود و در انتها از همراهی شما تا پایان مقاله سپاسگزاریم.

به این مقاله امتیاز دهید post

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا