از زبان شما

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری یکی از موضوعاتی است که توسط یک وکیل دیوان عدالت اداری آماده شود که در ادامه به صورت کامل برای شما توضیح می دهیم.

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری به این معنی است که شما در صورتی که شکایت یا یک دعوی علیه فرد حقیقی یا حقوقی دارید، در ابتدا باید دادخواستی را در این زمینه تنظیم نمایید و به محاکم قضایی مورد نظر تقدیم کنید.

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری امر پیچیده و دقیقی است و عموما توصیه می شود که از یک وکیل پایه یک دادگستری در این زمینه کمک بگیرید تا بتواند برای شما چنین دادخواستی را تنظیم نماید.

اهمیت این مسئله به این خاطر است که تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری باید به نحو درستی درخواست و مطالبه شما را برساند ، در غیر این صورت دادگاه ها و مراجع قضایی نمی توانند آن را پیگیری کنند.

در واقع بهتر است این گونه گفته شود که بدون تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری ، اقامه دعوا نخواهد شد و تمام تصمیماتی که دادگاه خواهد گرفت بسته به چیزی است که شما در دادخواست خود نوشته اید.

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری برای نیز یکی از مواردی است که بهتر است به بهترین وکیل چک بسپارید.اصولا مطالبه وجه چک از سه طریق انجام می شود : از طریق دادگاه، شورای حل اختلاف و اجرا ثبت

در وهله اول شما به بانک مراجعه کرده و وجه چک خود را مطالبه می کنید ، در صورتی که موجودی حساب صاحب چک ، کافی نبود می توانید چک را برگشت زده و جهت مطالبه وجه خود به یکی از سه مراجعی که در بالا اشاره کنید ، مراجعه نمایید.

در مورد چک هایی که مبلغ آن ها زیر ۲۰ میلیون تومان است می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و دادخواست خود را به صورت کتبی و شفاهی ارائه کنید.

برای مبالغی که میزان آن بیشتر از ۲۰ میلیون است می توانید یک کپی برابر اصل از چک خود تهیه کرده و با مدارک شناسایی خود به اجرای ثبت مراجعه کنید.

اجرای ثبت ابلاغیه ای را به صاحب چک ارسال می کند و وی باید ظرف مدت ۱۰ روز به این ابلاغیه پاسخ داده و تکلیف وجه چک را روشن کند. در صورتی که واکنشی نسبت به این ابلاغیه نشان نداد ، اجرای ثبت می تواند به اندازه مبلغ چک ، اموال وی را توقیف کند.

مطالبه چک از طریق اجرای ثبت معمولا هزینه ای در بر نخواهد داشت اما در صورتی که بدهکار در مدت مشخص شده بدهی خود را پرداخت نکند ، در آن صورت باید ۵ % کل مبلغ بدهی خود را به اجرای ثبت پرداخت کند.

مطالبه وجه چک از طریق دادگاه نیز به این صورت است که پس از این که چک را در بانک برگشت زدید ، به دفاتر قضایی مراجعه کرده و کلیه مدارک خود را از جمله ، یک کپی از چک ، مبلغ آن ، تاریخ برگشت و دیگر جزییات را تحویل دهید تا دادگاه به دادخواست شما رسیدگی نماید.

نحوه تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری

نحوه تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری کیفری تفاوت های عمده ای با دادخواست های حقوقی دارد. دادخواست کیفری را می توان روی هر برگه ای نوشت اما دادخواست حقوقی باید در برگه هایی که خود دادگاه به شما ارائه می کند نوشته شود و لزوما باید از یک وکیل در تنظیم آن استفاده کنید.

در روند دادخواست کیفری ابتدا باید به محلی به نام دادسرا مراجعه کرده و دادخواست خود را ارائه کنید، پس از تکمیل فرآیند تحقیقات در کلانتری و دادسرا ، آن گاه دادخواست شما به دادگاه ارجاع داده می شود.

رسیدگی قضایی در دادگستری ۳ مرحله دارد:

  • طرح شکایت و شروع تحقیقات
  • رسیدگی ابتدایی دادگاه اولیه
  • رسیدگی تجدید نظری برای تنظیم شکواییه و اقامه دعوی کیفری

نحوه تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری تجدید نظر

دادخواست تجدید نظر هنگامی نوشته می شود که رای دادگاه بدوی صادر شده است اما شما هم چنان تصمیم دارید که به رای دادگاه اعتراض داشته باشید.

در چنین مواقعی اصطلاحا گفته می شود که باید دادخواست تجدید نظر را تنظیم نمایید. اما باز هم توصیه ما به شما این است که از یک وکیل ماهر و خبره در این زمینه استفاده کنید.چرا که دادگاه تجدیدنظر ، مرحله ی حساسی از روند پرونده شماست و به نظرات کارشناسانه احتیاج دارد.

شرایط دادخواست

به هنگام تنظیم لایحه دیوان عدالت اداری وکیل دیوان عدالت باید مواردی را رعایت کنید که ما تلاش می کنیم برخی از آن ها را در ادامه برشمریم :

دادخواست باید به زبان فارسی در روی برگ‌های چاپی مخصوص نوشته شده و حاوی نکات زیر باشد :

۱- نام، نام خانوادگی، نام پدر، سن، اقامتگاه و حتی‌الامکان شغل خواهان.

تبصره – در صورتی که دادخواست توسط وکیل تقدیم شود مشخصات وکیل نیز باید درج گردد.

به این مقاله امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا