بیوگرافی و تاریخچه

بیوگرافی داوران حسینیه معلی محرم 1403 (مجری + زمان پخش فصل 6)

Rate this post

برنامه تلویزیونی حسینیه معلی پخش فصل 6 خود را از 16تیر ماه آغاز کرد. این برنامه یک مسابقه استعدادیابی مداحی است که هر ساله در ایام محرم از شبکه سه پخش می‌شود. در این مقاله به معرفی بیوگرافی داوران برنامه حسینیه معلی و مجری آن خواهیم پرداخت.

این برنامه که پخش آن از سال 1401 در شبکه سوم سیما آغاز شده است، در ماه‌های محرم، فاطمیه و جشن‌های ماه شعبان، به سنت‌های عزاداری و علاقه ایرانیان به ذوات مقدسه پرداخته و تصاویری از آن‌ها را به سبک خاص خود به نمایش می‌گذارد. با وجود تحسین مخاطبان، رویکرد برنامه در دوره‌های گذشته انتقادات زیادی از کارشناسان و بزرگان این عرصه را نیز به همراه داشته است.

سید بشیر حسینی به عنوان تهیه‌کننده و سعید ستودگان به عنوان کارگردان، در ابتدای سال ۱۴۰۲، در جلسات هم‌اندیشی با چهره‌های مختلف هیأت، تلاش کردند تا نقاط ضعف برنامه را پوشش داده و نقاط قوت آن را تقویت کنند. فصل جدید این برنامه در سال 1403 با رویکردی متفاوت از شبکه سه سیما و شبکه قرآن درحال پخش است.

موضوع برنامه تلویزیونی حسینیه معلی

برنامه «حسینیه معلی» که همزمان با نخستین شب‌های عزاداری ماه محرم پخش می‌شود، با حضور مداحان، پیشکسوتان و اعضای هیئت‌های مذهبی کشور به منظور ترویج فرهنگ روضه‌خوانی، نوحه‌خوانی و هیئت‌داری به روی آنتن می‌رود.

زمان پخش فصل 6 برنامه حسینیه معلی 1403

برنامه حسینیه معلی هر شب ساعت ۲۲:۲۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۵ خواهد بود. همچنین، این برنامه در ساعت‌های ۱ بامداد و ۱۷:۰۰ از شبکه قرآن بازپخش خواهد شد.

  • روز پخش برنامه حسینیه معلی شبکه ۳ : هر شب
  • ساعت پخش حسینیه معلی از شبکه سه : ۲۲:۲۰
  • ساعت تکرار برنامه حسینیه معلی از شبکه سه : ۱۵:۰۰

بیوگرافی داوران حسینیه معلی فصل ششم

در سه فصل گذشته این برنامه، سید مجید بنی‌فاطمه، مهدی رسولی، سعید حدادیان، حجت‌الاسلام مصطفی کرمی، احمد واعظی، مهدی سلحشور، محمدی صمیمی و عبدالرضا هلالی به عنوان کارشناس و داور حضور داشتند؛ اما در داوران حسینیه معلی فصل چهارم، تغییراتی در ترکیب کارشناسان و داوران رخ داد. سید مجید بنی‌فاطمه، میثم مطیعی، مهدی رسولی و عبدالرضا هلالی به عنوان کارشناس و داور در این فصل حضور داشتند.

شایان ذکر است که دوباره در فصل 6 تغییراتی در میز داوران و ذاکران ایجاد شده است. محمدرضا طاهری به جمع داوران اضافه شده و سیدرضا نریمانی و نزار قطری همچنان در برنامه حضور دارند. مهدی رسولی پس از یک فصل غیبت به برنامه بازگشته و حجت‌الاسلام مصطفی کرمی نیز پس از یک تجربه حضور در این برنامه، در ایام محرم کنار دیگر مداحان میز ذاکران حضور خواهد داشت.

بیوگرافی سیدرضا نریمانی

بیوگرافی سیدرضا نریمانی

سید رضا نریمانی، متولد ۱۳۶۵ در اصفهان، مداح اهل بیت است. او صدای زیبا و سبک خاصی در مداحی دارد که با نوحه «منم باید برم» در وصف مدافعان حرم به شهرت رسید و در فضای مجازی نیز فعال است. نریمانی می‌گوید از همان ابتدا تقلیدی نمی‌خواندم و حتی اگر شعر و سبک ضعیفی داشتم، سعی کردم خودم باشم.

در سال ۱۳۸۵ با حاج مهدی سلحشور، مداح اهل قم، آشنا شد و هر هفته از اصفهان به قم می‌رفت تا زیر نظر سلحشور، مداحی را به صورت حرفه‌ای آموزش ببیند. نریمانی از سال ۱۳۸۷ هیئتی به نام هیئت فدائیان حسین (ع) را در اصفهان تأسیس کرد. ابتدا مراسمات خود را در خانه برگزار می‌کردند تا اینکه از سال ۱۳۹۱ وارد مساجد و حسینیه‌ها شدند. او ازدواج کرده و متأهل است.

بیوگرافی حجت‌الاسلام مصطفی کرمی

بیوگرافی حجت‌الاسلام مصطفی کرمی

شیخ مصطفی کرمی، روحانی و سخنران، متولد دهه ۴۰ در محله دروازه غار تهران است. او در دوران جوانی به ورزش کشتی کج مشغول بود و بعدها به طلبگی روی آورد. اکنون او یکی از منبری‌های پرجمعیت در هیأت‌های بزرگ تهران است.

بیوگرافی محمدرضا طاهری

بیوگرافی محمدرضا طاهری

محمدرضا طاهری، متولد ۱۳۴۸ در تهران، پسر محمدتقی طاهری، یکی از مداحان قدیمی تهران و فرزند سوم خانواده است. طاهری متأهل است و ۱ دختر و ۲ پسر دارد. حسین طاهری، پسر او، نیز از مداحان فعلی تهران است. این مداح و نوحه‌خوان ایرانی اغلب در حسینیه چهارده معصوم تهران مراسم‌های هیئت برگزار می‌کند. طاهری از جمله مداحانی است که در بیت رهبری یا در حضور سیدعلی خامنه‌ای معمولاً در مراسم عزاداری عاشورا یا ایام فاطمیه مداحی می‌کند.

بیوگرافی نزار قطری

بیوگرافی نزار قطری

نزار فضل‌الله روانی، معروف به نزار الجعفری (متولد ۵ ژوئن ۱۹۷۱ در قطر)، مداح شیعه اهل قطر است که به زبان‌های عربی، فارسی، انگلیسی، ترکی و اردو مسلط است. پدر و مادر او اهل لارستان، از شهرستان‌های استان فارس بودند. نزار الجعفری از شش سالگی به مدرسه رفت و تحصیلات خود را در قطر به پایان رساند. او از ۸ سالگی مداحی و حفظ قرآن را آغاز کرد و توانست نیمی از قرآن را حفظ کند. پس از تکمیل تحصیلات اولیه، برای آموختن علوم دینی به نجف رفت و در درس سید علی سیستانی شرکت کرد. او اکنون در کشور کویت زندگی می‌کند.

بیوگرافی مهدی رسولی

بیوگرافی داوران حسینیه معلی ؛ مهدی رسولی

مهدی رسولی یک مداح اهل بیت است که در شهر زنجان متولد شده است. او فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران و دارای لیسانس مدیریت امور فرهنگی و فوق لیسانس علوم قرآن و حدیث از دانشگاه دارالحدیث است. او از کودکی به مجالس روضه خوانی امام حسین علاقه داشته و با خواندن قرآن و تواشیح فعالیت خود را شروع کرده است.

او در سن 10 سالگی با نوحه ای از غلام کویتی پور به سمت مداحی رجوع کرد و با خواندن نوحه در حسینه اعظم زنجان به زبان عربی بیشتر مورد استقبال مردم قرار گرفت. همچنین، مهدی رسولی چند مرتبه توفیق داشته محضر رهبر معظم انقلاب مداحی کند و در خواندن نوحه آذری تبحر خاصی دارد.

وی همچنین عضو جوانی حزب الله زنجان و از مداحان ترک زبان زنجانی است که با سبک مداحی و شورها و نوحه های خود مشهور شده است. در سال 1388 با یک خانواده مذهبی از سادات و انقلابیون ازدواج کرد و ثمره این زندگی یک فرزند بنام «محمد جواد» است. درحال‌حاضر، مهدی رسولی یکی از نوحه خوانان برتر ایران است و در داﻧﺸﮕﺎه داراﻟﺤدیث در ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ دررﺷﺘﻪ ﻋﻠﻮم ﻗﺮآن و ﺣﺪیث ﻗﺒﻮل ﺷﺪ و ادامه داده است.

بیوگرافی مجریان حسینیه معلی

بیوگرافی مجری برنامه حسینیه معلی ؛ نجم الدین شریعتی

فصل جدید “حسینیه معلی” با حضور نجم‌الدین شریعتی، مجری معروف برنامه‌های مذهبی، برگزار خواهد شد. شریعتی که سال‌هاست برنامه “سمت خدا” و چند سالی هم برنامه ویژه سحر ماه رمضان را در تلویزیون اجرا می‌کند، دارای مدرک لیسانس در رشته مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر است. او در سال ۱۳۵۹ در تنکابن به دنیا آمد و فعالیت خود را به‌عنوان مجری از برنامه “نیمرخ” در سال ۱۳۸۱ با ۲۲ سالگی شروع کرد و سپس در سال ۱۳۸۵ به اجرای برنامه “زلال احکام” پرداخت. در سال ۱۳۸۸ با اجرای برنامه “سمت خدا” به شهرت رسید.

در ۲۴ سالگی، درحالی‌که هنوز درسش تمام نشده بود، ازدواج کرد و یک پسر به‌نام “محی‌ الدین” دارد. وی علاقه زیادی به مطالعه دارد و بهترین لحظات زندگی‌اش را با خواندن کتاب‌های شعر سپری می‌کند. همچنین در زمینه نویسندگی و ساخت مستند برای شبکه‌های دیگر نیز فعالیت می‌کند.

سوالات متداول:

1) برنامه حسینیه معلی چند قسمت است؟

فصل 6 در 13قسمت منتشر می‌شود.

2) محل ضبط برنامه حسینیه معلی کجاست ؟

درحال‌حاضر اطلاعات دقیقی از محل ضبط منتشر نشده است.

زهرا ظریفی

من بیش از یک ساله که در زمینه سئو، محتوا و سئومحتوا فعالیت می‌کنم و مشتاق هستم تا جدیدترین مباحث تو این حوزه رو یادبگیرم و تجربیات بیشتری کسب کنم. داستان و علاقه من با یه پروژه برندسازی شخصی شروع شد و حالا من دنباله‌رو این تجربه هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا