بیوگرافی بازیگران سریال جنگل آسفالت (زمان پخش، معرفی + تریلر)
سریال “جنگل آسفالت” به کارگردانی پژمان تیمورتاش و تهیهکنندگی اسماعیل عفیفه، داستانی اجتماعی را روایت میکند که در آن شاهد حضور زوجهای هنری مشهوری مانند نوید محمدزاده و فرشته حسینی، امیر جعفری و ریما رامینفر هستیم.
سریال جنگل آسفالت ایرانی در ژانر درام اجتماعی تولید شده است و دومین همکاری مشترک نوید محمدزاده و فرشته حسینی پس از سریال پربیننده نمایش خانگی “قورباغه” محسوب میشود.
جدول پخش سریال جنگل آسفالت
علاقهمندان به سریالهای ایرانی میتوانند از سوم فروردین ماه 1403 ساعت 8:00 صبح، منتظر سریال جدید “جنگل آسفالت” باشند. این سریال بهصورت اختصاصی از طریق پلتفرم نماوا پخش خواهد شد.
- پلتفرم پخشکننده سریال جنگل آسفالت : نماوا
- زمان پخش سریال جنگل آسفالت : ساعت 8:00 – 3 فروردین 1403
خلاصه داستان سریال جنگل آسفالت
سریال در حال پخش نمایش خانگی جنگل آسفالت، داستان هنگامه، دختری 25ساله را دنبال میکند که با بحرانی بزرگ روبهرو میشود. برادر کوچکتر او، دانیال، بهخاطر نزاعی در گذشته در آستانه قصاص قرار دارد و هنگامه تمام تلاشش را میکند تا بتواند مبلغ موردنظر اولیای دم را فراهم کند و برادرش را نجات دهد.
تلریر سریال جنگل آسفالت
علاقهمندان به این سریال میتوانند با مشاهده این تیزر، نگاهی کوتاه به فضای سریال، بازیگران و داستان آن داشته باشند. موسیقی متن سریال نیز در این ویدئو شنیده میشود که به فضای درام و اجتماعی آن میافزاید.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال جنگل آسفالت
علاوهبر نوید محمدزاده و فرشته حسینی که در نقشهای اصلی سریال “جنگل آسفالت” به ایفای نقش میپردازند، این سریال از حضور دیگر بازیگران برجسته و نامآشنای ایرانی نیز بهره میبرد.
هر یک از این بازیگران، سابقه درخشان و کارنامه هنری پرباری دارند و در فیلمها و سریالهای متعددی به ایفای نقش پرداختهاند. حضور این بازیگران برجسته در کنار یکدیگر، نویدبخش یک سریال جذاب و دیدنی است. در ادامه، به بررسی بیوگرافی بازیگران سریال جنگل آسفالت و سوابق هنری هر یک از این بازیگران خواهیم پرداخت.
نوید محمدزاده
نوید محمدزاده، بازیگر متولد سال 1360 در ایران، فعالیت هنری خود را در سال 1386 با فیلم “در میان ابرها” آغاز کرد. او با بازی در “عصبانی نیستم” یکی از بهترین فیلم های سینمایی ایرانی به شهرت رسید و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد شد.
بازی در دو فیلم “ابد و یک روز” و “بدون تاریخ، بدون امضاء” که جزو بهترین فیلم های نوید محمدزاده محسوب میشود، باعث شد تا او سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کند.
او فعالیت خود در تئاتر را با نمایش “پسران آفتاب” در سال 1387 آغاز کرد و جایزه دوم بازیگری بخش بینالملل جشنواره دانشجویی را برای این نمایش دریافت کرد. فیلم “ناهید” به کارگردانی آیدا کیخانی، محمدزاده را بهعنوان یک بازیگر شناخته شده به سینما معرفی کرد.
امیر جعفری
امیر جعفری، بازیگر کاربلد و حرفهای سینما و تلویزیون ایران، با ایفای نقشهای طنز و جدی، به شهرت رسیده است. جعفری، این بازیگر مشهور مرد ایرانی متولد 1353 در ایران است. او بازیگری را نزد مرحوم حمید سمندریان آموخت و با فیلم “نان، عشق و موتور 1000” قدم بهدنیای هنرپیشگی گذاشت.
نخستین تجربه حرفهای جعفری در تلویزیون، با سریال پرمخاطب “بدون شرح” به کارگردانی مهدی مظلومی و در نقش فرید سپهری رقم خورد. این سریال پس از پخش، با استقبال بالایی از سوی مخاطبان مواجه شد و در شهرت جعفری نقش بسزایی داشت و این نقش زمینه حضور او در آثاری مانند “من یک مستاجرم” و “کمربندها را ببندیم” را فراهم کرد.
جعفری بازیگری ریسکپذیر است و در هردو زمینه طنز و جدی ایفای نقشهای فوقالعادهای داشته است. جعفری در تئاتر با ریما رامینفر، بازیگر و نویسنده معروف ایرانی آشنا شد و پس از 8 سال نامزدی، ازدواج کردند و حاصل این ازدواج، پسری بهنام آیین است که در سال 1386 بهدنیا آمد. برای مطالعه جزئیات بیشتر از زندگی شخصی این هنرپیشه مطرح مقاله بیوگرافی امیر جعفری را مطالعه کنید.
محسن بهرامی
محسن بهرامی یکی دیگر از بازیگران جنگل اسفالت است. او متولد 5 فروردین 1361 در تهران، بازیگر، مجری و صداپیشه ایرانی است. او فارغالتحصیل مدرسه عالی بازیگری در حوزه هنری است و فعالیت خود را در سال 1373 با سریال “ردپای دوست” آغاز کرد.
فعالیت حرفهای بهرامی با بازی در نمایش “از دست رفته” به کارگردانی فرهاد اصلانی در سال 1380 شروع شد. بازی او در سریال “بازپرس” از محبوبترین آثار اوست.
بهرامی بازیگری را از تئاتر و با بازی در نمایش “از دست رفته” به کارگردانی فرهاد اصلانی آغاز کرد. او در سالیان اخیر در نمایشهای متعددی به ایفای نقش پرداخته که از برجستهترین آنها میتوان به “باغ آلبالو” به کارگردانی اکبر زنجانپور، “پدر” به کارگردانی محمود زنده نام، “مالی سویینی” و “خانه تعطیل است” به کارگردانی شیما فرهمند اشاره کرد.
بهرامی در سال 1389 موفق به دریافت تندیس بازیگر اول مرد در بخش نمایش رادیو از سیزدهمین جشنواره تئاتر دانشجویی شد. همچنین در بخش اعلام جوایز آثار الکترونیکی شورای کتاب کودک که در مرداد 1400 برگزار شد، لوح برگزیده و نشان ماهی سیاه کوچولوی روایتگری سال 1398 برای روایتگری کتاب شرلوک هولمز به بهرامی اعطا شد.
وی با حضور در اختتامیه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، بهعنوان نماینده خانواده درپور، دیپلم افتخار بهترین خوانندگی موسیقی نواحی (نورمحمد درپور برای آلبوم دردانه) را دریافت کرد.
مسعود کرامتی
مسعود کرامتی، زاده 9 مرداد 1335 در محله حشمتیه تهران، فارغ التحصیل رشته هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. فعالیت هنری خود را در سال 1355 با تکنیک تئاتر سایه و با اشعار مولوی آغاز کرد.
او پس از آن با عروسک گردانی در فیلم “شهر موش ها” و ایفای نقش در فیلم “شب تاب” وارد دنیای سینما شد. سپس با رسول ملاقلی پور آشنا شد و دستیاری او در فیلم “افق” را بهعهده گرفت.
کرامتی در سال 1371 مؤسسه سینمایی “کارنامک” را تأسیس کرد و اولین فیلم خود به نام “پاتال و آرزوهای کوچک” را در سال 1368 کارگردانی کرد.
این هنرمند در عرصههای مختلف هنر نظیر تهیه کنندگی، صداپیشگی، کارگردانی و بازیگری فعالیت دارد. از جمله آثار به یاد ماندنی او در زمینه بازیگری می توان به فیلم های “مجنون”، “مسافرخانه”، “مرغابی وحشی”، “خانه نیکو”، “ترانه کوچک من” و سریال های “بی گناهان” و “باغ های کندلوس” اشاره کرد.
کرامتی در زمینه کارگردانی نیز فیلم ها و سریال های متعددی از جمله “پاتال و آرزوهای کوچک”، “روز کارنامه”، “کودکانه”، “خانه ما”، “دریچه” و “مرغابی وحشی” را کارگردانی کرده است.
او همچنین در زمینه صداپیشگی نیز فعال بوده و به گویندگی شخصیت های “گلنار”، “آقای زون” و “نه سالگی یا بام بالا” پرداخته است. مسعود کرامتی بدون شک یکی از چهره های شناخته شده و با سابقه در عرصه هنر ایران است که با فعالیت های متنوع خود در زمینه های مختلف، نقشی مؤثر در ارتقای فرهنگ و هنر کشورمان داشته است.
مجید آقاکریمی
مجید آقا کریمی، بازیگر و گوینده ایرانی، فارغالتحصیل رشته کارگردانی سینما از دانشگاه سوره است. آقا کریمی فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد و در نمایشهای متعددی به ایفای نقش پرداخت.
او در سال ۱۳۷۷ بهعنوان گوینده وارد رادیو شد و گویندگی برنامههایی رادیویی مانند “تا انتها”، “حضور” و “سیب نقرهای” را برعهده داشت. آقا کریمی از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۳ به دوبله انیمیشن و فیلمهای سینمایی پرداخت و در آثاری مانند “کارخانه هیولاها”، “در جستجوی نمو”، “شرک ۱” و “شیر شاه یک و نیم” بهجای شخصیتهای مختلف صحبت کرد.
آقا کریمی علاوهبر بازیگری و گویندگی، در عرصه عکاسی از عناصر مصنوعی و طبیعی نیز فعالیت دارد. او پس از اجرای نمایشهای تئاتر، توانست راه خود را به سینما باز کند و پس از حضور در جشنوارههای معروفی مانند شیکاگو به شهرت رسید.
معین شاهچراغی
بدونشک یکی از مهمترین نقاط عطف در کارنامه معین شاهچراغی، بازی در فیلم “مغزهای کوچک زنگ زده” به کارگردانی هومن سیدی در سال 1396 است. این فیلم نقطه آغازی برای ورود شاهچراغی به دنیای حرفهای سینما بود و نقشی که او در این فیلم ایفا کرد، او را بهعنوان یک بازیگر توانمند به مخاطبان معرفی کرد.
شاهچراغی در این فیلم با هنرمندانی مثل نوید محمدزاده و فرهاد اصلانی همبازی بود و بازی درخشان او در کنار این بازیگران باتجربه، نظر منتقدان و تماشاگران را به خود جلب کرد.
شاهچراغی در سال 1398 نیز در سریال “قورباغه” به کارگردانی هومن سیدی به ایفای نقش پرداخت. این سریال در شبکه نمایش خانگی پخش شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. این فیلم سکوی پرتابی برای شاهچراغی بود و او پس از آن در فیلمها و سریالهای متعددی به ایفای نقش پرداخت و بهعنوان یک بازیگر جوان و با استعداد در عرصه سینما و تلویزیون شناخته شد.
امین میری
امین میری بازیگر ایرانی متولد 5 اسفند 1358 در زاهدان است. او فارغ التحصیل رشته بازیگری و دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی است. میری در سال 1388 با بازی در فیلم “آینههای روبرو” به عرصه سینما قدم گذاشت.
او پس از آن در فیلمهای متعددی از جمله “بیرو”، “ابلق”، “لیپار”، “خون خدا” و “شبی که ماه کامل شد” به ایفای نقش پرداخت. در فیلم “شبی که ماه کامل شد” علاوهبر بازیگری، بهعنوان مشاور لهجه نیز حضور داشت.
مجموعه نمایش خانگی “سقوط” بهصورت اختصاصی از طریق فیلیمو پخش شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. امین میری از جمله بازیگران توانمند و با پشتکار ایرانی است که در طی سالهای فعالیت خود، با بازیهای درخشان در آثار مختلف، نظر مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کرده است.
عرفان ابراهیمی
عرفان ابراهیمی بازیگر جوان و با استعداد ایرانی، فعالیت هنری خود را با تئاتر آغاز کرد. او نخستین بار در سال 1389 با بازی در نمایش کمدی “مرگ” به کارگردانی محسن میرزا خانی، تجربه بازیگری روی صحنه را کسب کرد.
ابراهیمی در همان سال در نمایش “افرا” بهعنوان بازیگر و مدیر صحنه حضور داشت و نشان داد که علاوهبر بازیگری، در زمینه کارگردانی نیز استعداد دارد.
او در دانشگاه علمی کاربردی به تحصیل پرداخت؛ اما به دلایل شخصی از ادامه تحصیل در این دانشگاه انصراف داد و ترجیح داد به جای دانشگاه، در کارگاه های بازیگری و زیر نظر اساتیدی چون امین تارخ، فنون بازیگری را بهطور تخصصی فرا بگیرد.
ابراهیمی پس از مدتی دوباره به دانشگاه بازگشت و این بار در رشته سینما به تحصیل پرداخت؛ اما جالب است که اینبار هم از دانشگاه انصراف داد و بهطور کامل برروی حرفه بازیگری تمرکز کرد.
مریلا زارعی
مریلا زارعی، بازیگر مستعد سینما و تلویزیون ایران، فعالیت هنری خود را در سال 1373 با سریال “کارآگاه علوی” به کارگردانی حسن هدایت آغاز کرد. زارعی در سال 1373 با فیلم “سلام سینما” به کارگردانی حسن مخملباف، بازیگری در سینما را تجربه کرد.
او از بازیگران مطرح سینمای ایران است و برای ایفای نقش در فیلمهای “سربازهای جمعه” (مسعود کیمیایی)، “شیار 143” (نرگس آبیار) و “زیر سقف دودی” (پوران درخشنده) جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است.
زارعی تاکنون در نقشهای متفاوتی در عرصه تلویزیون و سینما ظاهر شده و بازیهای درخشانی از خود به یادگار گذاشته است. از نقشهای متفاوت و درخشان زارعی میتوان به نیر در فیلم “سربازهای جمعه” و مش الفت در فیلم “شیار 143” اشاره کرد.
فرشته حسینی
فرشته حسینی، بازیگر با استعداد و جوان افغان، دارای آثار مطرحی در سینمای ایران است. حسینی با ملیت افغان در 6 اردیبهشت 1376 در تهران متولد شد. او در یک خانواده پرجمعیت با شش خواهر و یک برادر بزرگ شده است.
فعالیت هنری او در سن 9 سالگی با اجرای تئاترهای موزیکال آغاز شد و بعدها با یک مستند بهنام “من یک دختر شادم” به کارگردانی سامره رضایی فعالیت حرفهای خود را آغاز کرد.
مخالفت پدر بهدلیل مشکلات مالی، مانع از ورود حسینی به عرصه بازیگری نشد و او با کار در یک گارگاه خیاطی و کسب درآمد، دنبال علاقه خود رفت.
مرجان اتفاقیان
یکی دیگر از بازیگران جنگل آسفالت مرجان اتفاقیان است که متولد 26 مهر 1366 در تهران، در عرصه بازیگری، فعالیت هنری خود را آغاز کرد. او از کلاسهای بازیگری و تئاتر شروع کرد و با حضور در اولین تجربه حرفهای خود در فیلمی به کارگردانی هومن سیدی به شهرت رسید.
اتفاقیان علیرغم اینکه کارمند بود، بهدلیل علاقه وافر به بازیگری، در سال 1394 قید کارش را زد و در کلاسهای بازیگری هومن سیدی، بازیگر و کارگردان نام آشنا، شرکت کرد.
فروردین 1396، اولین تجربه بازیگری او در تئاتر با نمایش “و خداوند، هایم را فراموش کرده است” به نویسندگی هومن سیدی و کارگردانی هامون سیدی، برادر هومن، رقم خورد.
در سال 1396، اتفاقیان در فیلم “مغزهای کوچک زنگ زده” به کارگردانی هومن سیدی، در نقش “شهره” ایفای نقش کرد. این فیلم در سال 1397 با فروش گیشه 12.7 میلیارد تومان به یک موفقیت بزرگ تبدیل شد.
خانم اتفاقیان در مورد چگونگی انتخاب شدن برای این نقش میگوید:
“آقای سیدی نگاه خوبی به بازی من داشت و بازی مرا دوست داشت. به همین دلیل به من اعتماد کرد و نقش را به من سپرد. من برای حضور در این نقش تست دادم و قبول شدم. بعد از خواندن فیلمنامه، با این گروه همراه شدم.”
این بازیگر در ادامه فعالیتهای خود، در پاییز 1397 در فیلم کوتاه “همبازی” به کارگردانی و نویسندگی مژده مجیدی در نقش اول بازی کرد. مرجان اتفاقیان با پشتکار و تلاش فراوان، مسیر پیشرفت را بهسرعت طی کرد و بهعنوان یک بازیگر توانمند و با استعداد، جای خود را در عرصه سینما تثبیت کرد.
علیرضا جعفری
علیرضا جعفری، بازیگر محبوب سینما و تلویزیون ایران، فعالیت هنری خود را در سن کودکی آغاز کرد. او برادرزاده امیر جعفری، بازیگر شناخته شده ایرانی است و ورود او بهدنیای بازیگری داستان جالبی دارد.
روزی امیر جعفری برادر کوچکتر خود را برای نقشی در یک نمایش معرفی کرد. آنها برای رفتن به دفتر کارگردان، علیرضا را نیز همراه خود بردند تا در خانه تنها نباشد. در دفتر کارگردان، به امیر جعفری گفتند که سن برادرش برای آن نمایش مناسب نیست؛ اما از علیرضا پرسیدند که آیا علاقهای به بازیگری دارد یا خیر؟
با پاسخ مثبت علیرضا، او در یک قسمت از سریال “رقص کاغذ پارهها” بازی کرد. این تجربه، آغاز یک مسیر جدی در دنیای بازیگری برای علیرضا بود.
علیرضا جعفری با شروع فعالیت خود در سال 1378، مسیر همواری را در سینما و تلویزیون تجربه کرد و از همان سال به بعد یعنی در بازه سنی 7 تا 15 سال در بیش از 30 اثر حضور یافت. در مقاله بیوگرافی علیرضا جعفری میتوانید با جزئیات بیشتری از زندگینامه این بازیگر آشنا شوید.
ریما رامین فر
ریما رامینفر، بازیگر شناختهشده و مستعد سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان، فعالیت هنری خود را در سال 1375 آغاز کرد. او با ایفای نقش هما سعادت در مجموعه سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم به شهرت بالایی رسید.
خانم رامینفر در پنجمین روز از ماه فروردین سال 1349 و در اول فصل زیبای بهار این سال در تهران به دنیا آمد. او در یک خانواده شش نفره، همراه با سه خواهر و یک برادر بزرگ شد.
رامینفر همسر امیر جعفری، بازیگر با استعداد کشورمان است و تاکنون در آثار زیادی باهم همبازی بودهاند. این بازیگر تاکنون افتخارات زیادی را در عرصه بازیگری تئاتر و سینما بهدست آورده است.
اولین کار حرفهای او در مقام بازیگر، پس از ورودش به دانشگاه با نمایش “شب بخیر مادر” نوشته مارشا نورمن به کارگردانی حامد محمدطاهر رقم خورد که سال 1375 در تئاتر شهر به اجرا درآمد.
رامیںفر از برترین بازیگران زن ایرانی، فعالیت هنری خود را با نگارش نمایشنامه “پس تا فردا” آغاز کرد که در جشنواره تئاتر فجر اجرا شد و جایزه سوم نمایشنامهنویسی را از آن خود کرد. در نمایش “پس تا فردا”، رامیںفر علاوهبر نویسندگی، بهعنوان بازیگر نیز حضور داشت.
نازنین فراهانی
نازنین فراهانی، بازیگر تئاتر و سینما و روزنامهنگار ایرانی، یکی از بازیگران محبوب بین ایرانیان است. او در سال 1352 در تهران متولد شد و در رشته علوم ارتباطات با گرایش روزنامهنگاری در دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل کرد.
فراهانی همچنین هنر آموخته کانون پانتومیم ایران به سرپرستی سیروس شاملو است و برخلاف شایعات، او هیچ نسبتی با گلشیفته فراهانی ندارد. فراهانی فعالیت بازیگری خود را با کانون پانتومیم و در تئاتر آغاز کرد و در سال 1379 با بازی در فیلمهای “زیر پوست شهر” و “از کنار هم میگذاریم” وارد سینما شد.
او یکی از معدود بازیگرانی است که تجربههای فراوانی در زمینههای مختلف هنری دارد. فراهانی بهعنوان نویسنده در پروژه فیلمهای “مهمونی کامی” و “این سیب هم برای تو” فعالیت داشته است.
آزاده صمدی
آزاده صمدی، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، فعالیت هنری خود را بهصورت حرفهای از سال 1385 با بازی در سریال “ما چند نفر” به کارگردانی فیاض موسوی آغاز کرد. او متولد شهر زیبای لاهیجان است و تحصیلات آکادمیک خود را در مقطع کارشناسی تئاتر از دانشگاه سوره به اتمام رساند.
صمدی همسر سابق هومن سیدی، بازیگر و فیلمساز کشورمان است که در سال 1392 از هم جدا شدند. او علاوهبر تحصیل در دانشگاه، دوره کلاسهای بازیگری کارنامه را با مدیریت پرویز پرستویی گذراند.
صمدی برای اولینبار تجربه بازیگری روی صحنه را در نمایش “بیشیر و شکر” به کارگردانی دکتر حمید امجد تجربه کرد. او در سال 1379، زمانیکه 22 سال سن داشت، با ورود به دانشگاه سوره، فعالیت در حوزه نمایش را با دستیاری تئاتر آغاز کرد.
صمدی پس از گذراندن دوره کارشناسی تئاتر در دانشگاه سوره، دوره کلاسهای بازیگری کارنامه را گذراند و در سال 1382 با نمایش “بیشیر و شکر” برای اولینبار بهطور حرفهای روی صحنه تئاتر بازی کرد.
او در سال 1383 با فیلم کوتاه “هیچکس با هیچکس سخن نمیگوید” به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدی، برای اولینبار مقابل دوربین قرار گرفت.
دیبا زاهدی
دیبا زاهدی، بازیگر ایرانی، در سال 1368 در تهران بهدنیا آمد. او در رشته معماری تحصیل کرد و نخستینبار در سال 1392 با فیلم “پنج ستاره” جلوی دوربین رفت و با همین فیلم توانست توجهات را به خود معطوف کند.
این بازیگر معیارهای خاص خود را برای انتخاب نقش دارد و اصولاً بازیگری گزیدهکار است. او از دوران کودکی به حرفه بازیگری علاقهمند شد و از سن 8 سالگی در تئاترهای مدرسه شرکت مینمود ولی بهخاطر مخالفتهای خانوادهاش موفق به تحصیل در این رشته نشد و معماری را انتخاب کرد.
دیبا زاهدی بازیگری را در کلاسهای آزاد آکادمی مرحوم استاد حمید سمندریان فرا گرفت و از همانجا به تهیهکننده امیر سماواتی برای فیلم “پنج ستاره” معرفی و وارد دنیای بازیگری شد. البته دیبا زاهدی علاوهبر آکادمی سمندریان، دورههای بازیگری را نیز زیر نظر مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان گذراند.
یسنا میرطهماسب
یسنا میرطهماسب، متولد 28 فروردین 1378 در تهران، بازیگر جوان و خوشآتیه ایرانی است. او فرزند مجتبی میرطهماسب، مستندساز، فیلمبردار و صدابردار است و بهواسطه شغل پدر و آشنایی او با چهرههای عرصه بازیگری وارد این حرفه شد.
میرطهماسب در سن 15 سالگی و با فیلم “سیزده” به کارگردانی هومن سیدی به دنیای بازیگری قدم گذاشت. بازی او در این فیلم مورد توجه بسیاری قرار گرفت و نام او را بهعنوان یک بازیگر نوظهور برسر زبانها انداخت.
میرطهماسب در سریالهای “ملکه گدایان” و “مرداب” نیز نقشآفرینیهای قوی و جذابی داشته است. او بازیگری با استعداد، توانایی و آیندهای درخشان است و بیشک در سالهای آینده شاهد درخشش بیشتر او در عرصه بازیگری خواهیم بود.
یسنا میرطهماسب برای بازی در فیلم “رکسانا” به کارگردانی پرویز شهبازی، جایزه بهترین بازیگر مرد را در سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلم توکیو دریافت کرد. این اولین نمایش جهانی فیلم “رکسانا” بود و میرطهماسب با دریافت این جایزه، افتخاری بزرگ را برای خود و سینمای ایران کسب کرد.
سایر بازیگران سریال جنگل آسفالت
علاوهبر بازیگران نقش اصلی، سریال “جنگل آسفالت” میزبان ستارگان دیگری نیز است که هریک با سابقه درخشان و مهارت بینظیر خود، به جذابیت و پویایی این سریال افزودهاند. در ادامه، به معرفی اسامی برخی از این ستارگان میپردازیم.
- نادر پورمیهن
- حسین فلاح
- حدیث نظری
- محمدرضا فتحی
زوج های ایرانی که در جنگل آسفالت حضور دارند
فرشته حسینی و نوید محمدزاده، دو بازیگر توانمند و محبوب ایرانی، علاوهبر اینکه در زندگی واقعی همسر یکدیگر هستند، در چندین فیلم و سریال نیز با هم همکاری داشتهاند. اولین همکاری این زوج هنری در سریال «قورباغه» به کارگردانی هومن سیدی بود که در سال 1399 منتشر شد.
دومین همکاری حسینی و محمدزاده در سریال «جنگل آسفالت» به کارگردانی پژمان تیمورتاش رقم خورد که با آغاز سال 1403 از جمله سریال های در حال پخش است.
از دیگر بازیگران زوج این سریال میتوان به امیر جعفری و ریما رامین فر اشاره کرد که در این سریال نمایش خانگی در کنار هم به ایفای نقش پرداختهاند.
آشنایی این زوج هنری به سال 1373 و در کلاسهای بازیگری زندهیاد حمید سمندریان برمیگردد. آنها پس از ازدواج در سال 1376، اولینبار در فیلم «نان، عشق و موتور هزار» به کارگردانی ابوالحسن داوودی در کنار هم به ایفای نقش پرداختند.
مروری بر پایان مقاله بیوگرافی بازیگران سریال جنگل آسفالت
بازیگران سریال “جنگل آسفالت” هر یک سابقهای درخشان در عرصه بازیگری دارند. آنها در طی سالها فعالیت خود، با ایفای نقش در فیلم و سریالهای پرطرفدار، توانستند بازی درخشان خود را به نمایش بگذارند. حضور این بازیگران با سابقه درخشان در سریال “جنگل آسفالت”، توقع طرفداران را بالا برده است.
حال باید منتظر انتشار سریال “جنگل آسفالت” در نوروز 1403 باشیم و ببینیم که آیا این سریال میتواند انتظارات بینندگان را برآورده کند یا خیر.