بیوگرافی بازیگران سریال همه گیری شبکه 3 + زمان پخش و بازپخش
این سریال داستان گروهی از پزشکان و کادر درمان را روایت میکند که در حال مبارزه با یک بیماری همهگیر هستند. سریال همهگیری، به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیهکنندگی سعید کمانی، در ۱۵ قسمت و هر قسمت به مدت ۴۵ دقیقه، از ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ از شبکه سه سیما پخش میشود.
بازیگران سریال همهگیری شامل محسن قصابیان، کوروش سلیمانی، نیما شاهرخ شاهی، مهدی صبائی، نیلوفر کوخانی، سارا خوئینی ها، امیرحسین رستمی، الهام پاوهنژاد، مهتاج نجومی و مهدی فخیمزاده هستند.
این سریال با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شده است. داستان جذاب و پرهیجان سریال، مخاطبان را به خود جذب کرده و نشان داده است که کادر درمان در شرایط سختی کار میکنند. به همه پیشنهاد میدهیم که این سریال برای تماشا انتخاب کنند. از آنجایی که این سریال درباره پزشکی و کادر درمان است، به همه علاقهمندان به این حوزه، توصیه میشود که حتماً آن را تماشا کنند.
زمان پخش سریال همه گیری از شبکه سه
سریال “همهگیری” در ژانر اجتماعی، خانوادگی، درام ساخته شده است و اولین بار در تاریخ 25 تیر 1402 به روی آنتن شبکه سه سیما رفت. این سریال از شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 20:30 پخش میشود و تکرار قسمتهای آن روز بعد ساعت 00:00 بامداد، 09:30 صبح و 14:10 ظهر نیز به روی آنتن میرود. سریال “همهگیری” شامل 20 قسمت 45 دقیقهای است.
خلاصه داستان سریال همه گیری
در سریال همهگیری، داستان در یک بیمارستان در تهران آغاز میشود. در این بیمارستان گروهی از پزشکان و کادر درمان در حال مبارزه با یک بیماری همهگیر هستند. این بیماری بسیار خطرناک است و باعث میشود که افراد به سرعت بیمار شوند و بمیرند. پزشکان و کادر درمان بیمارستان با تمام توان تلاش میکنند تا این بیماری را کنترل کنند و جان بیماران را نجات دهند. اما این بیماری بسیار مقاوم است و پزشکان و کادر درمان با مشکلات زیادی روبرو میشوند.
داستان سریال همهگیری در دو خط زمانی روایت میشود. خط زمانی اول در زمان همهگیری بیماری و خط زمانی دوم در زمان پس از همهگیری روایت میشود. خط زمانی دوم نشان میدهد که پزشکان و کادر درمان چگونه با چالشهای پس از همهگیری دست و پنجه نرم میکنند.
این سریال یکی از سریالهای خوب و دیدنی است که به همه توصیه میشود آن را تماشا کنند. داستان جذاب و پرهیجان سریال، مخاطبان را به خود جذب کرده و نشان داده است که کادر درمان در شرایط سختی کار میکنند. به همه علاقهمندان به پزشکی و کادر درمان پیشنهاد میدهیم که حتماً این سریال را تماشا کنند.
هنرپیشههای سریال همه گیری شبکه 3
بازیگران سریال همه گیری، شامل بازیگران شناخته شده و با استعدادی از سینما و تلویزیون ایران هستند. در ادامه این مطلب از ویدو معرفی بازیگران سریال همه گیری به ترتیب آورده شده است:
محسن قصابیان
محسن قصابیان، بازیگر، کارگردان و نویسنده متولد ۱ مرداد ۱۳۴۸ در قوچان است. او دارای مدرک کارشناسی نمایش از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس است.
قصابیان با بازی در تئاتر، شروع به کار کرد و در سال ۱۳۷۲ در نمایش «لیر شاه» به کارگردانی تاجبخش فنائیان، بازی کرد. سپس در سال ۱۳۷۵ با بازی در فیلم سینمایی «تونل» به کارگردانی مجتبی راعی، وارد صنعت سینما شد.
قصابیان در سال ۱۳۷۵ برای کارگردانی نمایش «ببین چه برفی میآید» در پانزدهمین جشنواره تئاتر فجر، تقدیر شد. او در سال ۱۳۷۶ نمایش «رمز جستجو» نوشته حمید پورعلیمحمد را کارگردانی کرد و در آن بازی کرد. همچنین در سال ۱۳۷۷ نمایش «کبودان و اسفندیار» نوشته «آرمان امید» را کارگردانی و در آن بازی کرد. و در سال ۱۳۷۸ در نمایش «شهرزاد» به کارگردانی امیر دژاکام، بازی کرد.
در سال ۱۴۰۰، در فیلم سینمایی «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی، قصابیان نقش منصور ستاری، فرمانده سابق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازندهی اولین جنگنده ایرانی را بازی کرد.
کوروش سلیمانی
کوروش سلیمانی، بازیگر، کارگردان و نویسنده تئاتر، به عنوان یکی از هنرمندان برجسته ایران شناخته میشود. او در سال ۱۳۷۰ با فعالیت هنری در تئاتر و تلویزیون آغاز کرد و در دهها نمایش، فیلم سینمایی، مجموعه تلویزیونی، تله تئاتر و فیلم تلویزیونی بازی کرده و تئاترهای متعددی را به عنوان کارگردان به صحنه آورده است.
او دارای مدرک کارشناسی کارگردانی تئاتر و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. سلیمانی با بازی در نقشهای مختلف و متفاوت در تئاتر، سینما و تلویزیون، توانسته است مخاطبان زیادی را جذب کند.
در تئاتر، او برخی از آثار برجستهای را به روی صحنه آورده است که شامل «شبی در رم»، «آنتیگونه»، «هملت»، «بیژن و منیژه» و «ملاقات بانوی سالخورده» میشوند. در سینما نیز با بازی در فیلمهایی همچون «متولد ماه مهر»، «ملاقات با طوطی»، «سگکشی»، «دختر شیطان» و «آدمخواری» شناخته شده است. همچنین در مجموعههای تلویزیونی مانند «متهم گریخت»، «مختارنامه»، «شهرزاد» و «گاندو» بازی کرده است.
علاوه بر فعالیتهای هنری، سلیمانی در زمینههای اجتماعی و فرهنگی نیز فعال است. او به عنوان سفیر صلح یونسکو در سالهای اخیر فعالیت کرده و در زمینههای مختلف از جمله مبارزه با فقر، ایدز و خشونت علیه زنان فعالیت داشته است.
نیما شاهرخ شاهی
نیما شاهرخ شاهی بازیگر ایرانی است که در سال 1360 در تهران متولد شد. او کار خود را در سال 1382 با بازی در فیلم مکس آغاز کرد و تاکنون در فیلمها و سریالهای متعددی بازی کرده است. از جمله فیلمهای او میتوان به پایان نامه، هیچ کجا هیچ کس، پله ها، من سالوادور نیستم، نگار، و بی خداحافظی اشاره کرد. از جمله سریال های او می توان به شمس العماره، معراجی ها، و گلشیفته اشاره کرد.
شاهرخ شاهی علاوه بر بازیگری، در کارگردانی و نویسندگی نیز فعالیت دارد. او در سال ۱۳۹۳، فیلم کوتاه ناهید را کارگردانی کرد. این فیلم در جشنواره فیلم کوتاه تهران به نمایش درآمد و مورد تحسین قرار گرفت. شاهرخ شاهی همچنین در سال ۱۳۹۵، فیلم کوتاه شبانه را کارگردانی کرد. این فیلم در جشنواره فیلم کوتاه تهران و جشنواره فیلم کوتاه فجر به نمایش درآمد و جوایز متعددی را از آن خود کرد.
شاهرخ شاهی از جمله بازیگران جوان و با استعداد سینمای ایران است. او با بازی در نقشهای مختلف و متفاوت، توانسته است مخاطبان زیادی را جذب کند. شاهرخ شاهی همچنین از جمله بازیگرانی است که به نقش آفرینی های متفاوت و جسورانه شهرت دارد.
در اینجا خلاصه ای از زندگی نیما شاهرخ شاهی آورده شده است:
- متولد 1360 در تهران
- شروع بازیگری در سال 1382 با فیلم مکس
- بازی در فیلمها و سریالهای متعدد
- کارگردانی و نویسندگی فیلمهای کوتاه
- از جمله بازیگران جوان و با استعداد سینمای ایران
- شهرت به نقش آفرینی های متفاوت و جسورانه
مهدی صبایی
مهدی صبایی متولد 20 مرداد 1347 در تهران است. او فوق دیپلم اتو مکانیک دارد و در محله چهار راه مختاری متولد شد. او در حال حاضر ساکن شهرک ژاندارمری است و متاهل است. او دنبال ورزش بود که سر از بازیگری در آورد.
صبایی فعالیت اش را با فیلم سلطان به کارگردانی مسعود کیمیایی در سال 1375 آغاز کرد. او در سال 1381 با بازی در نقش رامید در سریال بدون شرح به شهرت رسید.
صبایی از جمله بازیگرانی است که در فیلم جنجالی قلاده های طلا ایفای نقش کرد. او همچنین در فیلم های دیگری مانند سربازهای جمعه، دالگو و هیس!پدر بزرگی میآید بازی کرده است.
صبایی حضور فعالی در ورزش بخصوص فوتبال دارد. او مدت هاست در تیم فوتبال هنرمندان بازی میکند و ده ها بازی خیریه نیز با این تیم انجام داده است.
صبایی از جمله بازیگران با استعداد و محبوب سینما و تلویزیون ایران است. او با بازی در نقش های مختلف و متفاوت توانسته است مخاطبان زیادی را جذب کند.
نیلوفر کوخانی
نیلوفر کوخانی یک بازیگر جوان و با استعداد است که در سال 1370 در تهران به دنیا آمد. او فارغ التحصیل رشته ادبیات فارسی و دانش آموخته طراحی لباس و دیزاین از مجتمع فنی تهران است. همچنین، تجربه دستیاری و برنامهریزی را نیز دارد.
کوخانی با بازی در فصل دوم سریال «ستایش» در سال 1391، به عرصه بازیگری وارد شد و پس از آن در سریالهایی همچون «چرخ و فلک»، «تاریکی شب روشنایی روز» و «خانه امن» به ایفای نقش پرداخت. او در سال 1400 با بازی در سریال سیاسی «سرجوخه» به شهرت رسید.
کوخانی در سن 22 سالگی ازدواج کرد و معتقد است که ازدواج هنرمند سخت است، اما این هم بخشی از زندگی است و اگر تعادل ایجاد شود، بسیار خوب است.
بازیگر مورد علاقه کوخانی، نیکول کیدمن است و در کارگردانیهایی همچون جیم جارموش، آقای شهبازی، هومن سیدی و فریدون جیرانی را دوست دارد.
کوخانی عاشق زندگی است و معتقد است که زندگی خیلی زیبا و هیجانانگیز است، اما حال آدمهای دور و بر او خوب نیست و ناامید هستند. او امیدوار است که این حالت ناامیدی زودتر از دل آنها خارج شود و شرایط زندگی همه به سمت بهتری تغییر کند.
کوخانی باور دارد که بازیگری یک کار سخت است و برای موفقیت در آن باید مطالعه، پشتکار، فیلمدیدن و البته کلاسهای بازیگری را جدی گرفت. او معتقد است که وقتی دورههای بیان و بدن و سپس بازی مقابل دوربین را پشت سر میگذارید، بهتر متوجه میشوید که چقدر هیچی از بازیگری نمیدانید و چقدر برای آن زحمت باید بکشید.
آتش تقی پور
آتش تقیپور، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی، در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۳۲۴ در شهرستان خوی به دنیا آمد. وی دیپلم ادبی را در ارومیه دریافت کرد و سپس در سال ۱۳۴۵ وارد دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک شد. در سال ۱۳۴۹، در رشته بازیگری و کارگردانی فارغ التحصیل شد و با کارگاه نمایش در چندین اجرا همکاری کرد. اولین کار حرفهای وی، بازی در نمایش حکومت زمانخان به کارگردانی رکن الدین خسروی بود که در سال ۱۳۴۶-۱۳۴۵ در تالار سنگلج به روی صحنه رفت.
آتش تقیپور در طول دوران حرفهای خود، در تئاتر، سینما و تلویزیون به فعالیت پرداخته است و در بسیاری از اجراها بازی کرده است. وی همچنین در نمایش “گلدونه خانم” به نویسندگی و کارگردانی النا آهی در سالن محراب شهر تهران نیز به ایفای نقش پرداخته است.
آوا دارویت
آوا دارویت بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است که در ایتالیا به دنیا آمده و در سن ۷ سالگی به همراه خانواده به ایران بازگشت. وی فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته روانشناسی بالینی است و با شروع کلاس های بازیگری، با بازی در سریال معمای شاه به تلویزیون آمد.
او همچنین در فیلم اسکی باز و سریال های مختلفی از جمله دکتر ماهان، ترور خاموش، وارش و ایلدا بازی کرده است. آوا دارویت هنوز ازدواج نکرده و در نقش های متفاوتی بازی میکند. وی برای بازی در نقشهایی که به کاراکتر فعلی نزدیک تر است یا در حوزه روانشناسی نمونه عینی آن را دیده باشد، تلاش میکند.
به علاوه، او در ابتدای هر جلسه با کارگردان، سعی میکند انرژی مثبت را از فضا بگیرد. برای شروع حرفه بازیگری، آوا دارویت توصیه میکند که کلاس های بازیگری برود، کتاب بخواند و فیلم ببیند و تلاش کند که لول سطح کاری خود را بالا ببرد.
علی غلامی
علی غلامی فارغ التحصیل از انستیتو مربیان امور هنری تهران و دارای مدرک درجه دو ارزشیابی هنرمندان (کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر) است. او از دوران نوجوانی وارد عرصه تئاتر شده و پس از تحصیل در همین رشته، فعالیتهای خود را از بوشهر و حضور در جشنوارههای سراسری ایران به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر ادامه داد.
همچنین در سینما، تلویزیون و رادیو نیز به فعالیت مشغول شده و در فیلمهایی همچون “همه فرزندان من”، “سفر غریب”، “هویت”، “شمارش معکوس”، “دکل”، “کیمیا”، “جوانمرد”، “مسافر” و سریالهایی همچون “بهترین سالهای زندگی”، “زمان شوریدگی”، “بالهای خیس”، “سایهسار مهر”، “یک تیر و ۲ نشان”، “خاک سرخ”، “مختارنامه” و “حضرت محمد (ص)” نقش آفرینی کرده است.
عبدالرضا نصاری
عبدالرضا نصاری، بازیگر سینما و تلویزیون، در سال ۱۳۵۸ در آبادان به دنیا آمد. پس از فارغ التحصیلی از دوره لیسانس در رشته کارگردانی تئاتر، در استان بوشهر بازیگری را آغاز کرد. سپس به شیراز رفت و پس از آن به آبادان بازگشت و در رادیو و تلویزیون به عنوان مجری، نویسنده و بازیگر فعالیت می کرد. در ادامه تصمیم گرفت در دانشگاه تهران تحصیلات خود را در دوره فوق لیسانس ادامه دهد.
نصاری با بازی در فیلم “به وقت شام” به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در سال ۱۳۹۶ و سپس در فیلم “آفتاب نیمه شب” حضور پیدا کرد. بازی او در فیلم “تک تیرانداز” به کارگردانی علی غفاری، که نقش “راشد” را ایفا کرد، به عنوان یکی از کارهای برجسته او در حوزه سینما محسوب می شود.
نصاری در سال ۱۳۹۹ با بازی در سریال “نجلا” در تلویزیون دیده شد و سپس یک سال بعد در سریال امنیتی “سرجوخه”، در نقش شهروز، به تلویزیون بازگشت.
او به نقش های چالش برانگیز علاقه دارد و از فیلم های دنی د لوئیس، داستین هافمن و مارتین اسکورسیزی پرستش می کند. در اوقات فراغت، به فوتبال، شنا، طبیعت گردی و شمشیر بازی علاقه مند است و همچنین از موسیقی بی کلام و فلکلور لذت می برد.
نصاری باور دارد که عشق به کار، خواسته و تلاش باعث می شود که انسان موفق شود و هرگز نباید نا امید شد. او تجربه و علم کسب کردن و امیدوار بودن به آینده را نیز بسیار مهم می داند. با بازی در نقش های مختلف، نصاری با استعداد و با انگیزه در سال های اخیر توانسته است مخاطبان زیادی را به خود جذب کند.
روزبه اختری
روزبه اختری، در سال ۱۳۴۰ به دنیا آمد و فارغ التحصیل رشته بازیگری است. درباره زندگی خصوصی این هنرمند اطلاعات کمی در دسترس است، اما احتمالاً متأهل است. وی در فیلمها و سریالهای مختلفی همچون “ستایش”، “تکیه بچههای محله ما”، “تروما سرخ”، “موج اول”، “خط فرضی”، “دروازه ساعت” و غیره به ایفای نقش پرداخته است.
مالک سراج
مالک سراج، بازیگر مشهوری است که در تاریخ 6 فروردین 1340 در آبادان به دنیا آمده است. او فارغ التحصیل رشته بازیگری از دانشگاه است و در تئاتر بسیار فعال است و همچنین نویسندگی را نیز بر عهده دارد. در زمینه بازیگری، او با لهجه خاص خود شناخته شده است.
در دوران 8 سال دفاع مقدس، مالک سراج در جبهه حاضر بود و در اوقات فراغت به فعالیت های هنری و اجرای تئاتر در سنگرها می پرداخت. او در اکثر عملیات مهم از جمله والفجر 8 و آزادسازی خرمشهر نقش داشت. همچنین، یکی از برادرانش در جنگ به همراه او شیمیایی شد، اما دوام نیاورد و به دوستانش شهیدش پیوست.
مالک سراج پس از پایان دوران جنگ، به دانشگاه رفت و اغلب در ژانر دفاغ مقدس شروع به فعالیت کرد. او در چندین تئاتر همچون پریسا بخت آور همسر اصغر فرهادی حضور داشت و این آشنایی از آنجا شکل گرفت.
در سال 1378 با سریال داستان یک شهر به کارگردانی اصغر فرهادی، مالک سراج به صورت جدی وارد تلویزیون شد و این سریال مسیر هنری او را تغییر داد. در سال 1385، او برای نخستین بار با فیلم «روز سوم» به سینما رفت.
مالک سراج در طول 8 سال حضور در جبهه، سه یا چهار بار زخمی شد، اما در دوران کاری خود در فیلمهای دفاع مقدس و صحنههای درگیری حدود 9 بار واقعا آسیب جدی دید و زخمی شد.
مالک سراج در سال 1360 ازدواج کرده و دو فرزند پسر و یک نوه دارد.
مرتضی زارع
مرتضی زارع، بازیگر تئاتر و سینمای ایرانی، در تاریخ یکم فروردین ماه 1349 در تهران به دنیا آمد. او در فیلمهایی مانند “دلم میخواهد”، “روز سوم” و سریال “زایر” بازی کرده است.
بازیگری او از سال 1378 شروع شد و در فیلم “نسل سوخته” نقش ایفا کرد. این تجربه برای او لذت بخش بود و با هنرمندانی مانند آتیلا پسیانی، نیکی کریمی و سعید پورصمیمی همبازی شد.
مرتضی زارع تاکنون بیش از ۲۰ فیلم سینمایی در کارنامه خود ثبت کرده است و در سینما موفقتر و شناختهشدهتر است. او با بازی در برخی از فیلمها موفق به دریافت جوایز شده است.
علاوه بر بازیگری، گویندگی و اجرا نیز از جمله فعالیتهای هنری او است و از کارهای گویندگی او میتوان به متن خوانی رادیو هفت اشاره کرد. همچنین او سابقه اجرای برنامه در تلویزیون را نیز دارد. متاسفانه اطلاعاتی از وضعیت تاهل و فرزندان او در دسترس نیست.
پونه عاشور پور
پونه عاشورپور، بازیگر جوان تئاتر و تلویزیون، در اصل از آبادان و اروندکنار است، اما در حال حاضر در شهر بروجرد سکونت دارد. او تحصیلات خود را در دانشگاه آبادان به پایان رسانده است.
پونه در سریال “همهگیری” نیز بازی کرده است، اما تجربهی تازهتر او در بازی در سریال “جادوگر” است. این سریال کمدی، سومین کاری است که مسعود اطیابی ساخته است و نقش قدرت افتخاری را احمد مهرانفر بازی میکند. پونه در این سریال نقش مکملی را بازی میکند. جهانگیر فیروزانی، بازیگر دیگری است که در نقش مکملی قدرت افتخاری حضور دارد و نقش او را سید جواد رضویان بازی میکند.
پونه عاشورپور در کنار بازیگری، سابقه بازی در سریال “همگیری” را نیز دارد و به عنوان یک بازیگر جوان و آیندهدار به عرصهی هنر معرفی شده است. اطلاعات بیشتری درباره زندگینامه او در دسترس نیست.
جمع بندی و نقدی کوتاه بر سریال همه گیری
سریال «همه گیری» در ادامه فصل اول خود ساخته شد و بازیگران آن نیز تغییر کردند. داستان این سریال واقعی است و فراز و فرودهای زندگی در شرایط بحرانی را نشان میدهد. در برخی نقاط، سریال نمادین است و به توضیح وقایع اجتماعی میپردازد که بازیگرانش به خوبی نقششان را ایفا کردهاند.
سریال «همه گیری» خوش ساخت است اما به دلیل ارتباط با کرونا، برای برخی بینندگان که خاطرهای ناخوشایند از این بیماری دارند، جالب نیست. در هر صورت سریال همه گیری تصویر خوبی از دشواریهای پرسنل درمانی در روزهای کرونا را نشان میدهد.
بیشتر بخوانید: