بیوگرافی بازیگران سریال محرمی عشق کوفی (زمان پخش + خلاصه داستان)
سریالهای تلویزیونی به عنوان یکی از مهمترین و پرطرفدارترینهای این روزها شناخته میشوند. این سریالها با نوآوری و خلاقیت در زمینه نویسندگی، کارگردانی و بازیگری، عموماً توانستهاند در برخی موارد به یکی از نمادهای فرهنگی و اجتماعی جامعه تبدیل شوند.
سریال عشق کوفی از جدیدترین پروژههای تلویزیون است که در روزهای محرم پخش خواهد شد. فیلمبرداری سریال “عشق کوفی”، کاری از کارگردانی حسن آخوندپور و تهیهکنندگی سعید سعدی، در همان زمانی که محرم آغاز شده بود، آغاز شد و هماکنون در شهرک غزالی ادامه دارد. در ادامه قرار است به معرفی و بیوگرافی بازیگران سریال عشق کوفی بپردازیم. همراه با ما باشید.
خلاصه داستان سریال عشق کوفی
زمان پخش سریال عشق کوفی
جدیدترین اثر مرکز فیلم و سریال سازمان هنری رسانهای “اوج”، از پنجشنبه ۲۹ تیر ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه سوم سیما میرود. این سریال تاریخی هر هفته پنجشنبه و جمعه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه سه سیما پخش میشود. همچنین، تکرار این سریال تلویزیونی ساعت ۱ بامداد، ۱۰ صبح و ۱۴ عصر روز بعد نیز از شبکه سه سیما پخش میشود.
بیوگرافی هنرپیشه ها سریال عشق کوفی
در ادامه این مطلب از ویدو قرار است به توضیحی کوتاهی از بیوگرافی بازیگران سریال عشق کوفی بپردازیم. پس اگر شما هم از علاقه مندان ژانر و سریال های تاریخی ایرانی هستید و دوست دارید بیشتر با بازیگران این سریال جدید محرمی آشنا شوید مطالعه ادامه این مقاله را از دست ندهید.
لعیا زنگنه
اولین بازیگری که در لیست معرفی بیوگرافی بازیگران سریال عشق کوفی قرار میگیرد؛ لعیا زنگنه است. لعیا زنگنه، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی، در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۴۴ به دنیا آمد. وی با بازی در نمایشهای حرفهای از سال ۱۳۷۱ و بازی در سینما از سال ۱۳۷۵ با فیلم راز مینا کاری از عباس رافعی آغاز کرد. لعیا زنگنه دارای مدرک کارشناسی تئاتر از دانشگاه هنر تهران است و همچنین یک دوره کلاس آموزش نقاشی را نیز گذرانده است.
استعداد هنری وی توسط امین تارخ در سال ۱۳۷۱ کشف شد و با هدایت هنری و مشاوره محمدعلی کشاورز و ثریا قاسمی، وارد عرصه تلویزیون و سینما شد. وی در دوران دانشجویی در چند نمایش شامل پارانویا، یادگار، خال خالی (نمایش عروسکی) و نیز در فیلم کوتاه دانشجویی کنج تنهایی بازی کرد. بازی در نمایش یادگار سالهای شن (ساخته علی رفیعی در ۱۳۷۱) نخستین کار حرفهای وی در تئاتر بود.
نادر سلیمانی
نادر سلیمانی، بازیگر و صداپیشه ایرانی، در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۴۵ به دنیا آمد. او برای نقشآفرینی در فیلم ضد (۱۴۰۰)، جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در جشنوارهٔ فیلم فجر از آن خود کرد.
نادر سلیمانی تا ۱۹ سالگی در منطقه ارتشیهای کارون آبادان زندگی می کرد. پس از شروع جنگ ایران و عراق به شهرستان ارسنجان، استان فارس رفت و پس از چند سال برای کار و تحصیل در رشته بازیگری به تهران آمد. او با بازی در مجموعههای تلویزیونی ساعت خوش (۱۳۷۳–۱۳۷۴) و باغ مظفر (۱۳۸۵) به کارگردانی مهران مدیری شناخته شد.
شبنم قربانی
شبنم قربانی، بازیگر سینما و تلویزیون، در تاریخ 19 تیر 1368 در تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرک فوق دیپلم رشتهٔ کامپیوتر است و از سن 28 سالگی با بازی در تئاتر فعالیت هنری خود را شروع کرد. او در نقش سارای سریال ملکه گدایان شناخته میشود.
در سال 1395، هنگامی که 27 ساله بود، به موسسهٔ کارنامه پیوست و یک سال بعد با نمایش «یک مساوی چهار» در خانهٔ نمایش دا بروی صحنه رفت. در مهر ماه 1396، در نمایش «سایکوسیس» نیز با موفقیت حضور داشت.
شبنم قربانی در سال 1397 با بازی در سریال «لحظه گرگ و میش» به کارگردانی همایون اسعدیان، در نقش طناز حریرچی، برای اولین بار به عنوان بازیگر در جلوی دوربین قرار گرفت.
یک سال بعد، با فیلم «اولین برف» محصول کشور فنلاند کنار شهاب حسینی وارد عرصهٔ سینما شد. او از طریق باران کوثری که در سر تست یکی از فیلمها با او آشنا شده بود، به سریال ملکه گدایان معرفی شد و پس از تست توسط امین محمودی در این سریال بازی کرد.
با بازی در نقش سارا در سال 1399، شبنم قربانی توانست به سرعت توجه رسانهها را به خود جلب کند. در تاریخ 9 اسفند 1399، در سن 31 سالگی، او خبر ازدواج خود با امین میرشکاری، صدابردار سینما و تلویزیون را به رسانهها اعلام کرد. آقای میرشکاری از سال 1382 با بازی در فیلم «مهمان مامان» فعالیت هنری خود را آغاز کرده و همچنین در سریال ملکه گدایان نیز حضور داشته است.
سعید شریف
اطلاعات کافی دربارهٔ زندگی و حرفهٔ سعید شریف، بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی، موجود نیست و در صورت بروز اطلاعات جدید، این مطلب بهروزرسانی خواهد شد.
تاکنون، سعید شریف در سریالهای «ششمین نفر» و «آخرین بازی» و فیلمهای «ناکوک» و «یاغی» به ایفای نقش پرداخته است.
مریم کاویانی
مریم کاویانی، بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی، در تاریخ 1 تیر 1349 در اهواز به دنیا آمد. وی اصالتاً بابلی بوده و مدرک فوقالعاده پرستاری دارد. فعالیت هنری خود را در سال 1381 با بازی در فیلم «رؤیای جوانی» آغاز کرد.
پدر و مادر مریم کاویانی اهل بابل هستند و پدرش در کارخانههای نیشکر و کاغذ پارس کارگری میکردند. در حالی که هر دو از مطالعه علاقهمند بودند، اما پیگیر هنر نبودند. دربارهٔ بازیگری نیز، مریم کاویانی از قبل آشنایی چندانی نداشت و تنها با هدیه تهرانی، محمدرضا فروتن و افسانه بایگان آشنا بود.
با این حال، در یک روز، نادر مقدس به بیمارستانی که مریم کاویانی در آنجا مشغول به کار بود، سر زد و او را دعوت کرد تا پشت صحنه فیلم «رؤیای جوانی» که در دست ساخت بود، بازدید کند. بعد از غلبه بر تردیدهایش، مریم کاویانی بازیگری خود را با بازی در نقش کوتاه یک خانم دکتر در این فیلم شروع کرد.
مریم کاویانی از ازدواج اول خود یک پسر به نام علی دارد که در سال 1376 به دنیا آمده است. در سال 1397، برای دومین بار با رامین مهمانپرست، سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه و سفیر پیشین ایران در لهستان ازدواج کرد. اما در سال 1400 جدایی آن دو رخ داد.
نادر فلاح
نادر فلاح، بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون، در تاریخ 14 شهریور 1352 در شهر کرمان به دنیا آمد. فعالیت های هنری خود را از سال 1368 با بازی در نمایش های “دول به دل”، “شاه بازی خیار بازی”، “پرده زار”، “حمال و همایون” و “آخرین برونشیت” در شهر کرمان آغاز کرد.
فلاح با بازی در فیلم “چند کیلو خرما” به صورت جدی وارد عرصه سینما شد. با بازی قابل توجه خود در فیلم “چند متر مکعب عشق”، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن خانه سینما را دریافت کرد و نامزد جایزه جشن حافظ و جشنواره فیلم شهر شد. در سال 1395، با دو فیلم در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشت و نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مردانه شد.
وی دارای مدرک لیسانس ادبیات نمایشی (1378) از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی تهران و فوق لیسانس کارگردانی نمایش (1390) از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران است.
ثریا قاسمی
ثریا قاسمی، بازیگر اهل ایران، در سال ۱۳۱۹ در رشت به دنیا آمد و فعالیت حرفهای خود را از اوایل دههٔ ۱۳۴۰ در رادیو، تئاتر، سینما و تلویزیون آغاز کرد. او برای نقشآفرینی در فیلم “مارال” جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد و برای بازی در فیلم “ویلاییها” نیز جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل را کسب کرد. قاسمی در کنار فعالیت در سینما و تلویزیون، در تئاتر و رادیو نیز فعالیت داشت.
سیدجواد هاشمی
سید جواد هاشمی در سال ۱۳۴۴ در تهران متولد شد و تحصیلاتش را در رشتهٔ کارگردانی در دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. او در تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت داشت و به خاطر نوع پوشش و آرایش چهرهاش اغلب در نقش شخصیتهای مذهبی و اسلامگرا به کار دعوت میشد. او در بیش از ۲۹ فیلم به عنوان بازیگر شهید شده است. هاشمی در کنار بازیگری، در سریالهای مظلوم اول، تنها، افسون، شهر باران و پنج دقیقه تا مرز در مقام نویسندگی و کارگردانی فعالیت داشت.
سوگل طهماسبی
سوگل طهماسبی بازیگر ایرانی در تئاتر، سینما و تلویزیون است و در اصفهان به دنیا آمده است. وی دارای فوقدیپلم گرافیک است و در سال اول دبیرستان، در جشنوارهٔ تئاتر جایزهای را به دست آورد. او برای بازی در سریال “روزگار قریب” به عنوان نخستین تجربهٔ حرفهای بازیگری انتخاب شد. همچنین در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار، به خاطر حضور در فیلم “هنگامه” دیپلم افتخار بازیگری را کسب کرد.
عمار تفتی
عمار تفتی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، دستیار صحنه و لباس، و دستیار کارگردان ایرانی است. او در تهران متولد شده و فارغالتحصیل رشته سینما با گرایش تدوین از دانشگاه هنر تهران است. او از ۱۱ سالگی با فیلم “ایلیا، نقاش جوان” به کارگردانی ابوالحسن داوودی به سینما پا گذاشت و در بهترین سریال های ایرانی همچون “زیرزمین”، “درباره الی میوه ممنوعه”، “گلهای گرمسیری”، “شب میگذرد” و “ساختمان ۸۵” حضور داشته است.
مهسا مهجور
مهسا مهجور، هنرپیشه تئاتر ایرانی، در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۵۳ به دنیا آمده است. وی با بازی در فیلم “رخساره” فعالیت سینمایی خود را آغاز کرد. مهسا مهجور دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته جامعهشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی و فارغالتحصیل دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما است. او از شاگردان گلاب آدینه بوده و عضو گروه مروارید میباشد. مهسا مهجور بیشتر با اجرای مسابقه تلویزیونی “راز سیب” شناخته شده است.
در سال ۱۳۸۵، وی به عنوان بهترین بازیگر زن در جشنواره بینالمللی “آثار کلاسیک روس (لوبنیا)” به دلیل بازی در نمایش دو نفره “جنایت و مکافات” به کارگردانی چیستا یثربی، جایزهای را از آن خود کرد.
علاوه بر این، با بازی در نمایش “یک شب دیگر هم بمان سیلویا” در نقش سیلویا پلات، عنوان بهترین بازیگر سال تئاتر به او اهدا شد. بازی مهسا مهجور در این نمایش، براساس نظر بسیاری از منتقدان، بهترین و ماندگارترین بازی تئاتری در تاریخ تئاتر ایران بودهاست. این نمایش نیز به نویسندگی و کارگردانی چیستا یثربی اجرا شده است.
محمد اشکان فر
محمد اشکان فر، بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است. از مهمترین آثار او میتوان به بازی در فیلم “بالاخره این زندگی مال کیه؟” و فیلم “پچ پچه های پشت خط نبرد” اشاره کرد.
او برای نخستین بار در سینما حضور یافت و در سال ۱۳۹۱ در فیلم “پچ پچه های پشت خط نبرد” به کارگردانی اشکان خیل نژاد بازی کرد. این اثر موفقیت بیشتری نسبت به آثار شاخص بعدیش نداشت، اما برای او تجربه خوبی بود و همکاری با هنرمندانی مانند نوید محمدزاده، محمد هادی عطایی، مهدی فریضه و حمید رحیمی را تجربه کرد.
در سال ۱۳۹۳، محمد اشکان فر در دورهی پرتلاشی در عرصه سینما و تلویزیون فعالیت داشت و در اثر مهمی بازی کرد. اثر بزرگ او در این سال، بازی در فیلم “بالاخره این زندگی مال کیه؟” به کارگردانی اشکان خیل نژاد است.
بازی در فیلم “بالاخره این زندگی مال کیه؟” شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی محمد اشکان فر باشد. در این فیلم، او با نقش مهمی که بازی کرد، با مهارت خود توانست خودش و نقشش را میان مخاطبان سینما معرفی کند. همچنین، همکاری با اشکان خیل نژاد نیز برای او تجربه جالبی بود. این بازی در کنار بازیگرانی مانند نوید محمدزاده، آزاده صمدی، ندا گلرنگی و الهه شه پرست، تجربه موفقی برای اشکان فر به شمار میرود.
مژگان اخلاقی
مژگان اخلاقی، بازیگر سینما و تلویزیون، در تاریخ 21 اردیبهشت 1369 متولد شده است.
وی در آثار مختلفی همچون فیلمهای “نرگس مست”، “ماجان”، “شوق هنگام” و سریالهایی مانند “صبح آخرین روز”، “شاهرگ”، “گسل”، “نوار زرد 2″، “صبح آخرین روز” و “کیمیا” به عنوان بازیگر حضور داشته است.
همچنین، مژگان اخلاقی در فیلم کوتاه “پس از هرگز” و نمایشهایی مانند “آدمها گوشت گرگ نمیخورند”، “رویای یک نویسنده”، “سوگلی” و “حکم مرگ به سبک ارمنیها” نیز به عنوان بازیگر حضور داشته است.
جمال الدین بیات
جمال بیات، چهرهپرداز سینما و تلویزیون ایرانی است. از مهمترین آثار وی، فعالیت در سریال “چک برگشتی” و “یادداشتهای یک زن خانهدار” است.
در سال 1390، جمال بیات در عرصه سینما و تلویزیون فعالیت فراوانی داشت و در تولید اثر مهمی حضور داشت. اثر بزرگ وی در این سال، فعالیت در سریال “چک برگشتی” به کارگردانی سیروس مقدم بود.
بیوگرافی جمال بیات، فعالیت در سریال “چک برگشتی” به عنوان یکی از مهمترین بخشهای آن است. وی در سال 1390، در این سریال به عنوان چهرهپرداز حضور داشت و با مهارت خود، موفق به شناخته شدن در فضای تلویزیون شد. بازی در کنار بازیگران باتجربه مانند فریبا نادری، هومن برقنورد، امیر جعفری و هدایت هاشمی، تجربه موفقی برای جمال بیات به شمار میرود.
جمال بیات علاوهبر سریال “چک برگشتی”، در سال 1394 در سریال “یادداشتهای یک زن خانهدار” نیز فعالیت داشت. او در این سریال با کارگردانی مسعود کرامتی و بازیگرانی مانند شقایق دهقان، امیررضا دلاوری، فلامک جنیدی و فرناز رهنما همکاری داشت.
سایر بازیگران سریال عشق کوفی
- معصومه زینتی صافی
- احسان محسنی کیاسری
سوالات متداول: