از زبان شما

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و HTML + مزایا و معایب ۱۷ مورد

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و HTML یکی از عمده سوالات صاحبان کسب‌وکار است. طبیعتا برای کارفرمایی که وردپرس و HTML را به‌خوبی نمی‌شناسند، تصمیم گیری دشوار خواهد بود. این مقاله به همین منظور نوشته شده تا شما را با تمام مزایا و معایب وردپرس و HTML آگاه کند. با ما همراه باشید تا پاسخ دهیم که وردپرس یا HTML؟

افزایش سرعت سایت وردپرس یا HTML

سرعت سایت یکی از المان‌های مهم در پیشرفت سئو سایت است. این پارامتر برای موتورهای جستجو از جمله گوگل بسیار مهم است. اهمیت این پارامتر، برنامه نویسان را به فکر ساخت پلاگین وردپرس انداخت. در یکی از مقالات وب‌سایت رسمی Search Engine Journal که توسط Roger Montti در 11 آوریل 2024 نوشته شده، درباره سئو سایت با وردپرس به موضوعات مهمی اشاره شده است. از جمله:

WordPress Releases A Performance Plugin For “Near-Instant Load Times”

خلاصه خبر منتشر شده: در این مقاله، وردپرس از انتشار یک پلاگین جدید برای بهبود سرعت و عملکرد سایت‌های وردپرسی خبر می‌دهد. این پلاگین می‌تواند زمان بارگذاری صفحات را به حداقل برساند و تجربه کاربری را بهبود بخشد.

مزیت بهبود و افزایش سرعت وردپرس و HTML

وب‌سایت‌هایی که با وردپرس طراحی می‌شوند، به دیتابیس متصل هستند. در نقطه‌ی مقابل، وب‌سایت‌هایی که با HTML طراحی می‌شوند، استاتیک هستند و به دیتابیس متصل نیستند. همین امر دلیل اصلی سرعت بالای لود وب‌سایت‌های HTML است.

با استناد به وب‌سایت رسمی hparviz.ir:

آزمایشات و مطالعه بیانگر تاثیر مستقیم سرعت سایت در افزایش نرخ تبدیل است. نرخ تبدیل به عوامل زیادی بستگی دارد که بهبود عملکرد سایت یکی از مهم‌ترین آن‌ها است. در پکیج‌های خدمات افزایش سرعت وردپرس، تلاش ما این است که کسب‌وکار شما را به درآمد برسانیم.

مزیت بهبود و افزایش سرعت وردپرس و HTML

با این وضعیت شاید تصمیم بگیرید که طراحی سایت با HTML را انتخاب کنید، اما اشتباه می‌کنید. طراحی سایت با وردپرس با وجود اینکه به دیتابیس متصل است و سرعت پایینی نسبت به HTML دارد اما قابلیت‌های بسیاری دارد. همانطور که در ابتدا بیان کردیم، برنامه نویسان وردپرس پلاگین‌های بسیاری را می‌نویسند. هر کدام از این پلاگین‌ها هدفی دارند که مهم‌ترین آن‌ها باعث کاهش سرعت سایت می‌شود. پس از اینکه وب‌سایت خود را با وردپرس طراحی کردید، قدم بعدی، انتخاب خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس است.

انتشار محتوای وبلاگ با وردپرس و HTML

وردپرس به گونه‌ای طراحی شده که امکان انتشار محتوا سئو شده را فراهم کند. برای وب‌سایت‌های HTML، هر بار که یک محتوای متنی یا تصویری را به سایت اضافه می‌کنید باید به صورت مستقیم اطلاعات را در صفحه ادیتور کد نویسی درج کنید. تصمیم با شماست! انتشار محتوای وبلاگ با وردپرس و تنها با چند کلیک یا انتشار محتوا به صورت دستی و مستقیم در صفحات ادیتور کدنویسی؟! البته که وردپرس کاربری ساده‌ای دارد و با پلاگین‌هایی که ارائه می‌کند، امکان سئو محتوا را می‌دهد.

مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس و HTML

از جمله مزایای طراحی سایت با وردپرس و HTML به سرعت بالا در سایت HTML و کاربری آسان وردپرس اشاره می‌کنیم. از جمله معایب طراحی سایت با وردپرس یا HTML می‌توان به پیچیدگی طراحی سایت با HTML اشاره کرد که هر کدام از جزئی‌ترین قسمت های سایت را باید کد نویسی کنید. در ادامه به اختصار مزایا و معایب هر کدام را توضیح می‌دهیم:

مزایای طراحی سایت با وردپرس

یکی از دلایلی که امروزه بسیاری از وب‌‍سایت‌ها با وردپرس طراحی می‌شوند، افزونه یا پلاگین‌هایی برای افزودن یک ویژگی یا رفع مشکلات است.

  • نصب و راه اندازی بی‌دردسر
  • قیمت مناسب
  • قابلیت سئو سایت
  • طراحی به صورت ریسپانسیو و سازگار با هر دستگاهی
  • امکان افزایش سرعت سایت با نصب پلاگین

معایب طراحی سایت با وردپرس

یکی از معایب مشکلات ناشی از نصب برخی پلاگین‌ها است. به همین دلیل پیش از نصب هر پلاگین باید اطلاعات کافی را دریافت کنید. در ادامه به بررسی دیگر معایب می‌پردازیم.

  • آموزش ناقص
  • وجود برخی مشکلات در نصب پلاگین
  • محدودیت در توسعه

مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس و HTML

مزایای طراحی سایت با HTML

همانطور که می‌دانید طراحی سایت با HTML مزایایی دارد که مهمترین آن، سرعت بالا لود صفحه است. البته که این تنها مزایای سایت HTML نیست، در ادامه مهم‌ترین مزایای طراحی سایت با HTML نام می‌بریم:

  • یادگیری آسان
  • ویرایشگر ساده
  • کاربر پسند
  • سرعت بالا سایت
  • رایگان

معایب طراحی سایت با HTML

در این بخش لازم دانستیم تعدادی از مهم‌ترین معایب در طراحی سایت با HTML را بدانید. با وجود اینکه سرعت سایت یکی از پارامترهای مهم است اما معایبی که طراحی سایت HTML دارد، احتمالا در انتخاب شما تاثیر داشته باشد.

  • طراحی سایت ایستا یا استاتیک
  • پیاده سازی کد نویسی پیچیده
  • محدودیت در نمایش محتوا
  • محدودیت امکانات در توسعه

تفاوت قیمت طراحی سایت با وردپرس یا HTML

برخلاف آنچه بیشتر صاحبان کسب و کار تصور می‌کند، طراحی سایت با HTML پرهزینه و گاهی پر دردسر خواهد بود. اینکه سرعت سایت یکی از المان‌های مهم در سئو سایت است، دلیل قانع کننده‌ای در انتخاب HTML برای طراحی سایت نیست!

هر تغییر کوچکی در سایت وردپرس برای برنامه نویس دشوار و برای کارفرما پرهزینه خواهد بود. در حالی که با نصب وردپرس، آپلود یک قالب وردپرسی از پیش تعریف شده و پلاگین‌های استاندارد، به راحتی در کمتر از چند روز وب‌سایت شما شخصی سازی می‌شود.

جمع بندی

در این مقاله به تمام معایب و مزایا طراحی سایت با وردپرس و HTML از جمله بررسی دقیق علت کاهش سرعت سایت پرداختیم. پیشنهاد ما برای افزایش عملکرد سایت، استفاده از خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی است.

برای درک بهتر افزونه یا پلاگین‌های افزایش سرعت در سایت hparviz.ir بیان شد که:

برای سایت‌هایی که به صورت وردپرس طراحی شدند، یکی از راه‌های افزایش سرعت، انتخاب یک افزونه مناسب و سازگار است. افزونه‌های بسیاری وجود دارند که قابلیت بهینه‌سازی سایت را دارند، این در حالی است که برخی از افزونه‌ها نه تنها امکان افزایش سرعت یا بهینه سازی سایت را ندارد، به معماری سایت هم آسیب می‌زنند.

بنابراین، انتخاب یک متخصص سئو برای بهینه سازی سایت، راهکار مناسبی است. متخصصان سئو با ارائه لیستی از خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس به صاحبان کسب و کار دیجیتالی کمک خواهند کرد.

به این مقاله امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا