بیوگرافی بازیگران سریال داریوش همراه با نقش (لینک دانلود + زمان پخش)
داریوش، جدیدترین ساخته هادی حجازی فر، کارگردان فیلم تحسینشده موقعیت مهدی، است. نوید محمودی، تهیهکننده سریال پرمخاطب پوست شیر، نیز در این سریال در مقام تهیهکننده حضور دارد.
انتخاب نام داریوش برای این سریال و همچنین استفاده از موسیقی این خواننده نامدار در آن، یکی از نکات جالبتوجه “داریوش” است. پیش از این نیز در سریال “پوست شیر” از قطعه معروف “پوست شیر” با صدای ابی استفاده شده بود و بهنظر میرسد که عوامل “داریوش” امیدوارند با استفاده از نام و آثار داریوش، مخاطبان بیشتری را به تماشای این سریال جذب کنند.
زمان پخش سریال داریوش
داریوش سریالی تازه با داستانی نو و حضور بازیگران مطرح است که از روز چهارشنبه 27تیرماه 1403 در ساعت 8 صبح بهصورت اختصاصی از پلتفرم فیلم نت پخش میشود.
- پلتفرم پخش کننده سریال داریوش: فیلم نت
- روز پخش سریال داریوش: :چهارشنبهها
- ساعت پخش سریال شرم : 8:00 صبح
لینک دانلود سریال داریوش
سریال داریوش انتظار میرود به یکی از پربیننده ترین سریال های نمایش خانگی تبدیل شود که با بازیگری برجسته ایرانی، داستان فراگیر و جذاب خود را به تصویر کشیده است. اگر به دنبال لینک دانلود این سریال هیجانانگیز هستید، میتوانید آن را از سایت ویدو دانلود کنید و از تماشای این اثر هنری لذت ببرید.
داستان سریال داریوش
داستان این سریال درباره خانوادهای است که با چالشهای متعددی در زمینههای اقتصادی و اجتماعی دست به گریبان هستند. “داریوش” بهعنوان رکن اصلی خانواده، در تلاش است تا با اتکا به اراده و پشتکار خود، راهی برای رهایی خانواده از این مشکلات طاقتفرسا پیدا کند.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال داریوش
باتوجهبه سابقه درخشان هادی حجازیفر در ساخت آثار سینمایی و همچنین حضور بازیگران مطرح در “داریوش”، انتظار میرود که این سریال به یکی از محبوبترین سریالهای نمایش خانگی در سال 1403 تبدیل شود و نظر مخاطبان را به خود جلب کند. در ادامه به بیوگرافی بازیگران این سریال میپردازیم.
هادی حجازی در نقش داریوش
هادی حجازی فر کارگردان، نویسنده و بازیگر نام آشنا در 17 خرداد 1355 در شهر خوی متولد شد. او از همان دوران کودکی به بازیگری و نمایش علاقه داشت و به جای درس و مشق، در نمایشها و تئاتر مدرسه حضور فعال داشت. بااینحال، در دوران تحصیل نیز بسیار سختکوش بود و علاوه بر درس خواندن، کار هم میکرد.
حجازی فر در سال 1377 وارد دانشگاه شد و در دوران دانشجویی 24 اجرا را در زمینههای مختلف بازیگری، نویسندگی و کارگردانی روی صحنه برد. او فعالیت بازیگری خود را بهصورت حرفهای با فیلم سینمایی «مزرعه پدری» به کارگردانی رسول ملاقی پور آغاز کرد؛ اما بهدلیل علاقه به کارگردانی، تا مدتها به پیشنهادهای بازیگری پاسخ منفی میداد.
بالاخره در سال 1394، بعد از 11 سال دوری از سینما با بازی در نقش حاج احمد متوسلیان در فیلم «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان به عرصه بازیگری بازگشت. این فیلم توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند. در ادامه در مقاله بهترین فیلم و سریال های هادی حجازی فر میتوانید به جزئیات بیشتری از آثار هنری او دست پیدا کنید. همچنین بیوگرافی هادی حجازی فر یکی دیگر از مقالات وبسایت است که در دسترس شماست.
سحر دولتشاهی در نقش ساقی
سحر دولتشاهی، نامی که در میان اهالی سینما و تئاتر ایران، بهعنوان یکی از بهترین بازیگران زن ایرانی شناخته میشود. او ازجمله بازیگرانی است که در دهه 90 حضوری پررنگ در سینمای ایران داشت و نامزد دریافت چهار سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده است.
دولتشاهی متولد سال 1358 در تهران است و گامهای نخستین خود در عرصه هنر را با تئاتر برداشت. سال 1380 نقطهعطفی در کارنامه هنری او بود، زمانیکه با نمایش تئاتر “نیمروز خواب آلود” روی صحنه رفت و استعداد و توانایی خود را به نمایش گذاشت.
حضور درخشان او در تئاتر، مسیر را برای ورودش به دنیای سینما هموار کرد. سرانجام در سال 1384 با بازی در فیلم سینمایی پرطرفدار ایرانی “چهارشنبه سوری” به کارگردانی اصغر فرهادی، رسماً به عرصه سینما قدم گذاشت. دولتشاهی پس از در این فیلم، در چندین فیلم و سریال دیگر نیز به ایفای نقش پرداخت تا اینکه با بازی در سریالهای “مسافران” و “نابرده رنج”، به شهرت و محبوبیت بیشتری دست یافت. اگر علاقهمند هستید تا بیشتر بااین بازیگر سرشناس ایرانی آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم مقاله بیوگرافی سحر دولتشاهی را از دست ندهید.
عباس جمشیدی فر در نقش کاظم
عباس جمشیدیفر متولد سال 1359 در تهران است و گامهای نخستین خود در عرصه هنر را با تئاتر برداشت. سال 1377 نقطه عطفی در کارنامه هنری او بود، زمانیکه در سن 17 سالگی، بازیگری را بهصورت حرفهای آغاز کرد.
دو سال بعد در سال 1379، در جشنواره تئاتر فجر خوش درخشید و مقام اول بازیگری را از آن خود کرد. حضور درخشان او در تئاتر، مسیر را برای ورودش به دنیای سینما و تلویزیون هموار کرد. سرانجام در سال 1384 با بازی در سریال “قصههای تهرانی” به کارگردانی علیرضا خمسه رسماً قدم به عرصه بازیگری گذاشت.
جمشیدیفر در سال 1386 با ایفای نقش فرهاد در مجموعه “روزگار خوش حبیب آقا” به کارگردانی مهدی مظلومی و سعید آقاخانی، به شهرتی نسبی رسید و در سال 1390 با مجموعه “سه دنگ سه دنگ” به کارگردانی شاهد احمدلو بهطور کامل بهعنوان یک بازیگر طناز محبوب در میان مخاطبان شناخته شد. او از سال 1386 با فیلم “دیوار” به کارگردانی محمد نیکوفر نیز وارد سینما شد و در این حوزه نیز فعالیتهای متعددی داشته است.
مهرداد صدیقیان در نقش وحید
مهرداد صدیقیان در دوران مدرسه با اشتیاق در نمایشهای تئاتر دانشآموزی شرکت میکرد و حتی در یکی از این مسابقات بین مدارس، مقام اول را از آن خود کرد. این شوق و استعداد ذاتی، او را بهسمت مسیر پرفرازونشیب بازیگری سوق داد.
در سال 1384، درحالیکه تنها 17 سال داشت، با شرکت در آزمون بازیگری برای فیلم “عصر جمعه” به کارگردانی مونا زندی، اولین قدمهای خود را در عرصه حرفهای بازیگری برداشت و پس از آن، در سال 1385 با بازی در فیلم “اتوبوس شب” یکی از بهترین فیلم های درام ایرانی اثر کیومرث پوراحمد، در کنار بازیگری نامدار همچون خسرو شکیبایی، به هنرنمایی پرداخت.
این حضور درخشان، برای صدیقیان جوان نامزدی جایزه بهترین بازیگر مرد ایرانی در جشنواره آسیا پاسیفیک را به ارمغان آورد و نویدبخش آیندهای روشن در این عرصه بود. نقطهعطف کارنامه هنری او، ایفای نقش در سریال “سقوط یک فرشته” در سال 1390 بود. این سریال، او را به مخاطبان بیشتری معرفی کرد و زمینه را برای شهرت و محبوبیت او فراهم ساخت.
یکی دیگر از بازیهای درخشان صدیقیان به سریال “مدینه” محصول سال 1393 برمیگردد. بازی درخشان در این سریال، او را بهعنوان یکی از ستارگان محبوب تلویزیون به تثبیت رساند. اگر به دنبال آشنایی ببیشتر با محبوبترین بازیگران سینمای ایران هستید، مطالعه مقاله بیوگرافی مهرداد صدیقیان را به شما پیشنهاد میکنیم.
ژیلا شاهی در نقش لیلا
ژیلا شاهی در 22 اسفند 1364 در شهر اردبیل به دنیا آمد و اصالتا ترک و به زبان ترکی مسلط است. علاقه او به بازیگری از سن 14 سالگی با تماشای فیلمها آغاز شد و در نهایت، او تصمیم گرفت تا رویای خود را به حقیقت تبدیل کند.
این بازیگر در سال 1379-1380 در مرکز کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان ثبت نام کرد و دورههای بازیگری را زیر نظر مربیان مجرب فرا گرفت. این دورهها، سرآغازی برای فعالیتهای هنری او در عرصه تئاتر بود. شاهی بهمدت 10 سال در گروههای تئاتری اردبیل حضور داشت و با اجرای نمایشهای مختلف در شهرهای مختلف، تجربه و مهارت خود را در این زمینه ارتقا داد. در مقاله بیوگرافی ژیلا شاهی، بیشتر با جزئیات زندگی شخصی، فعالیت و سوابقش آشنا شوید.
پس از حضور در چند فیلم کوتاه، سرانجام در سال 1390 با بازی در فیلم سینمایی “روئیدن در باد” به کارگردانی رهبر قنبری، نخستین تجربه بازی در فیلم بلند سینمایی را بهدست آورد. این فیلم نقطهعطفی در کارنامه هنری او بود و دریچههای جدیدی را بهسوی او گشود. شاهی در سال 1391 در فیلم “خاکستر و برف” به ایفای نقش پرداخت و در 5 سال بعد، در 9 فیلم دیگر، هنرنمایی کرد.
رایان سرلک در نقش سینا
رایان سرلک، نامی که درمیان اهالی سینما و تلویزیون ایران، با عنوان بازیگری خردسال و با استعداد شناخته میشود. سرلک در 21 اسفند 1392 در تهران به دنیا آمد و از همان دوران کودکی قدم به عرصه بازیگری گذاشت. او در خانوادهای هنرمند پرورش یافته و تک فرزند خانواده است. در مقاله بیوگرافی رایان سرلک، بیشتر به بررسی زندگی شخصی و فعالیتهای او پرداختهایم.
او در سن 5 سالگی با بازی در فیلم سینمایی “راند چهارم” به کارگردانی علیرضا امینی، اولین تجربه حرفهای خود را در عرصه هنر به ثبت رساند؛ اما نقطهعطف کارنامه هنری رایان، بازی در سریال محبوب ایرانی “زیرخاکی” در نقش “کاوه” بود. او از بین 40 کودکی که برای این نقش تست داده بودند، انتخاب شد و با هنرنمایی درخشان خود، به شهرت و محبوبیت زیادی دست یافت.
حضور رایان در نقش “کاوه” در سریال “زیرخاکی”، او را به چهرهای شناختهشده درمیان مخاطبان تبدیل کرد. بازی درخشان او در کنار بازیگران باتجربه، نشان از استعداد و آینده درخشان این بازیگر کودک دارد.
رامین راستاد در نقش سهراب
رامین راستاد در 24 سالگی و در سال 1375، نخستینبار با بازی در فیلم “حریف دل” به کارگردانی رضا گنجی، قدم به عرصه هنر گذاشت و از آن زمان تاکنون، در آثار متعددی به ایفای نقش پرداخته است.
راستاد دانشجوی رشته ادبیات با انصراف از دانشگاه در کلاسهای بازیگری زندهیاد امین تارخ شرکت کرد و در سال 1375 با بازی در نمایش “کبودان و اسفندیار” به کارگردانی کامبیز کاشفی، بهطور حرفهای وارد عرصه بازیگری در تئاتر شد. چندماه بعد از این نمایش، این هنرپیشه برای بازی در فیلم “حرف دل” به کارگردانی رضا گنجی انتخاب شد و بدینترتیب، گامی دیگر در مسیر بازیگری حرفهای خود برداشت.
حضور در سریال “باران عشق” به کارگردانی احمد امینی در سال 1379، نخستین تجربه رامین راستاد در قاب تلویزیون بود؛ اما نقطهعطف کارنامه هنری او، بازی در سریال “زیر تیغ” به کارگردانی محمدرضا هنرمند در سال 1385 بود.
محسن قصابیان در نقش بهرام
محسن قصابیان بازیگری توانمند، نویسندهای خلاق، کارگردانی ماهر و مجریای باسابقه است که با فعالیتهای متعدد خود در تئاتر، سینما و تلویزیون، جایگاه ویژهای در میان اهالی هنر و مخاطبان پیدا کرده است.
او در اول مرداد سال ۱۳۴۸ در شهر قوچان، استان خراسان رضوی به دنیا آمد. قصابیان در سال ۱۳۶۷ با پایان رساندن تحصیلات متوسطه، گامی در مسیر دنیای هنر گذاشت و در سال ۱۳۷۲ با مدرک کارشناسی نمایش با گرایش بازیگری از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر فارغالتحصیل شد.
قصابیان در طول دوران فعالیت هنری خود، افتخارات متعددی را کسب کرده است. ازجمله این افتخارات میتوان به دریافت تقدیر از محسن قصابیان کارگردان «ببین چه برفی میآید» در پانزدهمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۷۵ اشاره کرد.
نقشآفرینی در فیلم “منصور” به کارگردانی سیاوش سرمدی در سال ۱۴۰۰، نقطهعطفی در کارنامه هنری قصابیان محسوب میشود. او در این فیلم، نقش اول مرد را ایفا کرد و به زیبایی، شخصیت تیمسار منصور ستاری، فرمانده سابق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازنده اولین جنگنده ایرانی را به تصویر کشید.
امیر نوروزی در نقش علیرضا
امیر نوروزی در ۳۰ مهر ماه سال ۱۳۶۵ در تهران متولد شد و در رشته تئاتر دانشگاه هنر تحصیلات خود را ادامه داد. او فعالیت هنری خود را از صحنههای تئاتر آغاز کرد و با پشتکار و ذوق سرشار خود، در این عرصه خوش درخشید. در سال ۱۳۹۸، نوروزی برای بازی در نمایش “لانچر ۵” در جشنواره تئاتر فجر روی صحنه رفت و با هنرنمایی خود، عنوان بهترین بازیگر مرد را از آن خود کرد.
هنرنمایی او در فیلم “مامان” چنان مورد تحسین منتقدان و مخاطبان قرار گرفت که نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد. این نامزدی، نویدبخش آیندهای درخشان برای این بازیگر جوان و با استعداد بود.
سایر هنرپیشگان سریال داریوش
- نسرین مقانلو صفیه
- سعید امیرسلیمانی زمانی
- آتش تقیپور
- سیدعلی صالحی مرتضی
- وحید حجازیفر سیفی
- کیوان ساکت اف رامین
- شیدا خلیق
- بهار قاسمی
معرفی بازیگران سریال داریوش
باتوجهبه سابقه کارگردان و تهیهکننده “داریوش” و همچنین حضور بازیگران مطرح در آن، انتظار میرود که این سریال به یکی از پرمخاطبترین سریالهای سال 1403 تبدیل شود و نظر مخاطبان را به خود جلب کند. اگر شما هم ازجمله علاقمندان به سریالهای ایرانی و به دنبال تماشای یک اثر هنری جذاب و سرگرمکننده هستید، “داریوش” را از دست ندهید.