افراد مشهوربیوگرافی و تاریخچه

بیوگرافی علی اکبر رفوگران (ماجرای پدر لوازم التحریر ایران + زندگی شخصی)

علی رفوگران کیست ؟

در این مقاله ویدو به بیوگرافی علی اکبر رفوگران معروف به پدر لوازم التحریر ایران می‌پردازیم. به شروع فعالیت و تاریخچه برند معروف بیک اشاره می‌کنیم. برای مطالعه جزئیات تا پایان مقاله همراه ما باشید.

بیوگرافی علی اکبر رفوگران

بیوگرافی علی اکبر رفوگران【ماجرای پدر لوازم التحریر ایران + جزئیات زندگی شخصی】

تبار خانواده علی اکبر رفوگران اصفهانی است و او فرزند چهارم خانواده بود. رفوگران تحصیلات خود را پس از ششم ابتدایی رها کرد و از سال ۱۳۲۱ در حجره پدرش مشغول به کار شد. او از ۱۲ سالگی در بازار کار می‌کرد..

در سال ۱۳۲۸ به سربازی رفت و بعداً تحصیلات خود را در مدارس شبانه‌روزی ادامه داد. همچنین چند دوره کلاس آموزش زبان انگلیسی را نیز گذراند تا بتواند به زبان انگلیسی صحبت کند.

در سال ۱۳۳۲، پدر علی اکبر یک محموله بزرگ از مدادهای ژاپنی خریداری کرده بود. متأسفانه، در آن زمان، محصولات ژاپنی به دلیل کیفیت پایین، محبوبیت زیادی نداشتند.

با ایده‌های خلاقانه علی اکبر رفوگران، آن‌ها توانستند مدادها را با موفقیت به فروش برسانند. پس از این موفقیت، زیرزمین خانه را به یک کارگاه تبدیل کرد و از سال ۱۳۳۲ تولید و فروش عکس برگردان را به صورت مستقل آغاز کرد.

علی رفوگران و همسرش

علی رفوگران در اوایل سال ۱۳۳۰ با مرحوم فرح لولاور ازدواج کرد و در سال ۱۳۸۲ با خانم نازیا امامی ازدواج کرد و او را در خانه نازیا بانو صدا می‌کرد. 

ماجرای شکل گیری برند خوکار بیک در ایران

بیوگرافی علی اکبر رفوگران【ماجرای پدر لوازم التحریر ایران + جزئیات زندگی شخصی】

در سال ۱۳۴۲، علی اکبر رفوگران همراه با پدر و برادرش، کارخانه تولید خودکار بیک راه‌اندازی کردند. او نمایندگی خودکار بیک را از فرانسه دریافت کرد و بعدها به فرانسه سفر کرد.

در این سفر، رئیس کارخانه بیک بدون مقدمه از علی اکبر رفوگران پرسید چه کاری می‌تواند برای او انجام دهد. علی اکبر که برای این لحظه آماده بود، پیشنهاد داد:

آقای بیک، یک ماشین تزریق پلاستیک از آنچه اضافه دارید، به اضافه یک قالب خودکار دسته دوم به من بفروشید و پولش را همین الان بردارید.

من این دستگاه‌ها را به تهران می‌برم و اگر توانستم تولید را به سطحی برسانم که مورد رضایت شما باشد، اجازه تولید خودکار بیک در ایران را به من بدهید. اگر نتوانستم، ماشین تزریق را نگه می‌دارم و قالب را به شما برمی‌گردانم تا سر فرصت به هر کسی که خواستید بفروشید و بعداً پولش را به من بدهید.

رئیس بیک که به حرف‌های علی اکبر رفوگران گوش می‌کرد، با لبخند به او گفت:

بخاطر این پشتکار به شما تبریک می‌گویم.

پس از این توافق، رئیس کارخانه بیک دستگاه‌های مورد نیازش را خریداری کرد و به ایران بازگشت. علی اکبر رفوگران پس از بازگشت، شرکت صنعتی “قلم خودکار” را تشکیل داد.

شکل گیری عطر بیک در ایران

در سال ۱۳۷۵ (۱۹۹۶ میلادی)، علی اکبر رفوگران کارخانه عطر بیک را از فرانسه خریداری کرد. علت اصلی تصمیم او هزینه‌های گمرکی زیاد برای واردات عطر به ایران بود.

او فکر می‌کرد با تولید عطر در داخل کشور، باعث می‌شود قیمت آن کاهش یابد و امکان خرید این عطرها را برای جوانانی که نمی‌توانستند عطرهای گران‌قیمت خارجی را خریداری کنند، مهیا می‌کند.

در ابتدا، بسیاری از همکاران و حتی صاحب بیک فرانسه اعتقاد داشتند که تولید عطر در ایران موفقیت آمیز نخواهد بود.

علاوه‌براین، رفوگران کارخانه مداد سوسمار را در آستانه ورشکستگی خریداری و آن را به تولید دوباره بازگرداند. او همچنین برای تلاش‌های خود در پیشبرد صنعت نوشت‌افزار ایران، نشان امین الضرب را در سال ۱۳۹۵ دریافت کرد.

به این مقاله امتیاز دهید post

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا