بیوگرافی بازیگران سریال رحیل شبکه سه (زمان پخش + عکس)
سریال “رحیل” به کارگردانی مسعود آبپرور و با بازی حمیدرضا آذرنگ و اندیشه فولادوند، در شبکه سه سیما پخش میشود. این سریال دارای عناصر تاریخی و عاشورایی است و فصل اول آن در ایام ماه صفر و فصل دوم در ایام فاطمیه پخش میشود. با ویدو همراه باشید تا به بیوگرافی بازیگران سریال رحیل بپردازیم.
زمان پخش سریال رحیل
قرار است سریال رحیل از اوایل ماه صفر امسال از شبکه سه سیما پخش شود.
- شبکه پخش کننده سریال رحیل: شبکه سه سیما
- روز پخش سریال رحیل: شنبه تا چهارشنبه
- زمان پخش سریال رحیل: ساعت ۲۰:۳۰
- روز بازپخش سریال تاریخی رحیل: روزبعد از پخش
- ساعت تکرار سریال رحیل: ساعت ۱:۲۰ ، ۹:۳۰ و ۱۴:۱۵
خلاصه داستان سریال رحیل
سریال تاریخی “رحیل” به شکلی تازه و جذاب، داستانی مرتبط با انتهای دوران قاجار و آغاز دوران پهلوی را به مخاطبان ارائه میدهد. این مجموعه تلویزیونی به صورت یک روایت دست اول از زمانی که دربار قاجار در حال روانه شدن به سمت پایان است، به تصویر میکشد.
داستان این سریال به طور اساسی درباری بانوی به نام “مها” و دیگر زنان دربار قاجار متمرکز میشود. مها در تحصیل تعزیه و ترتیب اجرای یک تعزیه عاشورایی با دیگر زنان دربار مشغول است و سعی دارد این زنان را متحد سازد. این سریال، علاوه بر معرفی شخصیتهای پررنگ درباری، قصهای زنانه را به تصویر میکشد و با جذابیت خود، مخاطب را به دنیای باستانی قاجار میبرد.
بیوگرافی بازیگران سریال رحیل
حمیدرضا آذرنگ، ثریا قاسمی، اندیشه فولادوند، نسیم ادبی، هومن برکنورد، کاظم هژیرآزاد، ریحانه رازی، علی عباسی زاده، مریم کاویانی نقش آفرینان سریال رحیل هستند. ادامه مقاله بیوگرافی بازیگران سریال رحیل را به معرفی هر یک از این بازیگران اختصاص میدهیم.
معصومه عربی ؛ بازیگر نقش مها در سریال رحیل
معصومه عربی (گیتا راد) بازیگر جوان ایرانی متولد دهه ۸۰ است. وی با بازی در نقش اصلی سریال تاریخی «رحیل» برای اولین بار مقابل دوربین قرار گرفت.
اولین حضور جدی وی در سریال «رحیل» است که در سال ۱۴۰۲ از شبکه سه سیما پخش میشود. در این سریال، گیتا راد در نقش «مها» به ایفای نقش پرداخته است. امید است در آینده شاهد حضور معصومه عربی راد در آثار جدید دیگر باشیم.
متأسفانه اطلاعات دقیقی در مورد سال تولد، محل تولد و تحصیلات وی در دسترس نیست. با دریافت اطلاعات جدید، این بخش بهروزرسانی خواهد شد.
مطالعه کنید: بیوگرافی معصومه عربی + عکس
حمیدرضا آذرنگ
اولین بازیگر مقاله بیوگرافی بازیگران سریال رحیل، حمیدرضا آذرنگ نام دارد. حمیدرضا آذرنگ، یک بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است.
او جایزه بازیگری جشن خانه سینما را برای نقشش در فیلم “ملکه” در سال ۱۳۹۰ به دست آورد. همچنین، او در جشنواره تئاتر فجر پنج بار جایزه برنده شده است، از جمله برای نویسندگی و بازیگری در دو لیتر در دو لیتر صلح و خنکای ختم خاطره.
از افتخارات آذرنگ میتوان به نامزدی سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین فیلم اول در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم “روزی روزگاری آبادان” در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد.
همچنین، او نامزد دریافت جوایز دیگری در جشنوارههای داخلی و خارجی تئاتر و سینما نیز شده است. آذرنگ عضو هیئت مدیره انجمن بازیگران خانه تئاتر است.
ثریا قاسمی
مولود ملاقاسم، با نام هنری ثریا قاسمی، یک بازیگر مشهور ایرانی است. ثریا قاسمی از سال ۱۳۴۰ شروع به فعالیت در زمینه بازیگری کرد و توانست به یک بازیگر موفق و حرفهای تبدیل شود.
در سال ۱۳۷۹، به خاطر نقشی که در فیلم “مارال” ایفا کرد، با جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر افتخار دید.
همچنین، برای بازی در فیلم “ویلاییها” در سال ۱۳۹۵، جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل را نیز دریافت کرد.
اندیشه فولادوند
فولادوند متولد سال ۱۳۶۱ است. وی تحصیلات خود را در رشته فلسفه و کلام اسلامی به پایان رساند.
اگرچه او در فیلم “مریم مقدس” برای اولین بار حضور داشت، اما اولین فیلم حرفهایاش در “سربازهای جمعه” به کارگردانی مسعود کیمیایی بود.
پس از این فیلم، او برای مدتی از سینما دور شد، تا اینکه با بازی در فیلم “ستارهها” به نویسندگی و کارگردانی فریدون جیرانی به سینما بازگشت و سپس به فعالیتهای بازیگری خود ادامه داد.
وی برای بازی در فیلم “سنگ اول” که اثری از ابراهیم فروزش بود، جایزه نخل زرین بهترین بازیگر نقش اصلی زن را در سومین جشنواره فیلم جام جم از آن خود کرد. علاوه بر بازیگری، فولادوند شعر نیز میسراید.
او در سال ۱۳۸۷ کتاب شعر “عطسههای نحس” را منتشر کرد که در محافل ادبی وسیعی رونمایی شد. سیزده قطعه از اشعار این کتاب در بهمن ۱۳۹۰، با آهنگسازی فریبرز لاچینی توسط خود فولادوند به نام “آخرین حرف معاصر” اجرا شد.
کتاب دوم شعر او با عنوان “شلیک کن رفیق” در سال ۱۳۹۳ توسط انتشارات ثالث به چاپ رسید. علاوه بر این، او آلبومی به نام “یک خیابان سهم یک افسانه نیست” که شامل اشعاری با موضوع جنگ است و توسط کارن همایونفر آهنگسازی شده است، در سال ۱۳۹۲ منتشر کرد.
نسیم ادبی
نسیم ادبی متولد سال ۱۳۵۵، یکی از هنرپیشگان برجسته کشورمان است. وی دارای مدرک تحصیلی در رشتهٔ نمایش با گرایش بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز است.
هومن برق نورد
هومن برق نورد، متولد ۵ دی ۱۳۴۸ در تهران است. وی در حوزهٔ تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت میکند و اغلب نقشهای کمدی را ایفا میکند.
ورود او به دنیای تلویزیون با سریال “ابووهیب بهلول” در سال 1374 بود و با بازی در فیلم “یک تکه نان” در سال 1383، تجربه خود را در حوزه سینما نیز آغاز کرد. او از جمله آثار مهم خود میتوان به بازی در سریال “ساختمان پزشکان” در سال 1389، و فیلمهای “دزد و پلیس” در سال 1391 و “دودکش” در سال 1392 اشاره کرد.
همچنین او در چندین فیلم و سریال به همراه بهنام تشکر حضور داشته است که بیشتر به عنوان نسخه ایرانی لورل و هاردی شناخته میشوند.
کاظم هژیرآزاد
کاظم هژیرآزاد در سال ۱۳۲۹ در تهران متولد شد. وی در سال آخر دبیرستان، به هدف فراگرفتن هنر بازیگری، به هنرکده آزاد هنرپیشگی “آناهیتا” مراجعه کرد.
در آنجا، زیر نظر استاد مصطفی اسکوئی، شیوه “استانیسلافسکی” را تمرین نمود و در چندین نمایش صحنهای و تله تئاتر با گروه آناهیتا نقشهای مختلفی را بازی نمود.
در سال ۱۳۶۱، او دست از این گروه کشید و به صورت آزاد با گروههای مختلف تئاتر در تهران همکاری کرد و این همکاری هنوز ادامه دارد.
هژیر آزاد همچنین در حوزه نوشتن فعالیت داشته است و چندین اثر ادبی از جمله نمایشنامه “سوسنگرد” که به جنگ تحمیلی مرتبط است، نمایشنامهای درباره پشت صحنه تئاتر و مجموعه داستانی به نام “کیف” را منتشر کرده است.
علاوه بر این، نوشتههای پراکندهای در مطبوعات در مورد نقد تئاتر و مسائل مربوط به این صنف به چاپ رسیده است.
او در حال حاضر عضو هیئت مدیره انجمن بازیگران خانه تئاتر و همچنین عضو هیئت مدیره خانه تئاتر میباشد. در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۰، او پسر خود به نام آرمان هژیرآزاد را به علت کرونا از دست داد.
زنده یاد حسام محمودی
حسام محمودی فرید، یک بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی بود و در تاریخ ۱ فروردین ۱۳۶۵ به دنیا آمد. وی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ بر اثر ایست قلبی و در سال ۳۷ سالگی دار فانی را وداع گفت.
نقش آخرین او در هنر، نقش “رستگار” در سریال “سوران” بود که در روزهای آخر عمرش در شبکه یک پخش شد.
مریم کاویانی
مریم کاویانی، هنرمند سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۱ تیر ۱۳۴۹ در اهواز متولد شده است و اصالتاً از بابل است.
از جمله آثار مریم کاویانی میتوان به او یک فرشته بود، راه شب، پدرخوانده، زیرزمین، روز رفتن، به دنیا بگو بایستد، روزگار قریب و … اشاره کرد.
ریحانه رضی
فعالیت هنری ریحانه رضی از تئاتر آغاز شد و با بازی در سریال «سایبر» که به صورت اینترنتی پخش میشد، اولین حضور در برابر دوربین را تجربه کرد. سپس با بازی در اپیزودی به نام «بیم و امید» از سریال «فروردین» شبکه یک، وارد تلویزیون شد.
خانم رضی که ۲۷ سال سن دارد هنوز مجرد است. اخیرا تصاویری از خود در قالب مدل آرایش و میکاپ منتشر کرده که نشان میدهد وی را میتوان در زمره هنرمندان مدل و طراحی لباس نیز دستهبندی کرد.
ابتسام بغلانی
ابتسام بغلانی به دلیل تسلط بر زبان عربی و کردی علاوه بر عرصه تئاتر، نقشآفرینی در سریال سرجوخه، خانه امن و سقوط را هم برعهده گرفت. حضور این بازیگر در مینی سریال سقوط، نقطه اوج فعالیتهای هنری او بود.
او در سال ۱۳۸۷ اولین تجربه سینمایی خود را با بازی در فیلم کودک و فرشته تجربه کرد. در سال ۱۳۹۱ با سریال بالهای خیس در قاب تلویزیون قرار گرفت و در سال ۱۳۹۴ فیلم دختر را به کارنامه خود اضافه کرد. همچنین این بازیگر برای بازی در سریالهایی مانند حوالی پاییز، نجلا و لحظه گرگ و میش شناخته شده است.
هانیه غلامی
هانیه غلامی بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی در ۲۲ دی ماه ۱۳۷۳ در تهران متولد شد.
خبر نامزدی او در بهمن ماه ۱۳۹۵ منتشر شد و در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ تصاویری از مراسم عروسیش را به اشتراک گذاشت. همسر هانیه غلامی، محمد پناهی نام دارد که شغلی غیر از بازیگری دارد.
غلامی در سال ۱۳۹۰ برای بازی در فیلم «یکی میخواد با هات حرف بزنه» تست بازیگری داد و با قبولی در آزمون اولین تجربه سینماییاش رقم خورد. سریال «همه چیز آنجاست» به کارگردانی شهرام شاهحسینی در سال ۱۳۹۳ ساخته شد که نخستین تجربه تلویزیونیاش بود. در این سریال نقش «لیلا فرهمند» را برعهده داشت و توانست آن را بهخوبی ایفا کند.
شاهو رستمی
شاهو رستمی (متولد ۱۳ فروردین دهه ۶۰ در سنندج) بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر ایرانی است. وی فارغالتحصیل رشته بازیگری و تاریخ است و سابقه بازی در چندین نمایش، فیلم و سریال را دارد.
شاهو رستمی فعالیت هنری خود را از دهه ۸۰ در سنندج با تئاتر آغاز کرد و بعدها به تهران آمد. از جمله کارهای او میتوان به بازی در فیلم «زاولا»، سریال «نوروز رنگی» و سریال «از سرنوشت ۴» اشاره کرد که با بازی در این آثار به صحنههای تلویزیون و سینما وارد شد. آقای رستمی با بازی در سریال «نوروز رنگی» در سال ۱۴۰۰ برای اولین بار تجربه بازیگری در رسانه ملی را کسب کردند.
سایر بازیگران سریال رحیل
- علی عباسیزاده
- غزاله اکرمی
- محسن امیری
- ستاره دهقانی
- مهرداد نیکنام
- محسن نقیبیان
- فتحالله طاهری
سوالات متداول: