فناورینرم افزار و اپلیکیشن

بهترین آنتی ویروس های 2020 (تفکیک رایگان و پولی)

بهترین آنتی ویروس‌های 2020 کدام هستند؟ بگذارید با آن روبرو شویم، امروزه اگر نتوانید از خطرات و تهدیدهای اینترنت خود را در امان نگه دارید، تبدیل به طعمه‌ای کوچک برای هکرها می‌شوید.

اینترنت به زمین بازی هکرها تبدیل شده و بارها دیده‌ایم که این فضا تا چه حد خطرناک است.

Academy 700 85

چاره چیست؟

یکی از راه‌هایی که می‌تواند از شما در برابر حملات هکرها اعم از فیشینگ (خالی کردن حساب بانکی)، سرقت اطلاعات و … محافظت کند، استفاده از آنتی ویروس‌ها است. آنتی ویروس‌ها با مکانیزم خود می‌توانند فایل‌های مخرب که توسط هکرها ساخته شده‌اند را شناسایی کنند و آن‌ها را از سیستم عامل شما حذف کنند.

اما شما برای پیدا کردن یک آنتی ویروس خوب نیاز به اطلاعات دارید. در ادامه‌ی این مطلب با صرف تنها 5 دقیقه می‌توانید ویژگی‌های این نرم افزارها را مشاهده کنید و جهت خرید آنتی ویروس متناسب با سیستم خود اقدام نمایید.

به طور کلی در این مطلب شما شاهد:

  • معرفی بهترین آنتی ویروس‌ها در سال 2020
  • ویژگی‌های خاص هر آنتی ویروس (نقاط قوت و ضعف)
  • مقایسه آماری و مقایسه قیمت‌های این نرم افزارها در کشور ایران
  • نتیجه گیری و ارائه مشاوره‌های کوتاه جهت انتخاب بهترین آنتی ویروس

خواهید بود.

چرا باید از آنتی ویروس استفاده کنیم؟

بگذارید خیلی صریح به این سوال جواب دهیم. امروزه فضای مجازی و اینترنت به زمین بازی هکرها تبدیل شده است. آمار به خوبی نشان‌دهنده این موضوع است. جرایم سایبری اعم از فیشینگ، کلاه‌برداری‌های اینترنتی، باج افزارها، اسکریپت‌های مخرب و … تمام راه‌کارهای دیگری که جهت ضربه زدن به کاربران و سوء استفاده از آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند تا حد زیادی پیشرفت کرده.

اگر بخواهم مثالی برای شما بزنم: فرض کنید که درحال خرید از یک فروشگاه اینترنتی هستید. هنگام پرداخت شما به درگاه بانکی متصل می‌شوید و مشخصات بانکی خودرا وارد می‌کنید. حال اگر بدافزاری مانند Keylogger روی سیستم شما نصب شده باشد چه کار می‌کنید؟ ( Keylogger نوعی بدافزار است که روی سیستم شما نصب می‌شود و تمام اطلاعاتی که شما وارد می‌کنید، برای سازنده اسکریپت یا همان بدافزار ارسال می‌شود. یعنی هنگامی که شما مشخصات بانکی خودرا وارد می‌کنید هکر نیز به آن‌ها دسترسی پیدا می‌کند. )

این یکی از صدها دلیلی است که شما را موظف می‌کند از آنتی ویروس استفاده کنید. دلایل دیگری همانند سرقت فایل‌های شخصی، سرقت اطلاعات Gmail وجود دارند که شما را مجاب می‌کنند از آنتی ویروس استفاده کنید.

اما یک سوال مهم‌تر اینجا ایجاد می‌شود که آنتی ویروس‌ها چگونه جلوی دسترسی هکرها به فایل‌ها و اطلاعات ما را می‌گیرند؟ا

آنتی ویروس‌ها با استفاده از مکانیزم خود می‌توانند فایل‌هایی که تحت عنوان ویروس شناخته می‌شوند را شناسایی کنند و جلوی رشد و پیشرفت آن‌ها را بگیرند. همچنین اکثر آنتی ویروس‌ها دارای یک مرورگر ایمن هستند که مدیریت رمزهای عبور شما را به عهده می‌گیرد و قابلیت تشخیص سایت‌های مخرب و مسدود کردن URL آن‌ها را دارد. بنابراین می‌توان گفت با اطمینان خاطر بیشتری می‌توانید خریدهای اینترنتی و کارهای روزمره‌تان را انجام دهید.

حال که می‌دانیم چرا باید از آنتی ویروس استفاده کنیم و مکانیزم این نرم افزارها را تا حدودی آموخته‌ایم، باید معیارهایی که یک آنتی ویروس خوب دارد را یاد بگیریم.

معیارهای انتخاب یک آنتی ویروس خوب چیست؟

  1. قابلیت‌های کاربردی
  2. میزان سهولت در استفاده
  3. قیمت
  4. ویژگی‌ها
  5. و شاید بتوان گفت میزان رضایتی که کاربران از نرم افزار دارند

در ادامه‌ی این مقاله شما با 4 مورد اول به صورت کامل آشنا می‌شوید و اطلاعات لازم پیرامون این 4 مورد را خواهید آموخت. مورد 5 نیز با توجه به نظرات کاربران رقم می‌خورد و شما می‌توانید با مشاهده تجربیات سایر کاربران، از سایر ویژگی‌ها مطلع شوید.

و اما نکته‌ی آخری که پیش از شروع ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد.

آیا می‌توان با استفاده از آنتی ویروس‌های رایگان امنیت سیستم خود را تضمین کرد؟

پاسخ بله است. آنتی ویروس‌های بسیار زیادی وجود دارند که کاملا رایگان هستند. در این میان تعدادی از آن‌ها عملکرد واقعا خوبی دارند، به طور مثال آنتی ویروس‌های Avast و AVG که از بهترین آنتی ویروس های رایگان نیز شناخته می‌شوند، هرساله در صدر بهترین پکیج‌های امنیتی قرار می‌گیرند.

این آنتی ویروس‌ها هر سال توسط آزمایشگاه‌های بزرگ، در متودهای مختلف مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که طی سال‌های گذشته، Avast و AVG همیشه در رتبه‌های اول و دوم این آزمایشات قرار داشته‌اند.

بنابراین می‌توانید با خیال راحت از آنتی ویروس‌های رایگان استفاده کنید، اما این را در نظر داشته باشید که برخی از این پکیج‌ها نیز عملکرد جالبی ندارند. به طور کلی ما در ادامه‌ی این مطلب بهترین آنتی ویروس‌های 2020 را برای شما لیست کرده‌ایم. امیدواریم که پس از مطالعه‌ی این مقاله آگاهی کامل نسبت به آنتی ویروس‌ها را پیدا کنید و با دانش کافی، بهترین پکیج برای سیستم خود را پیدا کنید.

خلاصه‌ای از آنتی ویروس‌هایی که در این مقاله معرفی شده‌اند.

  • Bit Defender (بهترین گزینه)
  • Kaspersky
  • Avira Antivirus
  • Avast Antivirus Free (رایگان)
  • AVG Antivirus Free (رایگان)
  • ESET Nod32
  • Norton Antivirus Plus
  • F-Secure
  • Webroot Antivirus
  • Trend Micro
  • Panda Dome Essential

پیش از شروع مطالعه در مورد قابلیت‌های آنتی ویروس‌ها، بهتر است نگاهی به لیست پایین داشته باشید. برخی کاربران به دنبال معیارهای خاصی هستند و ما سعی کرده‌ایم این کار را برای شما انجام دهیم.

آنتی ویروس‌ها رایگان: Avast و AVG — این دو از بهترین آنتی ویروس‌های جهان به شمار می‌روند که با کلیک روی دکمه‌ای که پایین هر کدام از این موارد قرار دارد می‌توانید آن‌ها را دانلود نمایید. توجه داشته باشید که این نرم‌افزارها با وجود رایگان بودنشان، بالاترین نمرات تست‌ها A/V را کسب کرده‌اند و در رتبه‌ی اول و دوم بهترین آنتی ویروس‌های 2020 قرار دارند.

آنتی ویروس Bit Defender: یک نرم افزار امنیتی کامل با رابط کاربری بسیار ساده. اما توجه داشته باشید که این نرم افزار کمی سیستم شما را کُند می‌کند و برای سیستم‌های قدیمی پیشنهاد نمی‌شود.

آنتی ویروس ESET Nod32: یک آنتی ویروس کامل با امکانات بسیار زیاد و کارآمد. توجه داشته باشید که نود 32 برای افراد مبتدی بسیار پیچیده و گمراه کننده است. بنابراین اگر به دنبال یک رابط کاربری ساده هستید، بهتر است گزینه‌ی دیگری را انتخاب نمایید.

آنتی ویروس Webroot (مناسب برای سیستم‌های قدیمی با کانفیگ پایین): این آنتی ویروس به طرز خارق‌العاده‌ای سبک است و برای سیستم‌های قدیمی بهترین گزینه به شمار میرود. فقط در نظر داشته باشید که آزمایشگاه‌های ارزیابی، خیلی کم این محصول را مورد بررسی قرار می‌دهند و ممکن است باگ‌هایی نسبت به سایر رقبایش داشته باشد.

Best Anti Viruses For PC

Bit Defender – بیت دیفِندِر

Bit Defender Anti Virus Details

می‌توان گفت یکی از بهترین آنتی ویروس‌های 2020 همین Anti Virus بیت دیفندر است. ظاهر بسیار ساده، طراحی سبک، اسکن اتوماتیک و تحلیل رفتاری در کنار سرعت بسیار بالای اسکن Bit Defender را به یکی از مناسب‌ترین و بهترین آنتی ویروس های رایگان تبدیل کرده است.

بیت دیفندر یکی از بهترین آنتی ویروس‌هایی است که می‌توانید بر روی سیستم عامل خود استفاده کنید. تمرکز عمده Bit Defender بر روی اسکن دقیق و شناسایی ویروس‌ها به شکلی باور نکردنی است. در کنار این‌ها بیت دیفندر یک مرورگر ایمن برای خریدهای اینترنتی دارد که متصل به درگاه‌های بانکی می‌شود و با استفاده از مکانیزم خارق‌العاده خود از حملات فیشینگ جلوگیری می‌کند. این مرورگر با استفاده از سیستم تکمیل خودکار رمزهای عبور راه هکرها برای دستیابی به اطلاعات بانکی شما را مسدود می‌کند.
همچنین مکانیزم دیگر این آنتی ویروس برای از کار انداختن و عدم دسترسی به سایت‌های مخرب به نوبه‌ی خود جالب است.
نقطه‌ی ضعف این آنتی ویروس هم این است که بیت دیفندر به تمامی جزئیات و منابع دسترسی پیدا می‌کند و گاهی اوقات نرم افزارهای دیگر شما را به عنوان ویروس شناسایی می‌کند. عمده‌ی ضعف این آنتی ویروس در نوع رایگان آن است. بخش اتوپایلت که به صورت خودکار هدایت سیستم شمارا به کار می‌گیرد و فایروال خود را راه اندازی می‌کند. در این حالت ممکن است برخی برنامه‌های شما به صورت ویروس شناخته شوند و شما هیچ گونه دسترسی به این بخش ندارید که بتوانید آن را اصلاح کنید.
اما با تمام این تفاسیر، Bit Defender یکی از محبوب‌ترین آنتی ویروس های جهان شناخته می‌شود و اخیرا نیز وبسایت Techradar این آنتی ویروس را در رتبه #1 لیست خود قرار داد.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس Bit Defender

نقاط قوت نقاط ضعف
اسکن سریع حالت اتوپایلت
قدرتمند در شناسایی ویروس‌ها برنامه ریزی اسکن ندارد
موثر در برابر حملات فیشینگ پنل رایگان امکانات کمی دارد
دارا بودن مرورگر ایمن سنگین بودن نرم افزار

آنتی ویروس کسپراسکای – Kaspersky

یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس‌های کامپیوتر، آنتی ویروس Kaspersky است. این نرم افزار یک پکیج کامل امنیتی است که عمده‌ی تمرکزش روی مسائل و ملزومات اصلی امنیتی است.

مکانیزم مسدود کردن URLهای مخرب، موتور فوق‌العاده قوی و هوشمند جهت شناسایی ویروس‌ها، فناوری مانیتورینگ هوشمند جهت پیداکردن ویروس‌ها و مکانیزم مهندسی معکوس (Reverse Engineering) جهت حنثی کردن فایل‌های مخرب از جمله مواردی است که کسپراسکای در آن‌ها به خوبی عمل می‌کند. نکته‌ی حائز اهمیت در مورد این آنتی ویروس هوشمند عمل کردن آن در برابر تهدیدها است.

اگر شما تنها یک‌بار از آنتی ویروس کسپراسکای استفاده کرده باشید به خوبی درک می‌کنید که چرا این نرم افزار طرفداران زیادی دارد. رابط کاربری فوق‌العاده خوب و کاربُردی، طراحی‌های شکیل و قابل مفهوم Kaspersky را در میان بهترین آنتی ویروس‌های جهان قرار داده‌اند.

به طور کلی می‌توان گفت آنتی ویروس کسپر اسکای یک پکیج محافظتی قوی و در عین حال ساده است که به خوبی می‌تواند از سیستم عامل شما در برابر تهدیدها محافظت کند. این نرم افزار هیچ گونه پیچیدگی خاصی ندارد و فضای استفاده از آن کاملا ساده و قابل مفهوم طراحی شده. علاوه بر این، دستور العمل‌هایی که در محیط نرم افزار وجود دارند به خوبی می‌توانند نیاز کاربر را برطرف سازند.

آنتی ویروس کسپر اسکای در آزمایشاتی که در وبسایت‌های بزرگ نظیر AV-Comparatives انجام می‌شوند معمولا بالاترین امتیاز را دریافت می‌کند و این نشان از کیفیت خارق العاده‌ی نرم افزار می‌دهد.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس Kaspersky

نقاط قوت نقاط ضعف
استفاده فوق العاده آسان پکیج‌های معمولی از امکانات نسبتا کمی برخوردارند
یکی از بهترین پکیج‌های حفاظتی
مکانیزم مانیتورینگ هوشمند
عملکرد دقیق در شناسایی فایل مخرب

 Avira Antivirus Pro – آنتی ویروس آویرا

آنتی ویروس آویرا یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس‌های 2020 است که طبق آزمایشات AV-Comparatives رتبه‌ی خوبی به دست آورده.

این آنتی ویروس ورژن Free قدرتمندی دارد که در عمل تفاوت‌های چندانی با ورژن  Premium  ندارد. طی آخرین آپدیت نرم افزار که در سال 2019 اتفاق افتاد، تغییراتی به این نرم‌افزار اضافه گردید. از مهم‌ترین این تغییرات می‌توان فضای مصرفی کمتر از هارد را نام برد. همچنین عملکرد کلی رایانه که توسط فایل VDF “Virus Defintion Files” به حافظه متصل می‌شود را بهبود بخشیده.

با این وجود رابط کاربری چندان تغییری نکرده و هنوزهم موارد اضافی زیادی در برنامه به چشم می‌خورند.

همانطور که در بالا اشاره کردیم آنتی ویروس آویرا در رنکینگ A/V رتبه‌ی خوبی کسب کرده، اما دارای ضعف‌هایی است. ورژن پریمیوم این نرم افزار با قیمت نسبتا بالایی به فروش می‌رسد. اگر رنج )Range( قیمتی این آنتی ویروس را با سایر رقبای بیزینسی خود یعنی سیمانتک، مک‌-آفی و یا نورتون مقایسه کنیم می‌بینیم که قیمت‌های آویرا کمی تند هستند.

با این اوصاف اگر شما علاقه‌مند به این آنتی ویروس هستید و قصد دارید ورژن Premium آن را خریداری نمایید باید ویژگی‌های این ورژن پولی را بدانید.

ورژن پریمیون آویرا قدرت اسکن و محافظت بالا، محافظت از حریم خصوصی شما، بهینه ساز سیستم، بروزرسانی نرم‌افزارهای شخص ثالث یا همان Third-Party، مدیریت رمزهای عبور،یک VPN قدرتمند و یک مکانیزم جدید برای محافظت از باج‌افزارها و ویروس‌های جدید برای شما به ارمغان میاورد.

به‌طور کلی آنتی ویروس Avira به اندازه‌ی کافی قدرتمند است و اصول اولیه و استاندارد برای محافظت از سیستم شما را دارد. اما مشکل اینجاست که ورژن Free این نرم افزار با ورژن Premium آن تفاوت چندانی ندارد.

نقاط قوت و نقاط ضعف آنتی ویروس Avira

نقاط قوت نقاط ضعف
رابط کاربری بسیار ساده و قابل مفهوم هشدارهای نرم‌افزار کمی غیرقابل تشخیص هستند
محافظت و ایمنی بالا ورژن پریمیون این نرم‌افزار فرق چندانی با رایگان ندارد
یک VPN قدرتمند
مکانیزم خارق‌العاده برای شناسایی ویروس‌های جدید

Avast Free Antivirus – آنتی ویروس اَوِست

یکی از بهترین آنتی ویروس‌ها، آنتی ویروس فوق‌العاده قدرتمند Avast است. این آنتی ویروس شاید یکی از بهترین گزینه‌ها در این لیست باشد.

سال 2016 بود که دو کمپانی بزرگ Avast و AVG خبر از ادغامشان را دادند. اما تاکنون چنین اتفاقی به طور کامل رخ نداده و تنها در برخی جوانب یکی شدن اتفاق افتاده.

نکته‌ی حائز اهمیت درمورد آنتی ویروس Avast، رایگان بودن آن است. به همین دلیل است که امروزه مشاهده می‌کنیم کاربران بسیار زیادی این آنتی ویروس را به سایر نرم‌افزارهای محافظتی ترجیح می‌دهند. اَوِست با مکانیزم فوق‌العاده قدرتمند خود در برابر شناسایی و مهارکردن تهدیدها توانسته بیش از 400 میلیون کاربر را در سرتاسر جهان ایمن نگه دارد و شاید این دلیل محکمی باشد که شما این آنتی ویروس را انتخاب کنید.

در آخرین ورژن از آنتی ویروس Avast یک حالت اتوماتیک به‌نام (Automatic Gaming) اضافه شده که تاحدود بسیار زیادی توانسته رضایت گیمرها را جلب کند. درواقع مکانیزم این ماژول بدین صورت است که برنامه‌های اضافی که روی پردازشگر (CPU) فعال هستند را دی-اکتیو (De-Active) یا غیرفعال می‌کند تا با افزایش FPS تجربه‌ی بهتری برای گیمرها ایجاد کند.

علاوه براین پکیج حفاظتی اَوِست برای کاربر یک رمز عبور می‌سازد که به نوبه‌ی خود ایمنی را بالاتر می‌برد.

نکته‌ی بسیار مهم دیگر در مورد این آنتی ویروس سرعت آن هنگام روشن بودن موتور است. اکثر آنتی ویروس‌ها پس از نصب سیستم شمارا به شدت کند می‌کنند و یا دربهترین حالت، این سنگین بودن را کمتر کرده‌اند.

اما در Avast مشاهده می‌کنیم که این مقدار به حداقل خود رسیده و هیچ‌گونه مزاحمتی برای کاربر ایجاد نمی‌کند.

رابط کاربری بسیار ساده و کاربردی این نرم افزار نیز از ویژگی‌های کاربردی و مثبت آنتی ویروس به شمار می‌رود.

و اما مهم‌ترین نکته: این آنتی ویروس در سال‌های گذشته موفق‌ترین پکیج محافظتی در دنیا بوده. در تست‌های امنیتی که فصل به فصل و ماه به ماه انجام می‌گیرند، اوست بالاترین امتیازها را کسب کرده و دقیق‌ترین محافظت را انجام داده است. در ادامه‌ی مطلب و بخش پایینیه این مقاله جزئیات بیشتری دراینباره به شما عزیزان ارائه شده که می‌توانید آن‌ها را ببینید و از قدرت این آنتی ویروس مطلع شوید.

و اما مشکلاتی که این آنتی ویروس دارند. شاید بتوان گفت کمترین میزان از مشکلات و نارضایتی‌ها مربوط به همین پکیج باشد. یکی از مشکلاتی که کاربران این آنتی ویروس با آن سروکار دارند، لینک شدن متعدد به صفحه‌ی این وبسایت است. درواقع کاربران هنگام کار کردن با این نرم افزار به دفعات زیادی وارد این وبسایت می‌شوند و به نحوی تبلیغات پاپ‌-آپ روی این نرم افزار پیاده شده است. با توجه به ویژگی‌های بسیار زیادی که این نرم افزار دارد، و پررنگ‌ترین آن‌ها یعنی رایگان بودن نمی‌توان گفت که این مشکل، مشکل بزرگی است.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس Avast

نقاط قوت نقاط ضعف
رایگان بودن تبلیغات متعدد و لینک شدن به سایت
قوی‌ترین آنتی ویروس در تست‌های AV تنظیمات حریم خصوصی کمی آزاردهنده است
سیستم شما را به هیچ وجه کند نمی‌کند
رابط کاربری بسیار آسانی دارد
ماژول Auto Gaming و افزایش توان پردازشگر

AVG Free Antiruvs – آنتی ویروس AVG

یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس‌های رایگان. فوق العاده قدرتمند با توان تشخیص بالا، در عین حال رایگان و بدون نیاز به پرداخت.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، کمپانی‌های سازنده آنتی ویروس‌های Avast و AVG با یکدیگر ادغام شدند. این اتفاق در سال 2016 رُخ داد. اما امروزه می‌بینیم که آزمایشگاه‌هایی نظیر AV-Test هرکدام از این نرم افزارها را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهد.

موتورهای هر 2 آنتی ویروس یکی هستند، اما کاربران نه. رابط کاربری و UI هر نرم افزار متمایز از دیگری است و دلیل اینکه هر یک از این آنتی ویروس‌ها میلیون‌ها کاربر را به خود اختصاص داده‌اند، اما با موتوری یکسان کار می‌کنند، رابط کاربری است.

AVG نیز همانند دیگر محصول کمپانی، ویژگی‌های خارق العاده‌ای دارد که کاربر را مجاب می‌کند از آن استفاده کند. ماژول‌های کاربردی و درعین حال ساده که به هیچ وجه سیستم شما را کند نمی‌کنند.

محافظت بالا در برابر بدافزارها و سیستم مدیریت رمزهای عبور، در کنار یک VPN قدرتمند و مکانیزم آنتی فیشینگ از جمله ویژگی‌هایی است که AVG دارد.

یکی از بهترین دلایل که شما را مجاب می‌کند از AVG استفاده کنید، محافظت بسیار بالا در برابر فیشینگ است.

لینک‌های فیشینگ فرآیند بسیار ساده‌ای دارند. آن‌ها بدون نیاز به کدگزاری‌های پیچیده جهت آلوده کردن کاربر کار خود را پیش می‌برند. درواقع در این تکنیک از فریب دادن کاربر استفاده می‌کنند. هکرها صفحه‌ای شبیه به یک درگاه بانکی ایجاد می‌کنند و این لینک را با ترفندهای مختلف در اینترنت پخش می‌کنند و هنگامی که فردی این صفحه را باز می‌کند و مشخصات بانکی خود را وارد می‌کند، هکر به آن‌ها دسترسی پیدا می‌کند و حساب را خالی می‌کند.

اکثر آنتی ویروس‌ها مکانیزمی برای مسدودکردن چنین صفحاتی دارند، اما AVG در این زمینه، قدرت بیشتری نسبت به برخی رقبایش دارد.

طبق بررسی‌هایی که در آزمایشگاه‌ها انجام گرفت، AVG توانست با کسب امتیاز 98 از 100 در کنار Avast قرار بگیرد و تنها آنتی ویروس‌های Bit Defender با امتیاز 99 و کسپراسکای و مک آفی با امتیازهای 100 بالاتر از این آنتی ویروس بودند.

آنتی ویروس AVG از هر لحاظ یک پکیج کامل امنیتی است و نکته‌ی حائز اهمیت، رایگان بودن چنین نرم افزاری در عین کاربردی بودن آن است. نسخه‌های پولی این آنتی ویروس نیز وجود دارند که به کاربر برخی امکانات دیگر می‌دهند، اما اگر تنها به دنبال محافظت از فایل‌ها و رمزهایتان هستید، AVG یکی از بهترین گزینه‌ها است.

نقاط قوت و نقاط ضعف آنتی ویروس AVG

نقاط قوت نقاط ضعف
رنکینگ بالا در بهترین آنتی ویروس‌ها اسکن اولیه کندتر از حد معمول است
مکانیزم قدرتمند آنتی فیشینگ افزونه‌های مخصوص برای مرورگر ندارد
محافظت بالا
رایگان بودن
رابط کاربری آسان

نود 32 ( ESET Nod32 )

ESET Nod32 Anti Virus Details

یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های 2020، نود 32 است.

اگر بخواهیم با توجه به ویژگی‌های یک آنتی ویروس، آن را با سایر رقبای خود مقایسه کنیم، نود32 ممکن است کمی نااُمید کننده به نظر برسد. نداشتن فایروال، عدم مکانیزم مدیریت پسوردها، عدم اسکن آسیب پذیری از جمله امکاناتی هستند که در اکثر آنتی ویروس‌ها پیدا می‌شوند اما Nod32 فاقد آن‌ها است. (البته برخی از این ویژگی‌ها در نسخه‌ی پریمیوم یا همان ورژن پولی نرم افزار موجود هستند.)

اما این بدان معنا نیست که نود32 در قیاس با سایر آنتی ویروس‌ها دارای قدرت کمتری است. می‌توان گفت عمده‌ی تمرکز Nod32 بر روی محافظت از سیستم در Real Time است. اصول نود32 بسیار ساده هستند و سازندگان این آنتی ویروس همواره سعی دارند که بهترین اکتشافات ویروسی را به عمل بیاورند. حتی تازه‌ترین و سرسخت‌ترین ویروس‌ها نیز توسط نود32 شناسایی می‌شوند. لایه‌های امنیتی کاربردی از دیگر عواملی هستند که نود32 را به یکی از مطمئن‌ترین آنتی ویروس‌های جهان تبدیل کرده است.

نکته‌ی جالب توجه دیگری که در مورد Nod32 وجود دارد، تشخیص درست نرم افزار در فایل‌های مخرب بدون از بین بردن فایل‌های اصلی سیستم است. همانطور که می‌دانید یکی از ترفندهای سازندگان ویروس و هکرهای کلاه سیاه، تطبیق ویروس با فایل‌های اصلی ویندوز است که این کار موجب می‌شود آنتی ویروس فایل‌های اصلی سیستم را به عنوان ویروس تشخصی دهد و آن‌ها را حذف کند. اگر هم خوش شانس باشیم و در زمان مناسب متوجه این اقدام آنتی ویروس شویم نهایتا آن را غیر فعال میکنیم تا از آسیب رساندن به ویندوز جلوگیری کنیم. این دقیقا همان چیزی است که یک هکر نیاز دارد. سیستم امنیتی ازکار بیفتد تا با خیال راحت کارش را انجام دهد. خوشبختانه نود32 دراین زمینه کاملا حرفه‌ای عمل می‌کند و به راحتی فایل‌های مخرب را از فایل‌های اصلی تشخصی می‌دهد و از فاجعه‌های بعدی جلوگیری می‌کند.

نکته‌ی جالب دیگر که در نود32 شاهد آن هستیم مکانیزم مسدود کننده‌ی URL هایی است که توسط شما و یا نرم افزار مخرب تشخصی داده شده‌اند. همچنین Nod32 دارای مکانیزمی برای جلوگیری و تشخیص حمله‌هایی است که از طریق PowerShell و یا اسکریپت‌های مخرب است که به مراتب از سایر رقبای خود ایمن‌تر است.

نکته‌ی جالب توجه دیگر در مورد ESET Nod32 مکانیزمی است که برای کنترل Device ها و USB ها طراحی شده. نود32 به خوبی می‌تواند تهدیدهایی که اتصال‌های USB، بلوتوث و سایر پورت‌ها ایجاد میکنند را به حداقل برساند. محافظت از USB در تمامی آنتی ویروس‌ها وجود دارد و در همان لحظه‌ای که فلش یا دستگاهی را به پورت خود وصل می‌کنید آنتی ویروس شروع به اسکن و شناسایی فایل‌ها می‌کند. اما هنگامی که چندین دستگاه به یکدیگر متصل باشند خیلی از نرم‌افزارهای شناسایی ویروس نا کارآمد می‌شوند. در اینجا می‌توان به عنوان یک آنتی ویروس قوی روی Nod32 حساب کنیم.

اما باید این را در نظر داشته باشید، نود32 برای تازه‌کارها (Beginners) توصیه نمی‌شود. رابط کاربری سخت و پیچیده‌ای که برای نود طراحی شده ممکن است آماتورها را گیج کند. برخی ویژگی‌های نرم افزار پیچیده هستند و در اکثر اوقات Help نرم افزار هم نمی‌تواند کمکی به شما برساند.

با این وجود کاربران همواره از سازندگان Nod32 قدردانی می‌کنند و طبق آمار مشاهده می‌کنیم افراد زیادی این آنتی ویروس را به سایر رقبا ترجیح می‌دهند.

محافظتی که Nod32 برای شما ایجاد می‌کند بالاتر از حد متوسط است و درکنار این ضمانت، طراحی سبک نرم افزار راحتی ویژه‌ای را برای شما به ارمغان میاورد.

از آخرین و مهم‌ترین تغییراتی که در نود32 شاهد بوده‌ایم می‌توان به اسکنر UEFI اشاره کرد. این اسکن می‌تواند با دریافت اطلاعات از پارتیشن‌های ویندوز شما پیش از بالا آمدن ویندوز تهدیدها را شناسایی کند و قبل از شروع به کار سیستم عامل ویروس‌ها و فایل‌های مخرب را از کار بیاندازد که می‌توانم بگویم یکی از خارق‌العاده‌ترین ویژگی‌های ESET Nod32 است.

توجه داشته باشید که اگر از نسخه Premium این آنتی ویروس استفاده کنید ویژگی‌هایی همچون محافظت از رمزهای عبور، محافظت از WebCam، محافظت از BotNet، آنتی Spam، فایروال قوی و قابل اطمینان و … را نیز در اختیار خواهید داشت.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس Nod32

نقاط قوت نقاط ضعف
تنظیمات کاربردی نسبتا گران است
کنترل سطح دسترسی دستگاه برای مبتدیان کمی پیچیده است
جدا کردن کرک برنامه‌ها از اسکن آنتی ویروس
بستن Deviceهای خاص براساس نیاز
محافظت بالا با ریسک پایین
اسکن UEFI پیش از راه اندازی ویندوز

نورتون پلاس ، Norton Antivius Plus

یکی دیگر از آنتی ویروس های 2020، آنتی ویروس نورتون است.

گاهی ممکن است که اکستنشن‌های مرورگر به عنوان اسکریپت مخرب شناسایی شوند و آنتی ویروس آن‌ها را حذف کند. چنین مواقعی ممکن است که رمزهای عبور شما و تمامی اطلاعاتی که در Cache مرورگر Save شده حذف شوند. نورتون یکی از بهترین آنتی ویروس‌های جهان در زمینه شناسایی ویروس‌ها و البته تشخیص صحیح پیرامون این مشکلات است.

در جدیدترین نسخه از آنتی ویروس Norton که در آپریل 2019 تولید شد اتفاقات جدیدی رخ داد. نخست می‌توان به تغییر نام این آنتی ویروس از Norton Basic به Norton Plus اشاره کرد.

در نگاه بعد می‌توان انتظار داشت که پس از این تغییرات، آپشن‌های زیادی به Norton Plus اضافه شده باشد; اما چنین نیست. در نگاه کلی ورژن نورتون پلاس تغییراتی جزئی نسبت به ورژن بیسیک خود اضافه کرده. مسدود کننده‌ی URL که می‌تواند شما را از ورود به وبسایت‌های مخرب در امان نگه دارد و یک سرویس جالب که در زمینه شناسایی فایل‌ها و برنامه‌هایی که ممکن است ویروس باشند. نورتون با دقت بسیار بالایی می‌تواند این ویروس‌ها را شناسایی کند و حتی اگر این ویروس‌ها بعد از آپدیت‌های نرم افزار ساخته شده باشند با استفاده از مکانیزم مانیتورینگ فوق پیشرفته خود می‌تواند آن‌ها را قرنطینه کند.

آنتی ویروس نورتون حالت تنظیمات دستی (Manual) جالبی دارد و ساده‌تر از آن چیزی که فکر می‌کنید عمل می‌کند. همچنین اسکن اتوماتیک آن دارای قابلیتی است که تنها بخش‌هایی از سیستم را که نیاز دارید اسکن کند و از ورود به فضاهای دیگر سیستم شما جلوگیری کند.

بگذارید باری دیگر تفاوت‌های Norton Plus و Norton Basic را مروری کنیم:

  • استفاده از ویژگی‌هایی مانند زمان بندی کردن اسکن که تنها در نسخه پلاس این نرم افزار موجود است.
  • ارائه یک سیستم بک آپ گیری که فضایی به مقدار 2 گیگابایت در اختیار شما قرار می‌دهد
  • مدیریت رمزهای عبور

در عین حال آنتی ویروس نورتون مشکلاتی نیز دارد.

به عنوان مثال می‌توان عدم انطباق این آنتی ویروس با برخی اکستنشن‌های گوگل کروم (Google Chrome) اشاره کرد. در موارد زیادی مشاهده شده که این آنتی ویروس بدون اینکه دلیلی داشته باشد کروم را متوقف می‌کند. این مورد بارها و بارها گزارش شده و حتی پس از تست‌هایی که کارشناسان انجام داده‌اند نیز این مشکل ثابت شده.

نقاط قوت و ضعف انتی ویروس  Norton

نقاط قوت نقاط ضعف
استفاده آسان عدم هماهنگی با Chrome
گزینه‌های پیکربندی کاربردی توانایی پوشش فقط یک دستگاه
پشتیبانی قوی
طراحی با دقت بالا
محافظت از حریم خصوصی شما
چک کردن و مسدود کردن تهدیدات آنلاین

آنتی ویروس F-Secure

یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس‌های جهان در سال 2020، آنتی ویروس F-Secure است. این آنتی ویروس پکیجی کامل با ویژگی‌هایی منحصر به فرد است که می‌تواند امنیت بالایی را درکنار سهولت در استفاده برای شما ایجاد کند. تنها نکته در مورد این آنتی ویروس قیمت آن است که نسبت به سایر رقبای خود کمی گران‌تر است.

وبسایت‌های زیادی این آنتی ویروس را یک جواهر نامیده‌اند. با استفاده از این آنتی ویروس می‌توانید خریدهای اینترنتی را با امنیت بالا به انجام برسانید. همچنین مکانیزم خارق العاده‌ی F-Secure برای ردیابی دستگاه‌های موبایل Andriod و iOS شما می‌تواند به نوبه‌ی خود بسیار جالب و کارآمد باشد. علاوه بر ردیابی شما می‌توانید دستگاه خود را از راه دور کنترل کنید و بدین ترتیب امنیت موبایل خود را نیز تضمین می‌کنید.

آنتی ویروس F-Secure در تست‌های AV که در آزمایشگاه‌های مجهز انجام می‌شوند نمره‌ی بسیار خوبی دریافت کرده و از ایمن‌ترین آنتی ویروس‌ها شناخته می‌شود. همچنین این نرم افزار در شناسایی بدافزارها دقت بالایی دارد و در موارد اندکی پیش آمده که نرم افزار اشتباها فایل‌های اصلی سیستم عامل را مخرب شناسایی کند.

بخش Ui نرم افزار (User Interface: رابط کاربری) نیز کاملا ساده طراحی شده و سهولت استفاده ازاین نرم افزار شما را حیرت زده می‌کند. حجم برنامه و میزان رم (Ram) مورد استفاده نیز کم است و برای سیستم‌های قدیمی نیز قابل استفاده است.

علاوه بر این‌ها، آنتی ویروس F-Secure قابلیت مینیمایز (Minimize) کردن و اسکن در حالت آفلاین دارد. بدین صورت که اگر سیستم شما خاموش هم باشد اف-سکیور (F-secure) کار خود را انجام می‌دهد. حالت پایلت (سیستم خودکار) نرم افزار نیز با بالاترین کیفیت هوش مصنوعی کار می‌کند و در اکثر مواقع نیازی به دخالت کاربر در تصمیمات آنتی ویروس نیست. اما اگر مشکلی هم به وجود بیاید با چند کلیک می‌توانید کارها را انجام دهید.

این آنتی ویروس در سال 2018 به عنوان یکی از برترین آنتی ویروس‌های سال شناخته شد و از ویژگی‌های منحصر به فرد آن حالت پایلت اتوماتیک آن نام برده شد.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس F-Secure

نقاط قوت نقاط ضعف
رابط کاربری خوب کمی گران است
اسکن اتوماتیک در زمان خاموش بودن
سبک و قابل استفاده برای سیستم‌های قدیمی
قابلیت ردیابی تلفن‌های همراه

آنتی ویروس Webroot

می‌توان گفت که یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های جهان همین آنتی ویروس Webroot است. یکی از شعارهایی که تقریبا تمام شرکت‌های سازنده آنتی ویروس دارند “سبک بودن نرم افزار آنتی ویروس” است. اما به ندرت مشاهده می‌کنیم که نرم‌افزار واقعا دارای چنین قابلیتی باشد.

اما Webroot یکی از آنتی ویروس‌هایی است که به طور واقعی دارای این قابلیت است.

نصب برنامه تنها چند ثانیه طول می‌کشد. میزان مصرف فایل‌ها از فضای دیسک بیشتر از 2MB نمی‌شود و مقدار بسیار ناچیزی از RAM را اشغال می‌کند. در کنار اینها می‌توان به بروزرسانی‌های بسیار سبک این نرم افزار اشاره کرد که به هیچ وجه به ترافیک اینترنت شما آسیب نمی‌رساند.

با در نظر گرفتن چنین ویژگی‌هایی می‌توان گفت که Webroot یکی از بهترین گزینه‌ها برای سیستم‌های قدیمی است. محافظت قابل توجه آنتی ویروس Webroot از هسته (CPU)، نظارت هوشمند بر رفتار سیستم و مانیتورینگ دقیق، سیستم آنتی فیشینگ، فایروال مطمئن و شناسایی سریع ویروس‌های تازه ساخت از جمله امکانات این AntiVirus هستند.

یکی از دلایلی که نام این آنتی ویروس آنطور که باید سر زبان‌ها نیافتاده این است که آزمایشگاه‌های بزرگ کمتر این آنتی ویروس را ارزیابی می‌کنند. اما با این حال هنگامی که یک ورژن ازاین آنتی ویروس مورد ارزیابی و تحلیل قرار می‌گیرد با بالاترین امتیاز ممکن از این ارزیابی خارج می‌شود.

نکته جالب در مورد Webroot ضمانت 100 روزه‌ای است که شرکت سازنده برای نرم افزار خود اعمال می‌کند. اگر در 100 روز نخست استفاده از وبروت تجربه‌ی خوبی نداشته باشید می‌توانید آن را پس دهید و وجه پرداختی خود را پس بگیرید. این مورد به خوبی اعتماد سازندگان را نسبت به محصولشان نشان می‌دهد.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس Webroot

نقاط قوت نقاط ضعف
سبک و کم حجم توسط آزمایشگاه‌های بزرگ ارزیابی نمی‌شود
قدرت حفاظت بالا
هوش مصنوعی و رفتارشناسی پیشرفته
آپدیت‌های کم حجم و سبک

آنتی ویروس ترِند میکرو – Trend Micro

اگر بخواهیم یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های 2020 را به شما معرفی کنیم بدون شک باید ترِند میکرو را نام ببریم.

خرید آنتی ویروس ترند میکرو می‌تواند شمارا در برابر تهدیدات زیادی که از سوی هکرها سرچشمه می‌گیرند محافظت کند.

آنتی ویروس Trend Micro یک پکیج توانمند و مقرون به صرفه است که با مکانیزم آنتی اسپم و ماژول بسیار موثر خود یعنی Folder Shield «سپر پوشه» می‌تواند امنیت بسیار بالایی برای شما ایجاد کند. هرچند این ماژول در ابتدای کار خود قرار دارد و هنوز باگ‌های زیادی از آن کشف نشده‌اند، اما با گذشت زمان می‌توان انتظار داشت که این ماژول، ترند میکرو را به یکی از قدرتمندترین آنتی ویروس‌ها تبدیل کند.

آنتی ویروس ترِند میکرو در آزمایشگاه‌های زیادی مورد ارزیابی قرار گرفته، هرچند که برخی جزئیات این آزمایشگاه‌ها با یکدیگر مغایرت دارند.

به طور مثال آزمایش‌هایی که توسط AV-Comparatives انجام شده می‌گوید که امنیت ترند میکرو در حد بالایی قرار دارد، اما برخی تشخیص‌های این نرم افزار اشتباه است و صرفا فایل‌های اصلی را مخرب تشخصی می‌دهد که این می‌تواند برای کاربر مزاحمت چشمگیری ایجاد کند.

از طرفی دیگر آزمایش‌هایی که توسط AV-Test انجام شده کاملا خلاف نظر بالا را نشان می‌دهد. سطح امنیتی بسیار بالا و تشخیص صحصح فایل‌های مخرب از فایل‌های ویندوز است.

ترند میکرو در تست‌هایی که توسط PassMark در سال 2019 انجام شد نتوانست موفقیت زیادی به دست آورد. در این آزمایش، 14 آنتی ویروس مورد ارزیابی قرار گرفتند. این آزمایش‌ها در معیارهای مختلفی به انجام رسیدند که نهایتا Trend Micro در قسمت پایینیه لیست قرار گرفت. برای مشاهده نتایج کامل این ارزیابی‌ها می‌توانید از اینجا اقدام نمایید.

گرچه تحریبات کاربران وبسایت Techradar نشان می‌دهند که عملکرد ترِند میکرو در سطح بالایی قرار دارد. به گفته‌ی این وبسایت سطح حفاظت این آنتی ویروس همانند بیت دیفندر «رتبه‌ی 1 این لیست» است و تشخیص‌های False Positive نرم افزار فقط در موارد خاصی اتفاق می‌افتند. از طرفی دیگر گفته می‌شود که ترند میکرو به هیچ وجه سیستم شما را کُند نمی‌کند که این می‌تواند معیار مهمی باشد.

با تمامی این اوصاف پیشنهاد می‌کنیم پیش از خرید این آنتی ویروس از مهلت 30 روزه‌ی رایگان نرم افزار جهت تست استفاده کنید تا اگر از عملکرد این آنتی ویروس ناراضی بودید به دنبال انتخاب دیگری بگردید.

نقاط قوت و ضعف آنتی ویروس Trend Micro (ترند میکرو)

نقاط قوت نقاط ضعف
مکانیزم آنتی اسپم ممکن است سیستم شمارا کند کند
ماژول Folder Shield گزینه‌ها و امکانات کم نسبت به رقبا
استفاده آسان نمرات ارزیابی پایین نسبت به رقبا
قیمت مناسب
محافظت بالا

آنتی ویروس پاندا ( Panda Dome Essential )

یکی دیگر از آنتی ویروس های 2020، پکیج امنیتی Panda است.

خرید آنتی ویروس پاندا برای افرادی که به دنبال قابلیت‌ها و ماژول‌های اسکن کامل هستند بسیار گزینه مناسبی است.

این آنتی ویروس علاوه بر قابلیت‌هایی همانند: اسکن اتوماتیک، مکانیزم بلاک کردن URLهای مشکوک و سایر مواردی که در نرم‌افزارهای بالا مشاهده کردید، قابلیت‌های جدیدتری دارد که در ادامه آن‌ها را مشاهده خواهید کرد.

پاندا در حال اضافه کردن ویژگی‌هایی همچون اسکن پورت، کنترل پینگ، مکانیزم مانیتورینگ عمیق که قابلیت رصد کامل یک برنامه را به شما می‌دهد و یک VPN پرسرعت و با کیفیت است که می‌تواند این نرم افزار را نسبت به رقبای خود تا حد زیادی جلو بیاندازد.

اما یک نکته‌ی مهم که وبسایت Techradar نیز به آن اشاره کرده، اصلی‌ترین استفاده از یک آنتی ویروس یعنی «محافظت در برابر ویروس» است که پاندا در آن به خوبی سایر رقبای خود عمل نمی‌کند. طبق آزمایشات AV-Comparatives پاندا عملکرد نسبتا خوبی از خود بجای گذاشته اما با این وجود در قسمت پایینیه لیست قرار گرفته که می‌تواند دلیل محکمی بر این باشد که در لیست‌های بهترین آنتی ویروس‌ها جایگاه خوبی کسب نکند. این بدین معنا نیست که پاندا نمی‌تواند در برابر ویروس‌ها ایمن باشد، بدین معنا است که نسبت به رقبای خود ضعیف‌تر است.

از طرف دیگر، یکی از معیارهای مهم در انتخاب آنتی ویروس، رابط کاربری (User Exprience) است. آنتی ویروس پاندا قابلیت‌های زیادی دارد که به کاربر این امکان را می‌دهد به موارد زیادی دسترسی داشته باشد. اما کمی پیچیده است. برای کسانی که صرفا به دنبال یک آنتی ویروس ساده و درعین حال کاربردی هستند، پاندا گزینه‌ی مناسبی نیست.

اما مزیت واقعی پاندا نسبت به سایر نرم افزارهای آنتی ویروس، قیمت آن است. شما می‌توانید پاندا را با قیمتی فوق‌العاده پایین خریداری کنید و با پرداخت تنها مقدار کمی بیشتر، قابلیت استفاده از نرم افزار بر روی چند سیستم عامل را فعال کنید.

نقاط قوت و نقاط ضعف آنتی ویروس Panda

نقاط قوت نقاط ضعف
اسکن پورت رابط کاربری پیچیده
مکانیزم کنترل پینگ عملکرد ضعیف در محافظت نسبت به رقبا
مانیتورینگ پیشرفته (Depth Process) باگ‌های زیاد نسبت به سایر آنتی ویروس‌ها
VPN خوب و پرسرعت

بهترین آنتی ویروس‌های 2019

بررسی اجمالی و کوتاه محصولات بالا

همانطور که در توضیحات محصول‌ها اشاره کردیم، آزمایشگاه‌های بزرگی نظیر AV-Test و AV-Comparatives روزانه نرم افزارهای آنتی ویروس را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و در پایان هرماه و هرسال، آمارهایی از عملکرد هر نرم افزار ارائه می‌دهند. ما با درنظر گیری معیارها و نتایج این آزمایشگاه‌ها، لیست بهترین آنتی ویروس‌ها را به تحریر درآوردیم.

حال در این بخش با توجه به همین نتایج، یک بررسی اجمالی و خیلی کوتاه در مورد هر محصول، و رتبه‌ای که در پایان سال 2019 گرفته است صحبتی خواهیم کرد.

آنتی ویروس AVAST قدرتمندترین آنتی ویروس در سال 2019 بود و در آزمون‌های هر دو آزمایشگاه موفق بود. این آنتی ویروس در 4 بخش از تست‌ها نمره Advanced+ را دریافت کرد که طبق معیارها و نتایج آزمایشگاه‌های AV، بالاترین حد ممکن است. رابط کاربری این نرم افزار فوق‌العاده است و گزینه‌ای کاملا مناسب برای تمام افراد است. حتی اگر تخصص خاصی در زمینه‌ی کامپیوتر نداشته باشید، به راحتی پنل کاربری Avast را درک می‌کنید.

آنتی ویروس AVG نیز از بهترین آنتی ویروس‌های 2019 بود. این آنتی ویروس توانست در بخش محافظت از بدافزارها در جایگاه سوم برترین آنتی ویروس‌های 2019 قرار بگیرد و همچنین در بخش “محافظت از تهدیدهای پیشرفته” مشترکا با آنتی ویروس Avast در جایگاه دوم قرار گرفت. این نرم افزار امنیتی رابط کاربری بسیار ساده‌ای دارد و با توجه به رایگان بودن، گزینه‌ی بسیار مناسبی به شمار میرود.

آنتی ویروس Avira از دیگر نرم افزارهای قدرتمند 2019 بود که در بخش‌های “Real-Time Protection” و “Malware Protection” یا همان محافظت از بدافزار، در جایگاه اول قرار گرفت. علاوه بر این آویرا موفق شد در بخش “موارد مثبت کاذب” نیز جایگاه سوم را به دست آورد. رابط کاربری آویرا کاملا مدرن و قابل تفهیم است.

آنتی ویروس Bit Defender به عنوان بهترین نرم افزار امنیتی 2019 شناخته شد. این نرم افزار در 7 بخش از آزمون‌های AV 2019 نمره Advanced+ دریافت کرد و همچنین توانست جایگاه دوم در آزمون‌های “Real-Time Protection” و “Malware Protection” به دست آورد. در کنار این‌ها بیت دیفندر توانست جایگاه سوم در آزمایش “محافظت در برابر تهدیدهای پیشرفته” را مشترکا با انتی ویروس F-Secure به دست آورد. رابط کاربری این آنتی ویروس بسیار زیبا طراحی شده و تقریبا تمامی امکانات و تنظیمات در صفحه اصلی این نرم افزار قابل مشاهده هستند. این آنتی ویروس یکی از حساس‌ترین نرم افزارها در Real Time Protection است و امنیت بالایی برای کاربر ایجاد می‌کند.

آنتی ویروس ESET توانست در رنکینگ بهترین عملکرد در جایگاه نخست قرار بگیرد و همچنین در بخش “تشخیص مثبت کاذب” جایگاه سوم را کسب کند. علاوه بر این، آنتی ویروس Eset در آزمون “حفاظت از تهدیدهای پیشرفته” جایگاه نخست را کسب کرد. این آنتی ویروس با طراحی گرافیکی جدید و ساده خود توانست داوران را حیرت زده کند. با وجود قدرت بسیار بالای این آنتی ویروس و ویژگی‌های خارق‌العاده آن، برخی تنظیمات این نرم افزار نیاز به تخصص بالا دارند و اگر ندانسته کاری را انجام دهید، ممکن است به فایل‌های اصلی ویندوز آسیب برسانید.

آنتی ویروس F-Secure موفق شد در بخش‌هایی از آزمایش‌ها نمره‌ی Advanced+ دریافت کرد و موفق شد در آزمون “محافظت در برابر تهدیدهای پیشرفته” مشترکا با آنتی ویروس Bit Defender در جایگاه سوم قرار بگیرد. رابط کاربری آنتی ویروس F-Secure بسیار ساده و آسان است.

آنتی ویروس Kaspersky یکی از برترین آنتی ویروس‌های 2019 قلمداد شد. این نرم افزار در 4 بخش از آزمون‌ها نمره‌ی Advanced+ کسب کرد و در بخش‌های “کمترین تشخیص کاذب” و “حفاظت در مقابل تهدیدهای پیشرفه” جایگاه نخست را کسب کرد. رابط کاربری کسپراسکای بسیار ساده است و در عین حال طیف بسیار گسترده‌ای از تنظیمات پیکربندی در پنل کاربری این نرم افزار جای داده شده.

آنتی ویروس Panda دو جایزه Advanced+ و 3 جایزه Advanced دریافت کرد و از آنتی ویروس‌های نسبتا معمولی 2019 بود. نکته‌ی جالب در مورد این آنتی ویروس که داوران از آن استقبال کردند ویژگی Rescue Kit بود. این ویژگی امکان Recovery کردن فایل‌ها از هارد درایو USB را فراهم میکند که به نوبه‌ی خود ویژگی جالبی است.

آنتی ویروس Trend Micro نیز از آنتی ویروس‌های نسبتا خوب سال 2019 بود اما عملکرد چندان خیره کننده‌ای نداشت. تنها نکته در مورد این آنتی ویروس رابط کاربری ساده و جالب در کنار آلارم‌های هشدار برجسته در پنل کاربری بود که به خوبی کاربر را متوجه تهدیدها می‌کند.

Antivirus Test Methods

روش‌های تست آنتی ویروس‌ها یا اصلاحا (Test Methods)

حال به یکی از بخش‌های جذاب و تقریبا کاربردی این مقاله رسیده‌ایم. در این بخش قصد داریم روش‌هایی که موسسات و آزمایشگاه‌های بزرگ، آنتی ویروس‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌دهند را مرور کنیم.

همانطور که می‌دانید هر نرم افزار آنتی ویروس فرآیند‌های پیچیده‌ای برای محافظت دارد و باید به قدری قوی باشد که بتواند تمام عیار شما را در برابر تهدیدها ایمن نگه دارد. به همین منظور آزمون‌هایی برای تست کردن و ارزیابی مکانیزم‌های هر آنتی ویروس ساخته شده که موسسات بزرگ نظیر AV-Comparatives و AV-Test از طریق آن‌ها، نرم افزارها را بررسی می‌کنند.

در ادامه ابتدا نام این تست‌ها را مشاهده می‌کنید، سپس توضیحات کوتاهی در مورد هر تست و نهایتا جزئیات کامل (اعم از هدف آزمون و تارگت مورد نظر، دامنه آزمون، نوع تهدیدها و …) را مشاهده خواهید کرد.

به طور کلی یک پکیج آنتی ویروس در آزمایشگاه‌های ارزیابی، مراحل زیر را سپری می‌کند:

  • Real World Protection
  • Malware Protection
  • Enhanced Real-World
  • Performance Tests
  • False Alarm Tests
  • Summary Reports
  • Special Tests
  • Single Product Tests and Reviews
  • Business Security Tests and Reviews
  • Mobile Security Reviews
  • Mac Security Reviews
  • Linux Securty Reviews
  • Anti Phishing
  • Anti Spam
  • Parental Control Reviews
  • Heuristic / Behavioural Tests
  • File Detection Tests
  • Malware Removal Tests

همانطور که مشاهده می‌کنید، هر آنتی ویروس مسیر بسیار طولانی را سپری می‌کند تا بتواند از آزمون خود موفق بیرون آید. بنابراین هنگام استفاده از نرم افزار می‌توانید کاملا مطمئن باشید که آسیبی به سیستم شما وارد نمی‌شود.

به این مقاله امتیاز دهید post

‫6 دیدگاه ها

  1. طبق آخرین گزارش سایت مقایسه ها، Eset و کسپرسکی و بیت دفندر بهترین ها معرفی شدند.که ایی ست نود 32 مورد اعتماد ترین گزینه هست با توجه به جاسوسی بودن کسپرسکی

  2. برادر عزیر زحمت کشیدی ترجمه کردید
    ولی یه دو ریالی نمی ارزه
    نصف آنتی ویروس های که اسم بردی ما رو تحریم کردن
    آره داداش
    یه چیزی بنویس که با تحقیق خودت باشه و به درد 4 نفر هموطنت بخوره
    از این مزخرفات توی سایت های خارجی پر هستش
    همه میدونیم چه آنتی ویروسی خوبه مهم اینکه کدومشون به ما سرویس میدن
    مثلا کلسپر عالیه ولی قابل اعتماد نیست چون واسه روسیه جاسوسی میکنه
    بقیه هم که اصلا نمیزارن نصبشون کنیم
    فقط یه بیت مونده

    1. سلام. جا داره تشکر کنم از لطفتون.

      در ثانی خدمتتون عرض کنم که این اطلاعات پایه و کلیه و مطمئنا به درد خیلی‌ها میخوره .. شاید به کاره شما نیومده و یه مقدار عصبانی شدید.

      خیلی‌ها مثل شما متخصص نیستن که بدونن چه آنتی ویروسی خوبه و چه آنتی ویروسی بد، بنابراین این مقاله میتونه بهشون کمک کنه.

      در مورد تحریم‌ها هم درسته همشون مارو تحریم کردن .. اما دور زدن تحریم‌ها هنگام نصب کاره بسیار ساده‌ایه و پیشنهاد میکنم توی همون سایتای خارجی که همه چی توشون پره یه سرچ بفرمایید تا شماهم بتونید از این نرم افزارها استفاده کنید. پایین آنتی ویروس Avira هم عرض کردم که شرکتش مارو تحریم کرده و باید VPN داشته باشیم موقع دانلود و نصب .. خوده من دارم از Avira Free استفاده میکنم و خیلی هم خوبه .

      در مورد جاسوسی کردن کسپر هم بنده اطلاعی ندارم .. اما با این تفاسیر اگه قبول کنیم که داره جاسوسی میکنه هم فرقی به حال ما نداره .. ما اطلاعاتمون توی تمام سرویس‌ها مثل گوگل، فیسبوک، اینستاگرام و سایت‌های Third Party ذخیره میشه و این قضیه که اطلاعاتمون دست کسی نیست اجتناب ناپذیره .. 

      1. ممنون از مطلب خوب و کامل شما ، حتی اگه تنها زحمت ترجمه هم کشیده باشید بازم ممنونم بابت وقتی که گذاشته اید

        1. سلام دوست من. ارادت. انجام وظیفه است. خوشحالم که مقاله براتون مفید واقع شده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا