بازیگرانبیوگرافی و تاریخچه

بیوگرافی بازیگران سریال به کجا چنین شتابان همراه با نقش (زمان پخش + خلاصه داستان)

مجموعه تلویزیونی “به کجا چنین شتابان” به کارگردانی ابوالقاسم طالبی و تهیه‌کنندگی حسن شکوهی در سال‌های ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ با پخش اولیه خود به یکی از سریال‌های محبوب و پرمخاطب آن زمان تبدیل شد. موسیقی متن و تیتراژ ابتدایی این سریال از یکی از آهنگ‌های گروه “secret garden” با نام “nocturne” الهام گرفته شده است.

در این مقاله، به معرفی سریال به کجا چنین شتابان می‌پردازیم. با ما همراه باشید تا از خلاصه داستان، زمان پخش و بیوگرافی بازیگران این مجموعه تلویزیونی مطلع شوید.

Academy 700 85

جدول پخش سریال به کجا چنین شتابان

be koja chenin shetaban plot cast 1

علاقه‌مندان به سریال‌های درام و خانوادگی، سریال “به کجا چنین شتابان” هرروز ساعت 18:00 از شبکه آی فیلم پخش می‌شود. اگر در زمان پخش اصلی به هردلیلی موفق به تماشای آن نمی‌شوید، می‌توانید در دو نوبت 00:00 بامداد و 10:00 صبح روز بعد به تماشای این سریال جذاب از همین شبکه بنشینید.

  • شبکه پخش‌کننده سریال به کجا چنین شتابان : شبکه آی فیلم
  • روز پخش سریال به کجا چنین شتابان : هرروز
  • ساعت سریال به کجا چنین شتابان : 18:00
  • ساعت بازپخش سریال به کجا چنین شتابان : 00:00 (بامداد) و 10:00 (صبح)

خلاصه داستان سریال به کجا چنین شتابان

داستان این سریال حول‌محور زندگی یونس دانشجوی جوانی از خانواده‌ای مذهبی و سنتی می‌چرخد. یونس با کتایون دخترعموی ثروتمند خود آشنا می‌شود و از طریق او به عمویش صاحب شرکتی بزرگ در زمینه ساخت و پیش‌فروش مسکن معرفی می‌شود.

عموی یونس که سال‌هاست به‌دلیل اختلافات اعتقادی با پدر یونس قطع رابطه کرده فردی ثروتمند و قدرتمند است. یونس که در آستانه فارغ‌التحصیلی از رشته مهندسی عمران است به پیشنهاد کتایون در شرکت عمویش مشغول به کار می‌شود.

دراین‌میان، طمع ثروت و پول یونس را در معرض چالشی بزرگ قرار می‌دهد و او باید بین تعهدات مذهبی و خانوادگی خود و وسوسه‌های دنیای مدرن یکی را انتخاب کند.

بیوگرافی هنرپیشه های سریال به کجا چنین شتابان

“به کجا چنین شتابان” به‌عنوان یکی از بهترین سریال ایرانی داستانی جذاب و پرکشش را روایت می‌کند که به مضامین مهمی مانند تقابل سنت و مدرنیته، طمع و حرص و ایمان و اعتقاد می‌پردازد. این سریال با بازی درخشان بازیگران و کارگردانی قوی، توانست نظر مخاطبان بسیاری را به خود جلب کند و به یکی از سریال‌های ماندگار تلویزیون ایران تبدیل شود. در ادامه به معرفی بیوگرافی بازیگران این سریال به‌همراه نقش‌هایشان می‌پردازیم.

بابک حمیدیان در نقش یونس

babak hamidian

بابک حمیدیان بازیگری توانمند و خوش‌قریحه در سال ۱۳۵۹ در شهر تهران به دنیا آمد. علاقه ذاتی او به هنر و حمایت خانواده، مسیر زندگی او را به‌سمت دنیای تئاتر و سینما هدایت کرد.

حمیدیان با انتخاب رشته نمایش با گرایش طراحی صحنه در دانشگاه آزاد اسلامی، قدم در راه تحصیلات آکادمیک در حوزه هنر گذاشت؛ تلاش و خلاقیت او را به‌سوی تجربه دنیای واقعی هنر و بازیگری سوق داد.

حمیدیان در سال ۱۳۷۸ با حضور در عرصه تئاتر، قدم در مسیر حرفه‌ای خود گذاشت و نخستین تجربه بازیگری خود را به ثبت رساند؛ اما نقطه‌عطف کارنامه هنری این هنرمند، حضور او در عرصه سینما در سال ۱۳۸۲ و با فیلم “قدمگاه” به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور رقم خورد.

حمیدیان در سال‌های پس از “قدمگاه” با حضور در نقش‌های مکمل آثار مهمی همچون “طبل بزرگ زیر پای چپ” و “بی‌پولی”، توانایی‌ها و استعداد خود را به اثبات رساند؛ اما نقطه‌عطف دیگری در کارنامه حمیدیان به بازی درخشان او در فیلم “هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند” برمیگردد.

محمدرضا رهبری در نقش سهراب

mohammadreza rahbari

محمدرضا رهبری بازیگر و مجری جوانی است که بیشتر مخاطبان تلویزیون، او را با بازی در مجموعه تلویزیونی “میوه ممنوعه” و در نقش پسر کوچک حاج آقا فتوحی (با بازی علی نصیریان) به یاد می‌آورند.

رهبری در ۵ دی ماه سال ۱۳۶۱ در شهر تهران به دنیا آمد. او پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه در رشته تربیت بدنی در مقطع کارشناسی مشغول‌به تحصیل شد. او در زمان بازی در مجموعه تلویزیونی “میوه ممنوعه” پدر خود را از دست داد و این فقدان، از بزرگ‌ترین حسرت‌های زندگی او به شمار می‌رود. رهبری همیشه آرزو می‌کرد که پدرش زنده بود و شاهد موفقیت‌های او در عرصه بازیگری و اجرا می‌بود.

رهبری پس از گذراندن دوره‌های بازیگری زیر نظر امین تارخ، به دنیای هنر قدم گذاشت و توانایی‌های خود را در این عرصه به اثبات رساند. نخستین تجربه رهبری در تلویزیون، به‌عنوان مجری برنامه “موج نو تاکسی” در سال ۱۳۸۴ رقم خورد. پس از پخش این برنامه، پیشنهادهای متعددی برای بازی در مجموعه‌ها و تله‌فیلم‌ها به او شد.

آهو خردمند در نقش عزیز

ahoo kheradmand

آهو خردمند نقاش خلاق و مترجمی توانا و همچنین به‌عنوان یکی از بهترین بازیگران زن ایرانی در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۲۹ در شهر تهران متولد شد. مصطفی خردمند، پدر آهو خردمند از بازیگران و کارگردانان تئاتر بود و عموی او نیز در عرصه فیلمنامه‌نویسی فعالیت می‌کرد.

آهو خردمند در سن ۱۸ سالگی در سال ۱۳۴۷ فعالیت هنری خود را در تئاتر آغاز کرد و در اداره تئاتر استخدام شد. او ابتدا در گروه اسماعیل شنگله و سپس در گروه علی نصیریان به هنرنمایی پرداخت.

خردمند فارغ‌التحصیل دانشکده هنرهای دراماتیک است و با حضور در نمایش‌هایی همچون “خسرو و شیرین”، “افول” و “لبخند باشکوه آقای گیل” توانایی‌های خود را در عرصه تئاتر به اثبات رساند.

فعالیت آهو خردمند در تلویزیون از سال ۱۳۵۱ با مجموعه “آدم و حوا” آغاز شد. او پس از آن در مجموعه‌های دیگری مانند “خلیل ده مرده”، “طلاق” و “در گذر عاشقی” به ایفای نقش پرداخت و در قاب تلویزیون خوش درخشید.

بهروز بقایی در نقش هادی

behrooz baghaei

بهروز بقایی ازجمله بازیگرانی است که در سریال به کجا چنین شتابان در نقش هادی به ایفای نقش می‌پردازد. بقایی بازیگری توانمند کارگردانی خلاق و نویسنده‌ای ماهر است که در سال ۱۳۳۲ در شهر تهران متولد شد. او دوران کودکی و نوجوانی خود را در استان گیلان گذراند و در شهرهای رودسر، هرزویل و رشت، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را پشت‌سر گذاشت.

فعالیت هنری وی در سال ۱۳۵۲ با اجرای نمایش “لبخند با شکوه آقای گیل” به کارگردانی رکن‌الدین خسروی آغاز شد. این بازیگر در سال ۱۳۵۹ با حضور در فیلم سینمایی “تاریخ سازان” به کارگردانی هادی صابر به عرصه سینما نیز قدم گذاشت و گامی دیگر در مسیر پرفرازونشیب فعالیت‌های هنری خود برداشت.

بقایی درطول دوران حرفه‌ای خود در آثار متعددی در تئاتر، سینما و تلویزیون به ایفای نقش پرداخته است. او با بازی درخشان خود در آثاری همچون همسران، سیب خنده و دنیای شیرین دریا جایگاه ویژه‌ای در قلب مخاطبان پیدا کرده است.

رضا رویگری در نقش فریدون

reza roygari

رضا رویگری خواننده‌ای خوش‌صدا، نقاش خلاق و یکی از برترین بازیگران مرد ایرانی در ۲۶ دی ماه سال ۱۳۲۵ در منطقه تجریش تهران به‌دنیا آمد. او تنها فرزند خانواده بود و در سال‌های اخیر، نمایشگاه‌هایی از آثار نقاشی خود را در ایران و آمریکا برپا کرده است.

رویگری خواننده سرود معروف “ایران ایران” (الله الله) در اوایل انقلاب بود. او همچنین در سال ۱۳۹۲، آلبوم موسیقی “کازابلانکا” را منتشر کرد. این بازیگر در دوران کودکی و نوجوانی در همان منطقه تجریش به تحصیل پرداخت. او به خلبانی علاقه وافری داشت و دو بار برای قبولی در این رشته تلاش کرد؛ اما موفق به انجام این کار نشد.

وی با فیلم “عقاب‌ها” به کارگردانی زنده‌یاد خاچیکیان به سینما راه یافت. او درطول دوران فعالیت هنری خود در ۲۸ فیلم سینمایی بازی کرد و برای برخی از آثار خود، آهنگسازی نیز انجام داد. رویگری در چند نمایشگاه نقاشی در ایران و آمریکا شرکت کرد و در سال ۱۹۹۶ در آمریکا کنسرتی نیز برگزار نمود.

محمودرضا قدیریان در نقش مرتضی

mahmoudreza ghadirian

محمودرضا قدیریان فارغ‌التحصیل لیسانس رشته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه آزاد است. قدیریان بازیگر و مجری سینما و تلویزیون فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرد.

او در سال ۱۳۸۲ به پیشنهاد حمید منوچهر کارگردان نمایش‌های رادیویی و تلویزیونی به سازمان صداوسیما معرفی شد و پس از گذراندن دو سال دوره کارآموزی به‌طور رسمی فعالیت خود را در عرصه نمایش‌های رادیویی آغاز کرد.

قدیریان علاوه‌بر رادیو در تلویزیون نیز به‌عنوان مجری و بازیگر فعالیت دارد. او از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵ به گویندگی در رادیو مشغول بود و از آن زمان تاکنون هم به گویندگی در رادیو می‌پردازد و هم در نمایش‌های رادیویی شبکه‌های مختلف به ایفای نقش می‌پردازد.

نیلوفر شهیدی در نقش مریم

niloufar shahidi

نیلوفر شهیدی بازیگر سینما و تلویزیون متولد سال ۱۳۶۰ در شهر تهران است. او در خانواده‌ای هنرمند پرورش یافت و پدرش، اسفندیار شهیدی از مدیران باسابقه فیلمبرداری سینما و تلویزیون بود. شهیدی پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه به تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی پرداخت.

عشق و علاقه نیلوفر شهیدی به بازیگری، او را به‌سمت کلاس‌های آموزش بازیگری کشاند. وی در این مسیر با صادق کرمیار کارگردان آشنا شد و اولین پیشنهاد بازیگری خود را دریافت کرد.

این بازیگر فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم “رویا” آغاز کرد و پس از آن، در فیلم‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت. “سینما سوخته” به کارگردانی مهرشاد کارخانی، اولین فیلم سینمایی او بود.

علی عمرانی در نقش هاتف

ali omrani

در ادامه مقاله بیوگرافی بازیگران سریال به کجا چنین شتابان به بیوگرافی علی عمرانی می‌پردازیم. بازی در  این سریال در سال ۱۳۸۷، نقطه‌عطفی در فعالیت‌های هنری عمرانی بود و او را به شهرت و محبوبیت بیشتری در میان مردم رساند.

او بازیگری توانمند و باسابقه است که در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۳۹ در تهران به‌دنیا آمد. وی در خانواده‌ای هنرمند پرورش یافت و پدرش سید ولی‌الله عمرانی از پیشکسوتان تئاتر، سینما و تلویزیون و نوازنده سازهای نی و سنتور بود.

این بایگر از سن ۶ سالگی با بازی در تئاتر به عرصه هنری قدم گذاشت و در این مسیر، ذوق و استعداد خود را به اثبات رساند. او پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه در رشته کارگردانی دانشگاه هنرهای زیبای تهران به تحصیل پرداخت و موفق به اخذ مدرک فوق‌لیسانس در این رشته شد.

عمرانی فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۶۹ با فیلم “مجنون” به کارگردانی رسول ملاقلی‌پور آغاز کرد و علاوه‌بر سینما در عرصه تئاتر و تلویزیون نیز فعالیت دارد. او در نمایش‌های متعددی روی صحنه رفته و در سریال‌های مختلفی به ایفای نقش پرداخته است.

فریبا متخصص در نقش نسرین

fariba motekhases

فریبا متخصص پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه به تحصیل در رشته جامعه‌شناسی در مقطع کارشناسی پرداخت و در سال ۱۳۷۰ موفق به اخذ مدرک کارشناسی در این رشته شد. عشق و علاقه وی به بازیگری، او را به‌سمت هنر تئاتر کشاند.

او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۰ با تئاتر آغاز کرد و در این عرصه به هنرنمایی پرداخت. این بازیگر در سال ۱۳۶۲ به عرصه تلویزیون و در سال ۱۳۶۸ به عرصه رادیو قدم گذاشت و با گویندگی نمایش‌های رادیویی و دوبلاژ به فعالیت‌های هنری خود ادامه داد.

او در سال ۱۳۷۰ با فیلم “مسافر” به کارگردانی داریوش مهرجویی به سینما راه یافت و پس از آن در فیلم‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت.

پرستو گلستانی در نقش هانیه

parastoo golestani

پرستو گلستانی در خانواده‌ای هنرمند پرورش یافت و خواهرزاده مهدی اخوان ثالث شاعر نام‌آشنای ایرانی بود. گلستانی از همان دوران کودکی به هنر و به‌خصوص بازیگری علاقه داشت. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۵ با بازی در تئاتر در کانون پرورش فکری کودکان آغاز کرد.

او در سال ۱۳۷۴ از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر فارغ‌التحصیل شد. پایان‌نامه او در این رشته با عنوان “شیوه آموزش بازیگری برای کودکان و نوجوانان” بود.

گلستانی همیشه دل‌مشغولی اصلی خود را کار برای گروه کودک و نوجوان عنوان کرده است و درطول دوران فعالیت هنری خود در سریال‌ها، نمایش‌ها و فیلم‌های بسیاری بازی کرده است که ویژه این گروه‌های سنی هستند.

این بازیگر در سال ۱۳۷۶ با بهروز بقایی بازیگر و کارگردان ازدواج کرد. آن‌ها پسری به‌نام بهرنگ دارند؛ اما در نهایت در سال ۱۳۹۳ از یکدیگر جدا شدند.

نگین صدق گویا در نقش کتایون

negin sedgh goya

نگین صدق گویا بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۸ اسفند ماه سال ۱۳۴۹ در تهران در خانواده‌ای هنرمند پرورش یافت و خواهر شیرین بینا بازیگر نام‌آشنا است.

صدق گویا پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه در رشته اقتصاد نظری در دانشگاه الزهرا به تحصیل پرداخت. او در سال ۱۳۷۲ با بازی در فیلم “تیک تاک” به کارگردانی محمدعلی طالبی قدم به عرصه سینما گذاشت.

او پس از آن در فیلم‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت که ازجمله آن‌ها می‌توان به “خلبان”، “بی‌قرار” و “زمانی برای دوست داشتن” اشاره کرد. دو فیلم سینمایی “زمانی برای دوست داشتن” و “مانا” در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمدند.

سایر بازیگران سریال به کجا چنین شتابان

علاوه‌بر داستان گیرا و کارگردانی قوی، بازی‌های درخشان بازیگران سریال “به کجا چنین شتابان” نیز در موفقیت این سریال سهم بسزایی داشت. هرکدام از این بازیگران با ظرافت و توانایی خود به شخصیت‌های سریال جان بخشیدند و مخاطبان را با داستان و سرنوشت آن‌ها همراه کردند. در ادامه به اسامی سایر بازیگران این سریال اشاره می‌کنیم.

  • علی کاظمی در نقش ناصر
  • متین حیدری نیا در نقش امیرعلی
  • مطهره اسمی در نقش مطهره
  • حدیثه تهرانی در نقش بهار
  • رامونا شاه در نقش سرگرد
  • حسن شکوهی در نقش غلامی
  • شراره دولت آبادی در نقش مهرانگیز
  • نوا عارف  در نقش مشفق
  • مهدی فقیه در نقش دکتر
  • مهرداد فلاحتگر در نقش باغبان
  • لیلا لطیفی در نقش رحمتی
  • فریدون مهرابی در نقش کیوان
  • راحله میرزایی در نقش پرستار
  • امید متقی در نقش کوروش
  • ساعد هدایتی  در نقش داوود
  • گیتی ساعتچی در نقش مستخدم منزل
  • لیلی شیرمرد در نقش منشی شرکت فریدون

نگاهی به بازیگران و عوامل سریال به کجا چنین شتابان

“به کجا چنین شتابان” با روایتی گیرا و داستانی تأمل‌برانگیز، به موضوع مرگ، طمع در زندگی می‌پردازد و مخاطبان را به تفکر و تأمل در این زمینه وا می‌دارد. این سریال پس از پخش با استقبال گسترده منتقدان و مخاطبان روبه‌رو شد و به‌عنوان یکی از بهترین سریال‌های دهه هشتاد تلویزیون شناخته شد.

شما چه نظری درباره این سریال دارید؟ آیا قصد تماشا سریال به کجا چنین شتابان را دارید یا پیش‌تر آن را تماشا کرده‌اید؟ نظرتان درباره داستان و بازیگران این سریال چیست؟ منتظر خواندن نظرات شما در بخش دیدگاه‌ها هستیم.

به این مقاله امتیاز دهید post

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا