فیلم و سریالفیلم و سریال ایرانی

معرفی فیلم زودپز (بیوگرافی بازیگران، عوامل و داستان)

رامبد جوان کارگردان و بازیگر سینما پس از شش سال دوری از سینما، با فیلم جدید “زودپز” به عرصه کارگردانی بازگشت. “زودپز” که ششمین تجربه کارگردانی رامبد جوان به حساب می‌آید، این روزها در سکوت خبری درحال فیلمبرداری است.

“زودپز” یک کمدی دهه شصتی است و باتوجه‌به سابقه رامبد جوان در ساخت کمدی‌های پرفروش مانند “پسر آدم دختر حوا”، “ورود آقایان ممنوع” و “قانون مورفی”، می‌توان انتظار داشت که این فیلم نیز در گیشه سال آینده خوش بدرخشد.

زمان اکران فیلم زودپز

باوجودآنکه فیلمبرداری فیلم “زودپز” ماه‌ها پیش به پایان رسیده؛ اما هنوز هیچ خبر رسمی درباره زمان اکران این فیلم منتشر نشده است. ما در این مقاله، اخبار مربوط به زمان اکران زودپز را به‌طور مستمر دنبال خواهیم کرد و به محض انتشار هرگونه خبر جدید، آن را به اطلاع شما خواهیم رساند.

  • زمان اکران فیلم زودپز: نامشخص

خلاصه داستان فیلم زودپز

“زودپز” روایتی طنزآمیز و درعین‌حال تلخ از دوران جنگ ایران و عراق است که در سال 1367 و در بحبوحه موشک‌باران‌های تهران رخ می‌دهد. داستان فیلم درباره دو داماد خانواده (با ایفای نقش محسن تنابنده و نوید محمدزاده) است.

در این شرایط بحرانی، فاجعه‌ای ناگهانی زندگی این خانواده را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. زودپز منزل که به‌دلیل نقص فنی و یا انفجار ناشی از موشک‌باران می‌ترکد، جان پدر خانواده را می‌گیرد.

با فوت ناگهانی پدر، دو داماد خانواده که هریک به دنبال منافع خود هستند، نقشه‌ای عجیب و غافلگیرکننده را طراحی می‌کنند. آن‌ها تصمیم می‌گیرند تا به جای دفن پدر در قبرستان، جسد او را در خانه‌ای که بر اثر بمباران تخریب شده رها کنند که به‌عنوان شهید محسوب شود تا بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

بیوگرافی بازیگران فیلم زودپز

در این فیلم کمدی ایرانی، محسن تنابنده و نوید محمدزاده برای اولین‌بار در کنار یکدیگر و همچنین برای اولین‌بار در فیلمی از رامبد جوان به ایفای نقش می‌پردازند. در ادامه به بیوگرافی هریک از بازیگران این سریال می‌پرازیم. برای مطالعه جزئیات همراه ما باشید.

رامبد جوان

rambod javan

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان نام‌آشنای ایرانی، در سال ۱۳۵۰ در تهران چشم به دنیا آمد. جوان فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۷۳ با حضور در تئاتر آغاز کرد و پس از آن، گام به عرصه تلویزیون گذاشت. اولین نقش‌آفرینی او در سریال “همسران” بود و سپس با حضور در مجموعه تلویزیونی پرمخاطب “خانه سبز” و ایفای نقش “فرید جینگلبرد” به شهرت و محبوبیت قابل‌توجهی دست یافت.

بدون‌شک، نقطه‌عطف در کارنامه رامبد جوان، کارگردانی و اجرای برنامه “خندوانه” بود. این برنامه سرگرم‌کننده و پرمخاطب که با ایده‌پردازی و اجرای خلاقانه جوان همراه بود، به‌سرعت به یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های تلویزیون ایران تبدیل شد و تا چندین فصل ادامه پیدا کرد.

علاوه‌بر فعالیت در عرصه بازیگری و اجرا، رامبد جوان در حوزه کارگردانی نیز تجارب موفقی را به‌دست آورده است. او کارگردانی سریالی علمی تخیلی و جذاب به‌نام “مسافران” را برعهده داشته است و در سال 1388 نیز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.

محسن تنابنده

mohsen tanabandeh

محسن تنابنده در سال ۱۳۷۴ با حضور در تئاتر، گام در عرصه هنر گذاشت و پس از کسب تجربه در این حوزه، در سال ۱۳۸۲ با بازی در فیلم “دانه‌های ریز برف” به دنیای سینما و تلویزیون راه یافت. تنابنده با هنرنمایی‌های چشمگیر خود در فیلم‌های مختلف، توانایی‌های خود را به‌عنوان یک بازیگر توانمند به اثبات رساند.

او تاکنون دو بار برای فیلم‌های “سنگ اول” و “هفت دقیقه تا پاییز” سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده و همچنین برای فیلم “استشهادی برای خدا” سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را به خود اختصاص داده است.

حضور او در جشنواره‌های بین‌المللی نیز افتخارآفرین بوده و جوایز ارزشمندی را برای او به ارمغان آورده است. این بازیگر در جشنواره‌های ونیز و بلگراد خوش درخشیده و نام خود را در میان هنرمندان برجسته جهان ثبت کرده است؛ اما شهرت اصلی این هنرمند، به‌واسطه ایفای نقش “نقی معمولی” در سریال محبوب ایرانی پایتخت به‌دست آمده است. او با بازی در این سریال، به یکی از محبوب‌ترین چهره‌های تلویزیون ایران تبدیل شد و در قلب مخاطبان جایگاهی ویژه پیدا کرد.

نوید محمدزاده

navid mohammadzadeh

نوید محمدزاده فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم “در میان ابرها” آغاز کرد. این فیلم که اولین تجربه سینمایی او بود، نوید ظهور استعدادی بی‌نظیر در عرصه بازیگری را به مخاطبان داد؛ اما نقطه‌عطف کارنامه هنری محمدزاده، بازی در فیلم سینمایی ایرانی “عصبانی نیستم” بود. او با هنرنمایی در این فیلم، توانایی‌های خود را به‌عنوان یک بازیگر توانمند به اثبات رساند و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم فجر شد.

این هنرمند درطی سال‌های متوالی با بازی در فیلم‌های مختلف، افتخارات و جوایز ارزشمندی را به‌دست آورده است. او برای دو فیلم “ابد و یک روز” و “بدون تاریخ، بدون امضاء” سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده و همچنین با بازی درخشان خود در سریال پربیننده نمایش خانگی “قورباغه” که از شبکه نمایش خانگی پخش شد، بار دیگر نظر منتقدان و مخاطبان را به خود جلب کرد.

علاوه‌بر سینما و تلویزیون، محمدزاده در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشته است و سابقه حضور در نمایش‌های متعددی را در کارنامه خود دارد. او اولین‌بار با نمایش “پسران آفتاب” در سال ۱۳۸۷ روی صحنه تئاتر رفت و برای بازی در این نمایش، جایزه دوم بازیگری بخش بین‌الملل جشنواره دانشجویی را از آن خود کرد.

گلاره عباسی

gelareh abbasi

گلاره عباسی، یکی از بهترین بازیگران زن ایرانی، در تیر ماه سال ۱۳۶۲ به دنیا آمد. این هنرمند توانمند که در عرصه بازیگری، صداپیشگی، کارگردانی و نویسندگی فعالیت می‌کند، مسیر پرفرازونشیبی را در عرصه هنر طی کرده است.

عباسی، تحصیلات خود را در دانشکده هنر و معماری آغاز کرد و پس از آن، به کارگاه آزاد بازیگری رفت و زیر نظر استاد امین تارخ آموزش دید. او با گذراندن دوره‌های مختلف و کسب تجربه در تئاتر، سینما و تلویزیون، به سرعت در این عرصه رشد کرد و به‌عنوان یکی از بازیگران توانمند شناخته شد.

گلاره عباسی درطول دوران فعالیت هنری خود، در فیلم‌ها و سریال‌های متعددی به ایفای نقش پرداخت و با هنرنمایی های چشمگیر خود، جوایز و افتخارات ارزشمندی را به‌دست آورده است. ازجمله افتخارات این هنرمند می‌توان به دریافت سه جایزه بهترین بازیگر از جشنواره اسب نقره‌ای روسیه، بهترین بازیگر از فستیوال فیلم زنان فرانسه و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

روزبه حصاری

rozbeh hesari

روزبه حصاری که بیشتر با ایفای نقش جواد جوادی در سریال پرمخاطب “بچه مهندس” به شهرت رسید در عرصه بازیگری، سینما، تئاتر و همچنین نوازندگی و خوانندگی فعالیت دارد. حصاری که از سال 1389 در عرصه بازیگری فعال است، مسیر هنری خود را از تئاتر آغاز کرد و پس از سال‌ها تلاش و تجربه در این عرصه با بازی در نقش جواد جوادی در سریال “بچه مهندس” به‌طور گسترده شناخته شد و به محبوبیت زیادی دست یافت.

اولین تجربه بازیگری روزبه حصاری به سال 1389 و حضور در نمایش “بالاخره این زندگی مال کیه” به کارگردانی اشکان خیل‌نژاد برمی‌گردد. او پس از دو سال تمرین و کسب تجربه در تئاتر در این نمایش به ایفای نقش پرداخت.

در سال 1392، حصاری با بازی در نقشی کوتاه در فیلم “امروز” به کارگردانی رضا میرکریمی، اولین تجربه سینمایی خود را رقم زد. این فیلم در همان سال به‌عنوان نماینده ایران به اسکار معرفی شد. همچنین در همین سال، با بازی در سریال “یادآوری” به کارگردانی حجت قاسم‌زاده اصل به عرصه تلویزیون قدم گذاشت و اولین نقش تلویزیونی خود را تجربه کرد.

معرفی فیلم و بیوگرافی بازیگران زودپز

“زودپز” با بازی بازیگرانی مانند محسن تنابنده و نوید محمدزاده از امیدهای سینمای ایران به حساب می‌آید و بسیاری از منتقدان و تماشاگران منتظر تماشای این فیلم هستند. نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان این مقاله به اشتراک بگذارید و از همراهی شما تا پایان مقاله سپاسگزاریم.

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا