بازیگرانبیوگرافی و تاریخچه

بیوگرافی بازیگران سریال عملیات 125 (خلاصه داستان + زمان پخش)

سریال «عملیات ۱۲۵» به کارگردانی بهروز افخمی، مسعود آب‌پرور، محمدرضا آهنج و راما قویدل، ازجمله مجموعه‌های تلویزیونی محبوب ایرانی است که از ۱۳۸۷ تا  ۱۳۹۴ پخش شد. این سریال در قالب روایتی سرشار از هیجان، داستان زندگی چند آتش‌نشان را به‌تصویر می‌کشد که هریک با پیشینه و ماجراهای منحصربه‌فرد خود، در مسیر کسب مهارت‌های لازم برای این شغل پرمخاطره گام برمی‌دارند.

زمان پخش و بازپخش سریال عملیات 125

از چهارشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۳، شاهد تغییری در برنامه شبکه آی‌فیلم خواهیم بود. سریال «عملیات ۱۲۵» در ژانر اجتماعی و حادثه‌ای، جایگزین سریال «شرم» می‌شود. علاقه‌مندان به این مجموعه تماشایی می‌توانند هر روز راس ساعت 18:00 این سریال جذاب را تماشا کنند. همچنین درصورت از دست دادن این سریال در این ساعت، امکان تماشای تکرار آن در ساعات 2:00 بامداد و 10:00 صبح روز بعد وجود خواهد داشت.

Academy 700 85
  • شبکه پخش‌کننده سریال 125: آی‌فیلم
  • زمان پخش سریال عملیات 125: 18:00
  • بازپخش سریال عملیات 125: در ساعات 2:00 بامداد و 10:00 صبح روز بعد

خلاصه داستان سریال عملیات 125

آتش‌نشانان سریال «عملیات ۱۲۵» درطول مسیر خدمت خود با چالش‌ها و اتفاقات مختلفی روبه‌رو می‌شوند که زندگی حرفه‌ای و شخصی آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیوگرافی هنرپیشه های سریال عملیات 125

علاوه‌بر داستان جذاب و پرکشش، «عملیات ۱۲۵» به‌دلیل صحنه‌های اکشن و هیجان‌انگیز و همچنین شخصیت‌پردازی‌های قوی، به‌عنوان یکی از سریال‌های ماندگار در تاریخ تلویزیون ایران شناخته می‌شود. در ادامه به بیوگرافی بازیگران نقش اصلی این سریال می‌پردازیم.

ایمان صفا

iman safa

ایمان صفا بازیگر کمدی محبوب ایرانی متولد ۱ دی ۱۳۶۲ در تهران است. او فعالیت هنری خود را از سنین کودکی و در سال ۱۳۶۸ با حضور در تئاتر کودک آغاز کرد. نقطه‌عطف ورود صفا به عرصه بازیگری، حضور در فیلم کوتاه «فرصت‌های فردا» به کارگردانی منوچهر هادی در سال ۱۳۸۴ بود.

پس از آن، او با ایفای نقش کوتاهی در فیلم سینمایی «قرنطینه» در سال ۱۳۸۵، رسماً قدم به دنیای سینما گذاشت؛ اما شهرت اصلی ایمان صفا با حضور در مجموعه تلویزیونی «عملیات ۱۲۵» به کارگردانی بهروز افخمی در سال ۱۳۸۷ رقم خورد. او در این سریال نقش کوتاهی را ایفا کرد؛ اما بازی او مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و به‌عنوان سکوی پرتاب او به‌سوی نقش‌های مهم‌تر عمل کرد.

صفا در سال ۱۳۹۵ با بازی در سریال پربیننده نمایش خانگی «نیسان آبی» به کارگردانی منوچهر هادی به اوج محبوبیت خود رسید. این سریال طنز با استقبال گسترده تماشاگران روبه‌رو شد و صفا در نقش «کامی» به یکی از شخصیت‌های محبوب این سریال تبدیل شد. حضور او در برنامه‌های پرمخاطبی مانند «جوکر» و «شب‌های مافیا» نیز به افزایش شهرت و محبوبیتش کمک کرد.

عبدالرضا اکبری

abdolreza akbari

عبدالرضا اکبری، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، در ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۳۲ در کرمان تولد شد. او از سن ۱۶ سالگی با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گام در عرصه هنر گذاشت و به اتفاق دوستانش در سال ۱۳۴۷ گروه تئاتر نجف آباد را تأسیس کرد.

داریوش مؤدبیان و بهزاد فراهانی در کسوت مربی، هدایت این گروه را برعهده داشتند و فعالیت آن‌ها تا سال ۱۳۶۰ ادامه یافت. در این سال با انحلال گروه، اکبری به تلویزیون راه یافت و با حضور در چندین تله تئاتر، مسیر خود را به‌سمت سینما هموار کرد.

حضور در فیلم سینمایی «زندان دوله تو» در سال ۱۳۶۳، نقطه‌عطفی در کارنامه هنری اکبری محسوب می‌شود و از آن پس، او در بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت و به‌عنوان یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی جایگاه خود را تثبیت کرد. پندار اکبری، بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون، نیز از پسر عبدالرضا اکبری است.

مارال فرجاد

maral farjad

مارال فرجاد که جزو بازیگران زن ایرانی شناخته‌شده در صنعت فیلم و سریال است، در خانواده‌ای هنرمند پرورش یافت. پدرش، جلیل فرجاد و خواهرش، مونا فرجاد نیز از بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون هستند. مارال فرجاد در رشته عکاسی تحصیل کرده است؛ اما علاقه او به هنر بازیگری، او را به‌سمت این عرصه کشاند.

او فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۸۴ با بازی در فیلم «شام عروسی» آغاز کرد و پس از آن در فیلم‌های متعددی ازجمله «پسران آجری» و «دوشیزه باران»» به ایفای نقش پرداخت. فرجاد در عرصه تلویزیون نیز فعال بوده و در سریال‌هایی مانند «کت جادویی»، «عملیات ۱۲۵»، «خاتون»، «ساعت صفر»، «دلدادگان» و «نجلا» حضور داشته است.

بازی درخشان او در فیلم «جاودانگی» به کارگردانی مهدی فردقادری، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره عشق در کشور آمریکا برای او به ارمغان آورد. مارال فرجاد با پشتکار و استعداد خود، جایگاه ویژه‌ای در میان بازیگران زن ایران پیدا کرده است و با حضور در فیلم‌ها و سریال‌های متعدد، به‌عنوان یکی از هنرمندان محبوب و شناخته شده این عرصه شناخته می‌شود.

مهران رجبی

mehran rajabi

مهران رجبی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ایران دوران کودکی خود را در کنار پدرش که به باغبانی و کشاورزی مشغول بود و از همان سنین پایین با سختی‌ها و مشقت زندگی آشنا شد. رجبی در دوران دبیرستان به عضویت تیم ملی نوجوانان زیر ۱۸ سال اسکی روی آب درآمد و در کنار تحصیل به فعالیت‌های ورزشی نیز می‌پرداخت.

او در سال ۱۳۵۷ در مبارزات انقلاب اسلامی شرکت داشت و پس از آن، در جبهه‌های جنگ ایران و عراق نیز به‌عنوان داوطلب حضور یافت. نقطه‌عطف ورود رجبی به عرصه هنر، آشنایی با رضا میرکریمی، همکلاسی او در دانشگاه بود. میرکریمی با مشاهده استعداد و توانایی‌های رجبی، او را به دنیای سینما و تلویزیون معرفی کرد.

اولین تجربه بازیگری رجبی در سال ۱۳۷۶ با حضور در مجموعه تلویزیونی «بچه‌های مدرسه همت» رقم خورد. دو سال بعد، در سال ۱۳۷۸ با بازی در فیلم سینمایی «کودک و سرباز» به کارگردانی رضا میرکریمی، نخستین گام خود را در عرصه سینما برداشت. نقش‌آفرینی او در این فیلم، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد و این اتفاق، آغازگر دورانی پربار در کارنامه هنری رجبی بود.

رضا رویگری

reza roygari

رضا رویگری بازیگر و خواننده پیشکسوت ایرانی در ۶ دی ماه سال ۱۳۲۵ در منطقه تجریش تهران متولد شد. او دوران تحصیلات خود را در تجریش به پایان رساند و در ابتدا به‌دلیل علاقه به خلبانی، دو بار در آزمون خلبانی شرکت کرد؛ اما پذیرفته نشد.

پس از آن، به حرفه نقاشی روی آورد و با نمایش «ویس و رامین» به کارگاه نمایشی پیوست و قدم در عرصه هنر گذاشت. رویگری درطول دوران حرفه‌ای خود در سینما، تلویزیون و تئاتر، فعالیت‌های پرثمری را از خود به جای گذاشته است. ازجمله نقش‌های ماندگار او می‌توان به بازی در فیلم‌ سینمایی ایرانی «بوتیک» و سریال های ایرانی «مختارنامه» و «به کجا چنین شتابان» اشاره کرد.

او همچنین در اوایل انقلاب ۱۳۵۷، سرود «الله الله» را خواند که به یکی از سرودهای ماندگار آن دوران تبدیل شد. رضا رویگری در زندگی شخصی خود دو بار ازدواج کرده است. حاصل ازدواج نخست او، پسری به نام کیارش است که در سال ۱۳۵۳ به دنیا آمد.

او در سال ۱۳۹۱ مجدد با شخصی به‌نام تارا کریمی ازدواج کرد. در سال ۱۳۹۳، خبر سکته مغزی رضا رویگری و نیاز او به مراقبت و فیزیوتراپی به دلیل از کار افتادن برخی از اعضای بدن، در رسانه‌ها منتشر شد. این اتفاق، منجر به کم‌کاری او در سینما و تلویزیون و بستری شدن‌های متعدد در بیمارستان شد.

حسین سحرخیز

hossein saharkhiz

حسین سحرخیز کارگردان و چهره‌ای شناخته‌شده در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون است و در سال ۱۳۳۷ در تهران متولد شد. او از سن ۱۷ سالگی در سال ۱۳۵۴ با حضور در تئاتر، گام در مسیر هنر گذاشت و در سال ۱۳۵۸ با پیوستن به جمع بازیگران تلویزیونی، فعالیت خود را در این حوزه نیز آغاز کرد.

سحرخیز در سال ۱۳۷۲ با بازی در فیلم سینمایی «سایه‌های خیال» به کارگردانی محمدرضا هنرمند، نخستین تجربه بازیگری خود در سینما را به ثبت رساند. او درطول دوران حرفه‌ای خود در ژانرهای مختلف به ایفای نقش پرداخته و با بازی‌های روان و تاثیرگذار خود، جایگاه ویژه‌ای درمیان بازیگران ایران پیدا کرده است.

ازجمله آثار شاخص حسین سحرخیز در تئاتر می‌توان به نمایش‌های «خون سرد»، «شهرزاد2» و «سرزمین مادری»  اشاره کرد. سحرخیز در سال ۱۳۶۷ با کارگردانی سریال تلویزیونی «آخرین روز تابستان» گام در عرصه کارگردانی نیز گذاشت و درطول فعالیت خود در تئاتر، کارگردانی چندین نمایش را نیز برعهده گرفت.

اکرم محمدی

akram mohamadi

اکرم محمدی در ۶ مرداد ماه سال ۱۳۳۷متولد شد. او پس از دریافت دیپلم، با گذراندن دوره‌های آزاد بازیگری، گام در عرصه هنر گذاشت و فعالیت خود را از سال ۱۳۶۴ با حضور در نمایش «خسیس» آغاز کرد. محمدی درطول دوران حرفه‌ای خود در فیلم‌ها و سریال‌های متعددی به ایفای نقش پرداخته و با بازی‌های روان و تاثیرگذار خود، جایگاه ویژه‌ای در میان بازیگران زن ایرانی پیدا کرده است.

ازجمله افتخارات این هنرمند پیشکسوت می‌توان به نامزدی دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش دوم زن در هشتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم «مادر» اشاره کرد. حضور در فیلم‌ها و سریال‌هایی مانند «مادر»، «ستایش»، «مرد هزار چهره» و «خانه سبز» بخشی از کارنامه هنری پربار اکرم محمدی است.

فرهاد قائمیان

farhad ghaemian

فرهاد قائمیان، بازیگر توانمند سینما، تلویزیون و تئاتر، در ۱۵ اسفند ماه سال ۱۳۴۴ در محله عالی‌قاپوی اردبیل به دنیا آمد. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۰ با بازی در فیلم‌های کوتاه آغاز کرد و با حضور در فیلم «دمرل» (۱۳۷۲) به کارگردانی یدالله صمدی، گام به عرصه سینمای حرفه‌ای گذاشت.

پس از آن، در سال ۱۳۷۹ به فعالیت در تلویزیون پرداخت و در حرفه‌های مختلفی همچون بازیگر، تهیه‌کننده، مدیر تولید و طراح صحنه و لباس به ایفای نقش پرداخت. قائمیان علاوه‌بر فعالیت‌های سینمایی و تلویزیونی، سابقه بازیگری و کارگردانی تئاتر را نیز در کارنامه هنری خود دارد.

او در سال ۱۳۷۷، برای بازی در فیلم «هیوا» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد و در سال ۱۳۸۰، منتقدان سینما وی را برای بازی در فیلم «قارچ سمی» جزو ده هنرپیشه برتر سینمای ایران معرفی کردند.

در سال ۱۳۹۵، در جشنواره الغدیر عراق که در نجف برگزار شد، جایزه ویژه این جشنواره به فرهاد قائمیان برای بازی در فیلم «رستاخیز» اهدا شد. حضور درخشان او در فیلم «غریب» (۱۴۰۱) نیز دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای او به ارمغان آورد.

معرفی بازیگران سریال عملیات 125

سریال عملیات 125 به‌واسطه به تصویر کشیدن فداکاری‌ها، از خودگذشتگی‌ها و رشادت‌های آتش‌نشانان در رویارویی با خطرات و حوادث گوناگون، توانست نظر مخاطبان بسیاری را به خود جلب کند. این مجموعه درطول پخش خود با استقبال گسترده تماشاگران و منتقدان روبه‌رو شد. از همراهی شما تا پایان این مقاله سپاسگزاریم.

3.5/5 - (2 امتیاز)

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا