زمان پخش فیلم و سریال‌ها

بیوگرافی بازیگران فیلم سینمایی قیف (خلاصه داستان + زمان پخش)

در این مقاله به بررسی فیلم سینمایی «قیف» به کارگردانی محسن امیریوسفی و تهیه‌کنندگی سعید ملکان پرداخته‌ایم. علاوه‌بر معرفی بازیگران برجسته آن، در ادامه به ساعت پخش و خلاصه داستان «قیف» نیز خواهیم پرداخت تا اطلاعات جامعی را در اختیار علاقه‌مندان به این اثر قرار دهیم.

این فیلم که چهارمین ساخته امیریوسفی پس از فیلم‌های «خواب تلخ»، «آتشکار» و «آشغال‌های دوست داشتنی» است با حضور بازیگران مطرح، نوید یک اثر جذاب و دیدنی را برای مخاطبان سینما می‌دهد.

Academy 700 85

فیلم قیف کی اکران می شود ؟

عوامل فیلم «قیف» به فروش خوب این اثر در گیشه سینماها به‌عنوان فیلم سینمایی جدید ایرانی سال، امیدوارند. این اثر از پنج‌شنبه 15 شهریور 1403 توسط دفتر پخش خانه فیلم در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد.

  • زمان اکران فیلم سینمایی قیف: از صبح پنج‌شنبه 15 شهریور 1403

داستان فیلم قیف چیست ؟

هنوز جزییات دقیقی از داستان فیلم منتشر نشده است؛ اما باتوجه‌به سابقه امیریوسفی در ساخت فیلم‌های کمدی و اجتماعی، می‌توان انتظار داشت که «قیف» نیز اثری سرگرم‌کننده و درعین‌حال تأمل‌برانگیز باشد.

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم سینمایی قیف

فیلم سینمایی «قیف» با حضور جمعی از بازیگران درخشان، نویدبخش یک اثر دیدنی و جذاب برای مخاطبان سینما است. در این فیلم، شاهد هنرنمایی تعدادی از بهترین بازیگران مرد ایرانی ازجمله رضا عطاران و عباس جمشیدی‌فر خواهیم بود. علاوه‌بر این دو بازیگر، جمع دیگری از هنرمندان نیز در این سریال به ایفای نقش پرداخته‌اند که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

رضا عطاران

reza ataran

رضا عطاران مسیر هنری خود را با تلویزیون آغاز کرد و به‌تدریج به یکی از محبوب‌ترین و پرمخاطب‌ترین چهره‌های این عرصه تبدیل شد. اولین تجربه عطاران در زمینه بازیگری به مجموعه تلویزیونی “بیداران” در سال 1369 به کارگردانی اصغر عبداللهی باز می‌گردد؛ اما نقطه‌عطف کارنامه هنری او، بازی در سریال “پرواز 57” محصول سال 1372 بود.

“پرواز 57” به کارگردانی مهران مدیری از اولین سریال‌های طنز پس از انقلاب بود که به‌واسطه طنز خاص خود، مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد و عطاران را به‌عنوان یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی مخاطبان معرفی کرد.

“دنیای شیرین” ساخته بهروز بقایی در سال 1376، چهارمین اثر تلویزیونی این هنرپیشه بود که در آن به‌عنوان بازیگر حضور داشت. عطاران در ماه رمضان سال 1383 با کارگردانی سریال “خانه به دوش” گامی دیگر در عرصه طنز برداشت و در این سریال علاوه‌بر کارگردانی به‌عنوان بازیگر نیز حضور داشت. برای آشنایی بیشتر با بهترین فیلم و سریال های رضا عطاران، می‌توانید به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

عباس جمشیدی فر

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم سینمایی قیف؛ عباس جمشیدی فر

عباس جمشیدی‌فر متولد 1359 ازجمله بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون ایران است. او که در 15 سالگی به‌واسطه تماشای تئاتر به بازیگری علاقه‌مند شد در نهایت در سال 1377 و در سن 17 سالگی به‌طور حرفه‌ای پا به عرصه تئاتر گذاشت.

جمشیدی‌فر در همان سال‌های ابتدایی فعالیت خود با درخشش در جشنواره تئاتر فجر و کسب مقام اول بازیگری، استعداد خود را به اثبات رساند. او در سال 1379 با بازی در سریال “قصه‌های تهرانی” به کارگردانی داریوش کاردان، نخستین تجربه بازیگری خود در قاب تلویزیون را رقم زد.

اگرچه این سریال نتوانست آنطور که باید برای جمشیدی‌فر شهرت به ارمغان بیاورد؛ اما او در ادامه مسیر با نقش‌آفرینی در سریال های محبوب ایرانی مانند “روزگار خوش حبیب آقا” (1386) و “سه دونگ سه دونگ” (1390) به‌تدریج به چهره‌ای شناخته شده در میان مخاطبان تبدیل شد.

 رضا نیکخواه

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم سینمایی قیف؛ رضا نیکخواه

غلامرضا نیکخواه نامی آشنا در دنیای کمدی ایران، امروزه به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین کمدین‌های سینمای کشور شناخته می‌شود؛ اما شاید برای بسیاری جالب باشد که مسیر هنری نیکخواه در ابتدا چندان هم آسان و هموار نبوده است.

او که از 18 سالگی و در دوران دبیرستان با اجراهای تئاتر در مدرسه، گام در عرصه بازیگری گذاشت در ادامه مسیر با چالش‌های زیادی روبه‌رو شد. نیکخواه در سال 1367، زمانی‌که 40 سال سن داشت برای اولین‌بار در یک نقش کوتاه در مجموعه تلویزیونی حضور یافت.

در همان سال، اسماعیل پوررضا از او برای حضور در یک کار مناسبتی کودک و نوجوان دعوت کرد. به گفته خود نیکخواه، آشنایی او با مهران مدیری و علی عمرانی در همین سال‌ها بود که نقطه‌عطفی در مسیر هنری او رقم زد. این آشنایی سبب شد تا نیکخواه در صنعت سینما بیشتر دیده شود و فرصت‌های جدیدی برای او فراهم شود.

صدف اسپهبدی

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم سینمایی قیف؛ صدف استهبدی

صدف اسپهبدی متولد 15 بهمن 1372 فعالیت حرفه‌ای خود را در سال 1396 با بازی در فیلم کوتاه “راحانا” آغاز کرد. این فیلم اولین تجربه او در عرصه بازیگری بود که در آن نقشی کوتاه اما تاثیرگذار داشت. علاوه‌بر بازیگری، اسپهبدی در عرصه اجرا نیز فعالیت داشته و در کنار فرهاد جم، برنامه “همیشه خونه” را در شبکه آموزش اجرا کرده است.

سپهبدی پس از “راحانا” در مجموعه تلویزیونی “سفر در خانه” نیز به ایفای نقش پرداخت و گامی دیگر در مسیر پیشرفت خود برداشت؛ اما نقطه‌عطف کارنامه هنری او، بازی در فیلم “علفزار” (1400) به کارگردانی کاظم دانشی بود.

او در این فیلم، نقشی چالش‌برانگیز و متفاوت را برعهده داشت و به‌عنوان زنی معتاد به ایفای نقش پرداخت. بازی درخشان و تاثیرگذار اسپهبدی در “علفزار”، نظر منتقدان و مخاطبان را به خود جلب کرد و برای او جوایز متعددی ازجمله جایزه بهترین بازیگر زن ایرانی را به ارمغان آورد.

فریده سپاه‌منصور

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم سینمایی قیف؛ فریده سپاه‌منصور

فریده سپاه‌منصور متولد 15 فروردین 1326 در تهران، بازیگر عرصه سینما و تلویزیون ایران است. او که در سال‌های پیش از انقلاب تجربه بازیگری در فیلمی را نداشت، فعالیت هنری خود را با تئاترهای دانشجویی آغاز کرد.

سپاه‌منصور تا سال 1361 در تئاتر به هنرنمایی پرداخت و پس از آن بود که قدم به عرصه سینما و تلویزیون گذاشت. ازجمله مهم‌ترین فیلم‌هایی که این هنرپیشه در آن‌ها به ایفای نقش پرداخت می‌توان به “کتاب قانون” و “مارمولک” اشاره کرد.

وی در کنار بازیگری در زمینه نقاشی نیز فعالیت دارد و دیپلم خود را در این رشته از مدرسه هنرهای زیبا دریافت کرده است. ازدواج او با هوشنگ توکلی دیگر بازیگر نام‌دار سینما و تلویزیون ایران در سال 1350 از دیگر اتفاقات مهم زندگی شخصی سپاه‌منصور است.

گیتی معینی

بیوگرافی هنرپیشه های فیلم سینمایی قیف؛ گیتی معینی

گیتی معینی، بازیگر سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ 29 دی ماه 1323 در شهر کرمانشاه به‌دنیا آمد. علاقه او به دنیای هنر و صدا از همان دوران کودکی شکل گرفت و به‌واسطه فعالیت یکی از بستگانش در رادیو به این عرصه کشیده شد.

معینی در سال 1348 و در سن 23 سالگی به استخدام نیروهای مسلح ارتش شاهنشاهی درآمد؛ اما طولی نکشید که مسیر زندگی او تغییر کرد و از ارتش جدا شد. با وقوع انقلاب اسلامی در سال 1357، وی به‌تدریج قدم به عرصه نویسندگی در کارهای تصویری گذاشت و گامی دیگر در مسیر پیشرفت خود برداشت.

اگرچه فعالیت سینمایی معینی به‌عنوان بازیگر از دهه 1360 با سریال “آینه عبرت” (فصل برگ ریزان) آغاز شده بود؛ اما بازی در “حسرت” به‌عنوان اولین فیلم سینمایی، نقطه‌عطفی در مسیر هنری او محسوب می‌شود.

نگاهی کوتاه به بیوگرافی بازیگران فیلم سینمایی قیف

حضور بازیگران برجسته ایرانی در کنار یکدیگر، بدون‌شک یکی از نقاط قوت فیلم سینمایی «قیف» محسوب می‌شود که مخطاطبان سینما را برای سینمایی قیف هیجان‌زده کرده است. علاقه‌مندان به تماشای این فیلم پس از اکران می‌توانند با حضور در سینماها از هنرنمایی ستارگان محبوب خود لذت ببرند و سرگرم‌کننده‌ای را تجربه کنند.

1/5 - (1 امتیاز)

غزل شباهنگ

من تازه‌واردِ دنیای جذاب تولید محتوا هستم و حدود یک سال می‌شه که توی این حوزه فعالیت می‌کنم. هر روز چیزهای جدیدی یاد می‌گیرم و سعی می‌کنم خودم رو به‌روز نگه دارم. هنوز خیلی مونده تا به یه تولیدکننده محتوای حرفه‌ای تبدیل بشم؛ اما عاشق این کار هستم و با اشتیاق تلاش می‌کنم که بهتر بشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا