بیوگرافی بازیگران سریال حشاشین (معرفی، حواشی، زمان پخش + لینک دانلود)
سریال “حشاشین” یا “The Assassins” محصول سال 2024 کشور مصر، به روایت داستانی تاریخی از دوران حیات و وقایع مربوط به “حسن صباح”، بنیانگذار دولت اسماعیلیه در ایران، میپردازد.
این سریال با استقبال گسترده جوانان عرب مواجه شده؛ اما درعینحال، واکنشهای جنجالی و نگرانیهایی را نیز از سوی برخی از اعضای جنبش اخوان المسلمین و طرفداران آن بهدنبال داشته است.
منتقدان این سریال معتقدند که سازندگان آن با به تصویر کشیدن مراحل مذهبی و سیاسی “حسن صباح”، بهطور ضمنی به بررسی و نقد سیاستهای اخوان المسلمین پرداختهاند و این سریال را به مثابه اثری انتقادی علیه این جنبش تلقی میکنند.
این سریال با به تصویر کشیدن وقایع تاریخی و رمز و رازهای پیرامون فرقه حشاشین، مخاطب را به سفری جذاب در دل تاریخ میبرد و حقایق ناگفتهای را از آن دوران برملا میکند.
خلاصه داستان سریال حشاشین
سریال خارجی حشاشین داستان زندگی حسن صباح، فرمانده افسانهای قلعه الموت را روایت میکند. در آن زمان حسن صباح رهبری گروه حشاشین را عهدهدار بود که به انجام ترورهای خونین شخصیتهای برجسته مشهور بودند.
The Assassins 2024 به ماجراهای فرقه اسماعیلیه به رهبری حسن صباح میپردازد که در قرن یازدهم میلادی در بخشی از ایران حکومت میکرد و با سلجوقیان حاکم بر ایران در نبرد بود.
این سریال با به تصویر کشیدن وقایع تاریخی و رمز و رازهای پیرامون فرقه حشاشین، مخاطب را به سفری جذاب در دل تاریخ میبرد و حقایق ناگفتهای را از آن دوران برملا میکند.
زمان پخش سریال حشاشین – The Assassins
حشاشین (حسن صباح) با قاتلان یکی از جدیدترین سریالهای عربی در ژانر درام و تاریخی است که در ماه رمضان ۱۴۰۳ از تلویزیون مصر پخش شد. این سریال در ۱۶ قسمت تولید شده و به دلیل موضوع و محتوای جذاب، مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است.
لازمبهذکر است، فیلمبرداری این سریال دو سال بهطول انجامید و قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود؛ اما بهدلیل فیلمبرداری صحنههایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا سال ۲۰۲۴ به تعویق افتاد.
- کشور پخشکننده سریال حشاشین : مصر
- زمان پخش سریال حشاشین : ماه مبارک رمضان 1403
لینک دانلود سریال حشاشین
از طریق لینک زیر و سایت ویدو میتوانید به تمام قسمتهای منتشرشده این سریال جدید مصری در کیفیتهای مختلف دسترسی داشته باشید. همچنین امکان تماشای آنلاین این مجموعه برای کاربران فراهم است.
لینک دانلود و تماشای آنلاین سریال حشاشین
نظرات مخاطبین درباره سریال مصری حشاشین
انتشار سریال حشاشین ساخته کشور مصر، با موضوعیت زندگی حسن صباح و فرقه اسماعیلیه، واکنشهای مختلفی را دربین کاربران ایرانی داشته است. برخی کاربران از ساخت این سریال توسط مصریها و به زبان عربی انتقاد کردهاند و معتقدند این سریال تحریف تاریخ ایران در زمان سلجوقیان است.
جو مارچ به این موضوع اشاره میکند که درحالیکه کارگردان های ایرانی برای ساخت آثار تاریخی با مضامین ایرانی با کمبود بودجه روبهرو هستند، سینمای مصر سریالی خوشساخت با تصاویر مسحورکننده از دل تاریخ ایران بیرون کشیده است.
نصیر نیز با ابراز تاسف، میگوید که باید شاهد روایت داستانهایی مانند عشق عمر خیام، سیاست نظامالملک، تصوف امام محمد غزالی و زیبایی شهرهای ایران در سریالهای مصری باشیم.
هرمز با اشاره به ساخت این سریال با کمک آمریکاییها، نگرانی خود را از معرفی چهرههایی مانند حسن صباح، خواجه نظامالملک و عمر خیام بهعنوان مشاهیر عرب ابراز میکند.
حواشی سریال مصری حشاشین
اعضای اخوان المسلمین و هواداران این جنبش، با تشابههایی که بین برخی از اقدامات “حسن صباح” و فعالیتهای اخوان المسلمین مشاهده میکنند، نگرانند که این سریال به تخریب وجهه و جایگاه آنها در میان مردم منجر شود.
باوجوداین جنجالها، سریال “حشاشین” با استقبال گسترده جوانان عرب مواجه شده است. بسیاری از جوانان، این سریال را بهدلیل پرداختن به موضوعی تاریخی و جذاب و همچنین بهواسطه کیفیت ساخت بالا و بازیهای قابلقبول، مورد تحسین قرار دادهاند.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال حشاشین
همانطور که گفته شد، سریال “حشاشین” بهدلیل پرداختن به موضوعی تاریخی و جذاب و همچنین بهواسطه کیفیت ساخت بالا و بازیهای قابلقبول، موردتوجه بسیاری از مخاطبان قرار گرفته است. در ادامه، شما را به خواندن بیوگرافی بازیگران این سریال دعوت میکنیم تا با شخصیتها و نقشهای آنها بیشتر آشنا شوید.
بیوگرافی کریم عبدالعزیز بازیگر نقش حسن صباح در سریال حشاشین
کریم عبدالعزیز، زاده ۱۷ اوت ۱۹۷۵، بازیگر و کارگردانی مصری است که در خانوادهای هنری پرورش یافت. پدرش، محمد عبدالعزیز، و عمویش، عمر عبدالعزیز، هردو از کارگردانان شناختهشده سینمای مصر هستند.
کریم عبدالعزیز بازیگری را از کودکی آغاز کرد و اولینبار در فیلمهای پدرش، “آقایان مراقب باشید” و “بعضیها دو بار نزد نماینده مجاز میروند” به ایفای نقش پرداخت.
او در سال ۱۹۹۴ به مؤسسه عالی سینما پیوست و در سال ۱۳۷۶ از گروه کارگردانی فارغالتحصیل شد. پس از فارغالتحصیلی، مدتی بهعنوان دستیار کارگردان مشغول به کار شد؛ اما در نهایت تصمیم گرفت بهجای کارگردانی، به بازیگری روی آورد.
شریف عرفه، کارگردان نامدار مصری، اولینبار کریم عبدالعزیز را به دنیای بازیگری معرفی کرد و او در فیلمهای متعددی به ایفای نقش پرداخت و به شهرت رسید.
عبدالعزیز در سال ۲۰۲۴ در سریال حشاشین، در نقش حسن صباح، رهبر افسانهای فرقه حشاشین، ظاهر شده است. این سریال به یکی از پربینندهترین سریالهای عربی تبدیل شده و بازی عبدالعزیز در آن مورد تحسین بسیاری قرار گرفته است.
میرنا نورالدین در نقش دنیا زاد
میرنا نورالدین، زاده ۲۳ آوریل ۱۹۹۰، بازیگر مصری، فعالیت هنری خود را در سال ۲۰۱۵ با بازی در سریال سقوط آزاد آغاز کرد. او با ایفای نقش نور در سریال حكاية بنات در فصل چهارم آن به شهرت رسید.
میرنا در آمریکا متولد شد و دوران کودکی خود را در آنجا گذراند. او قبل از ورود به دانشگاه به مصر بازگشت و از دانشکده ادبیات، رشته زبان انگلیسی فارغالتحصیل شد.
نورالدین در سال ۲۰۲۴ در سریال حشاشین در نقش دنیا زاد به ایفای نقش پرداخت. این سریال به یکی از پربینندهترین سریالهای عربی تبدیل شده و بازی نورالدین در آن مورد تحسین بسیاری قرار گرفته است.
اسلام جمال در نقش سلطان ملکشاه یکم
اسلام جمال، متولد 16 فوریه 1989، از جمله بازیگران جوان و با استعداد مصری است که با نقش آفرینی های چشمگیر خود، نامی درخشان در عرصه هنر این کشور به ثبت رسانده است.
او در سال 2011 از آکادمی اخبار امروز فارغ التحصیل شد و پیش از آن، در سال 1090 با بازی در فیلم “نور عینی” قدم به دنیای بازیگری گذاشت. این فیلم نقطه عطفی در کارنامه هنری اسلام جمال بود و جوایز متعددی از جمله “بهترین بازیگر جوان” را از جشنواره ها و موسسات مختلف از آنِ خود کرد.
از جمله این افتخارات می توان به دریافت جایزه از آکادمی اخبار امروز، آکادمی العبور، دانشگاه عين شمس، جشنواره سفراء الطفولة العرب و همچنین رتبه برتر در نظرسنجی سایت “فی الفن” اشاره کرد.
نیکلاس معاوض در نقش خیام
نیکولا معوض، متولد 22 فوریه 1979، در خانوادهای چهار نفره در لبنان چشم به جهان گشود. او دو خواهر به نامهای آنی و سابین و یک برادر بهنام شربل دارد. نیکولا طعم تلخ فقدان را با از دست دادن پدر و مادرش بهدلیل بیماری سرطان چشیده است.
او تحصیلات خود را در رشته مهندسی در دانشگاه لبنان آغاز کرد؛ اما سرنوشت او را بهسوی دنیای هنر و سرگرمی رهنمون شد. نیکولا فعالیت خود را در سال 2010 با برنامه “روتانا کافه” در شبکه روتانا موزیک آغاز کرد و بهعنوان مجری برنامههای جوانان به شهرت رسید.
علاوهبر اجرا، نیکولا در زمینه کارگردانی نیز فعالیت داشته و در کارگردانی چند برنامه تلویزیونی مشارکت کرده است. نقطه عطف زندگی هنری نیکولا معوض، ورود او به دنیای بازیگری بود. او با بازی در سریالهای عربی مشترک، استعداد خود را در این زمینه به اثبات رساند.
نیکولا با بازی در سریال “ونوس” در سال 1392، بهطور رسمی وارد عرصه بازیگری در مصر شد. او در این سریال، با تسلطی که بر زبان عربی مصری داشت، نقش یک شیخ مسلمان بهنام “فاروق” را به زیبایی ایفا کرد و به محبوبیت زیادی در میان مخاطبان مصری دست یافت.
سامی الشیخ در نقش کیا بزرگ امید
سامی الشیخ، بازیگر مصری، در شهر اسکندریه به دنیا آمد. علاقه وافر او به بازیگری، وی را پس از اتمام دبیرستان، راهی نیویورک کرد تا در آنجا به تحصیل در رشته تئاتر بپردازد.
شیخ خیلی زود توانست اولین نقش سینمایی خود را در فیلم کمدی-سیاسی «در جستجوی خنده در دنیای اسلام» به کارگردانی آلبرت بروکس بهدست آورد. او در این فیلم نقش «مختار مجیب»، مدیر اجرایی شبکه الجزیره را بازی کرد.
پس از آن، سامی الشیخ با ایفای نقشهای به یاد ماندنی در فیلمها و سریالهای متعدد، به چهرهای شناختهشده تبدیل شد. از جمله این نقشها میتوان به حضور او در سریالهای «میهن»، «24»، «ایالات متحده تارا» و همچنین نقشهایی در سریالهای «نیکیتا»، «یگان»، «NCIS» و «گمشده» اشاره کرد.
در سینما نیز سامی الشیخ در فیلمهایی مانند «حمله به دارفور»، «تبدیلشوندگان: تاریکی ماه» و «جنگ چارلی ویلسون» به ایفای نقش پرداخته است. سرانجام، در سال ۲۰۱۲، پس از ده سال دوری از وطن، سامی الشیخ برای بازی در مجموعهای بهنام «حکایت دختران» به مصر بازگشت. این مجموعه، سرآغاز موفقیتهای بینالمللی سامی الشیخ به شمار میرود.
علاوه بر فعالیت در عرصه بازیگری، سامی الشیخ در سال ۲۰۱۰ بهعنوان سفیر حسن نیت یونیسف برای جوانان خاورمیانه در شبکه آموزشی «ی-پیر» انتخاب شد. این شبکه که توسط صندوق جمعیت سازمان ملل متحد راهاندازی شده است، در بیش از ۳۶ کشور جهان فعالیت میکند و سامی الشیخ به نمایندگی از این سازمان به نقاط مختلف دنیا سفر میکند.
احمد عید در نقش زید بن سیحون
احمد عيد، بازیگر مصری، متولد ششم ژانویه در شهر المنزلة استان دقهلیه است. او در ابتدا بهدنبال تحصیل در رشته کشاورزی بود؛ اما بعداً به انستیتو هنرهای تئاتر پیوست و فعالیت خود را در عرصه تئاتر با آثاری مانند “سوق الحلاوة”، “العین الحمرا” و “الألبندا” آغاز کرد.
در سال 2000، احمد عيد با بازی در فیلم “فرهنگی” بههمراه احمد رزق و فتحي عبد الوهاب، اولین قدم خود را در سینما برداشت. او با بازی در فیلم “لیلة سقوط بغداد” به شهرت رسید.
علاوهبر فعالیت در سینما، احمد عيد در سریالهای تلویزیونی محبوبی مانند “أزمة سكر” و “صاحب السعادة” نیز به ایفای نقش پرداخته است. او در رمضان سال 2018 در کنار خواننده مشهور، لطيفه، در سریال رادیویی “رابع جار” نیز حضور داشت.
احمد عيد بهواسطه بازی در نقشهای کمدی-سیاسی شناخته شده است. جالب است بدانید که او در فیلم “حلق حوش” با بازی محمد هنيدي، نقشی کوتاه و ناچیز داشت که بهدلیل لاغری و نحیف بودن، توجه چندانی را به خود جلب نکرد.
فتحی عبدالوهاب
فتحی عبدالوهاب، زاده ۲۱ اوت ۱۹۷۱، بازیگر مصری، در طول چند سال کوتاه توانسته جایگاهی در میان ستارگان نسل خود پیدا کند. باوجوداینکه او اصلاً بهدنبال شهرت و جاهطلبی برای بازی در نقشهای اول نیست، در کارنامه هنری خود افتخارات بسیاری دارد.
عبدالوهاب فعالیت هنری خود را از دوران دانشجویی در دانشکده تجارت آغاز کرد. او در ابتدا بهصورت آماتور بازی میکرد و در سال آخر دانشگاه، یکی از دوستانش او و محمد صبحي را به لینین الرملی معرفی کرد.
هردو در تست بازیگری قبول شدند و فتحی عبدالوهاب با بازی در سریال «العربی الفصیح» که به مدت سه فصل متوالی پخش شد، قدمبه عرصه بازیگری حرفهای گذاشت و پس از آن بهسرعت به محبوبیت رسید.
سایر بازیگران سریال حشاشین
علاوه بر بازیگران نامآشنا و شناخته شدهای که در سریال “حشاشین” به ایفای نقش پرداختهاند، این سریال فرصتی برای معرفی چهرههای جدید به دنیای بازیگری نیز فراهم کرده است.
باوجوداینکه هنوز اطلاعات و بیوگرافی کاملی از این بازیگران جوان در دسترس نیست؛ اما بازی قابل قبول و درخشان آنها در سریال “حشاشین”، نویدبخش آیندهای روشن در عرصه بازیگری برای آنها است.
- سارا الشامی در نقش نورهان
مروری بر پایان مقاله معرفی سریال حشاشین
سریال “حشاشین” بهعنوان اثری تاریخی با رویکردی انتقادی، بازتابهای متفاوتی را در میان مخاطبان به ویژه اعضای اخوان المسلمین به دنبال داشته است. تداوم این جنجالها و واکنشها، میتواند به عاملی برای افزایش یا کاهش محبوبیت این سریال در میان مردم تبدیل شود. در پایان، اگر این سریال را دنبال میکنید، نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول:
۱) سریال حشاشین چند قسمت است ؟
این سریال در 16 قسمت تولید شده است.
۲) ژانر سریال حشاشین چیست ؟
ژانر این سریال اکشن و بیوگرافی است.