شاهرخ شاهید، با نام هنری شاهرخ، خوانندهی ایرانی ساکن لس آنجلس بود. او در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۳۲ در تهران متولد شد و در سن ۷۰ سالگی، در تاریخ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ در لس آنجلس درگذشت.
در دوران ۱۱ سالگی، شاهرخ مادر خود را از دست داد و سه سال بعد، پدرش نیز فوت کرد. او در این دوران نوجوانی در محافل زندگی، با اندوههای زیادی روبرو شد و در پرورش خود به دامان خواهر بزرگترش تکیه کرد.
شاهرخ، در سن ۱۲ سالگی، مسیر هنری خود را با شروع فعالیت در برنامه کودک رادیو ایران گامگذاشت و در همان دوران، به تشویق پدرش، در کلاسهای اسماعیل مهرتاش به مدت ۱۰ سال شرکت کرد و ردیفهای موسیقی ایرانی را فراگرفت.
شروع فعالیت موسیقی شاهرخ
ترانهی «دوستت دارم» که او در سن ۱۴ سالگی ارائه داد، مورد تشویق و حمایت مردم قرار گرفت و سپس ترانههای دیگری مانند «شبا بیتو»، «راه بیفت» و «غریبه» با استقبال خوبی مواجه شدند.
مهاجرت اول از ایران به آمریکا
در سال ۱۹۷۵، شاهرخ به منظور ادامه تحصیل موسیقی و فعالیت در ارکستر فیلارمونیک شهر لس آنجلس به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد و به عنوان دومین هنرمند آوازخوان مقیم لس آنجلس پس از ویگن شناخته شد.
مهاجرت دوم شاهرخ از ایران به آمریکا
در زمان آغاز انقلاب ۱۳۵۷، شاهرخ به ایران بازگشت تا کنار خانوادهاش باشد، اما در شب قبل از ورود امام خمینی به ایران، به ایالات متحده نقل مکان کرد.
او در طول دوره فعالیت هنری خود، بیش از ۱۰۰ آلبوم موسیقی منتشر کرد و در کنسرتهای مختلفی در سراسر جهان به اجرای برنامههای هنری پرداخت.
همسر شاهرخ خواننده کیست؟
مطالب زیادی در مورد همسر شاهرخ شاهی در دست نیست اما او در شهر لس آنجلس ازدواج کرد و دختری به نام ملودی دارد او به همراه همسر و دختر خود در لس آنجلس سکونت داشت.
علت مرگ شاهرخ خواننده
شاهرخ در ۱۲ آذر ۱۴۰۲ در سن ۷۰ سالگی در لس آنجلس درگذشت. علت مرگ او سرطان ریه اعلام شد. درگذشت شاهرخ در تاریخ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ باعث تأثر عمیق هنرمندان و چهرههای معروف ایرانی و خارجی شد و آنان از این هنرمند بزرگ با انتشار پیامهای تسلیت یاد کردند.
چه ماجراهایی در زندگی این خواننده رخ داد؟
از حواشی مرتبط با شاهرخ شاهی میتوان به داستانی اشاره کرد که نشاندهنده تجربههای او در عرصه هنر و موسیقی است. یکی از حواشی مهم در زندگی او مربوط به دوران شاگردی او زیر نظر استاد مهرتاش است. این استاد به تنهایی افرادی را به عنوان شاگرد میپذیرفت که دارای استعداد و توانایی در آواز ایرانی بودند. جالب است بدانید که محمدرضا شجریان نیز از شاگردان این استاد بزرگ بوده و این ارتباط در زندگی هنری شاهرخ شاهی اهمیت زیادی دارد.
یک حادثه مهم دیگر در زندگی شاهرخ شاهی مرتبط با استخدام او در تالار رودکی است. وی در سن ۱۲ سالگی به عنوان یک کارمند در تالار رودکی تهران استخدام شد و در آنجا شروع به فعالیت هنری نمود. او همچنین در عرصه اپرا نیز به فعالیت پرداخت. در این مکانها، شاهرخ تحت آموزش استادان معتبری همچون استاد پورتراب، یکی از استادان برجسته هنرستان ملی موسیقی ایران، و استاد کازا بوده و مهارتهای هنری خود را پیشرفت داده است.