بیوگرافی بازیگران سریال رعد و برق (زمان پخش + داستان)
در این مقاله از ویدو درباره بیوگرافی بازیگران سریال ایرانی رعد و برق نوشتهایم. در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
داستان مجموعه تلویزیونی ایرانی “رعد و برق”، یکی از بهترین سریال های ایرانی به ماجراهای سیل ویرانگر و اتفاقاتی که در این زمینه رخ داده است می پردازد. در این سریال، بازیگرانی همچون محمد فیلی، مهران رجبی، مختار سائقی، شهین تسلیمی و شهرام قائدی نقشآفرینی کردهاند.
جدول پخش سریال رعد و برق از شبکه یک
سریال رعد و برق، هرشب ساعت ۲۲:۱۵ و همچنین تکرار سریال رعد و برق ساعات ۲:۴۵ بامداد و ۱۵:۱۰ عصر روز بعد از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
- شبکه پخش کننده سریال رعد و برق : شبکه یک
- روز پخش سریال رعد و برق : هرشب
- ساعت پخش سریال رعد و برق : ساعت ۲۲:۱۵
- ساعت تکرار سریال رعد و برق : ۲:۴۵ بامداد و ۱۵:۱۰ عصر
خلاصه داستان سریال ترکی رعد و برق
داستان سریال “رعد و برق” روایتگر حادثهای است که در اسفند سال ۱۳۹۷ به دلیل بارندگیهای شدید در استانهای شمالی ایران رخ داد. این سریال به طور خاص به ماجراهای پیرامون این حادثه میپردازد.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال رعد و برق
در ادامه به معرفی بیوگرافی هر یک از بازیگران سریال رعد و برق، یکی از سریال های در حال پخش ایرانی پرداختهایم. این سریال علاوهبر داستان جذاب و شخصیتهای پیچیده، بازیگران با استعدادی را در خود جای داده است.
هر کدام از بازیگران با تجربه و توانایی خاص خود به جذابیت داستان کمک کردهاند. در زیر به معرفی بیوگرافی هر یک از بازیگران میپردازیم.
محمد فیلی
محمد فیلی در سال ۱۳۴۹ وارد خانه فرهنگ شماره سه در شیراز شد. او به دلیل آشنایی با هنرمندان فعال در زمینه موسیقی، تئاتر، ساز و گیتار را یاد گرفت و در اجرای تئاتر شرکت کرد. بعد از انقلاب، محمد فیلی ازدواج کرده و چهار فرزند (دو دختر و دو پسر) دارد.
از سال ۵۷ به تلویزیون شیراز پیوست و در کارهای نمایشی حضور داشت. در سال ۶۴، اولین فیلم سینمایی خود به نام “گشتیها” را بازی کرد و در سال ۶۷ در فیلم “شاخههای بید” ایفای نقش کرد. در سال ۷۱ با بازی در “روزی روزگاری” به شهرت رسید و به پیشنهادات زیادی دست یافت.
سپس به تهران مهاجرت کرد و با بازی در مجموعه تلویزیونی “مختارنامه” در نقش شمر، اوج شهرت خود را به دست آورد. او همچنین در مجموعههای دیگری نظیر “پشت کوههای بلند”، “چاردیواری”، “گسل”، “پرستاران” و “بانوی عمارت” نیز حضور داشت.
در یک مصاحبه، او ابراز پشیمانی کرده و گفته است:
من از اینکه بازیگر شدهام، پشیمانم. من با عشق این رشته را انتخاب کردم، اما شرایط مالی در صنعت سینما و تلویزیون خوب نیست. اگر یک دکه سیگار فروشی زده بودم، الان سوپرمارکت دو دهنه برای خودم داشتم.
مهران رجبی
رجبی در تاریخ ۱۲ دی ۱۳۴۰ در شهر کرج متولد شد. او اهل روستای واریان، واقع در جاده چالوس است. پدرش به عنوان باغبان و کشاورز فعالیت میکرد. رجبی فرزند آخر خانواده بود و دو برادر بزرگتر به نامهای محراب و فرهاد داشت.
در زمان انقلاب ۱۳۵۷ در مبارزات ضد حکومت پهلوی حضور داشت. وی به راهنمایی و همکاری رضا میرکریمی، همکلاس دانشگاهی خود، وارد عرصه تلویزیون و سینما شد.
اولین تجربه حضور در جلوی دوربین را در سال ۱۳۷۶ در مجموعه تلویزیونی “بچههای مدرسه همت” داشت. سپس در سال ۱۳۷۸ با بازی در فیلم سینمایی “کودک و سرباز” به کارگردانی رضا میرکریمی، نخستین فیلم سینمایی خود را بازی کرد. نقش او در این فیلم، او را به عنوان کاندیدای جایزه جشنواره فجر معرفی کرد.
فیلم بعدی میرکریمی با عنوان “زیر نور ماه”،که در آن رجبی نقش یک روحانی رئیس حوزه را بازی کرد، توجه منتقدان را به خود جلب کرد و وی را برای بازی در فیلم “خانهای روی آب” و “از کنار هم میگذریم” در الویت قرار داد.
مختار سائقی
مختار سائقی، بازیگر و طراح صحنه و لباس سینما در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۳۵ در تهران، ایران به دنیا آمد. او در سال ۱۳۶۲ وارد عرصه سینما شد و در فیلم “ریشه در خون” به کارگردانی سیروس الوند حضور یافت.
شهین تسلیمی
شهین تسلیمی در جوانی در تئاتر نقشهایی را ایفا میکرد و همچنین در رادیو تست صدا داده و قبول شده بود؛ اما به دلیل مخالفت خانواده، هر دو راه را رها کرد.
اولین حضور او در جلوی دوربین به سریال “باغ مظفر” برمیگردد. الیزابت امینی او را به مهران مدیری برای بازی در این سریال معرفی کرده بود.
وی در سال 1387 در سریال “بزنگاه” به کارگردانی رضا عطاران حضور یافت و با حضور پررنگتر در سریال “زن بابا” به کارگردانی سعید آقاخانی شهرت پیدا کرد.
او با حضور در سریالهای “وضعیت سفید” و “ارمغان تاریکی” نشان داد که در نقشهای جدی نیز موفق است. از دیگر کارهای او میتوان به فیلمهای “طلا و مس” و “آوار” و مجموعههای “دلنوازان”، “حیرانی”، “مادرانه”، “دردسرهای عظیم ۱ و دردسرهای عظیم ۲” اشاره کرد.
شهرام قائدی
در ادامه مقاله بررسی بیوگرافی بازیگران سریال ایرانی رعد و برق به معرفی یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی پرداختهایم.
شهرام قائدی، بازیگر ایرانی در تاریخ ۱ شهریور ۱۳۵۴ در شهرستان قیر، استان فارس به دنیا آمد. او سال ۱۳۷۰ به تهران مهاجرت کرد. اولین فعالیت تلویزیونی او در سریال “خودروی پلاک ۱۱” بود و پس از آن در سریال “بازگشت پرستوها” نیز حضور داشت.
سام کبودوند
سام کبودوند، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۶۱ در تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرک کارشناسی مهندسی معدن است و یک خواهر کوچکتر دارد. کبودوند یک بازیگر بیحاشیه در عرصه تئاتر و تلویزیون است و کمتر عکس یا اطلاعات شخصی از او منتشر شده است.
سام کبودوند اولین تجربه تئاتر خود را از طریق دانشگاه آغاز کرد. او با دانشجویان دیگر تمرینات تئاتر را آغاز کرد و در سال ۱۳۸۴ با نمایشی به نام “برادر شدن حسین بن منصور حلاج” در تئاتر شهر و تالار قشقایی به صحنه رفت.
در سال اول حضورش در عرصه بازیگری، موفق شد جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره آزاد دانشجویی را بدست آورد و سپس برنده لوح تقدیر جشن روز بازیگری خانه تئاتر شد. وی در سال 1387 نیز لوح تقدیر جشنواره بنیاد شهید را دریافت کرد.
میتوان گفت با بازی در سریال “گاهی به پشت سر نگاه کن” به کارگردانی مازیار میری، به شهرت رسید. در حوزه سینما، سام کبودوند فعالیت زیادی نداشته و از اثرهای برجسته سینمایی او، میتوان به فیلمهای “ذر”، “شهدخت”، “پرویز و دیگران” اشاره کرد.
تورج فرامرزیان
غلامرضا فرامرزیان، بازیگر سینما و تلویزیون در نهاوند به دنیا آمد. او در اهواز، خوزستان، آموزشگاه بازیگری تأسیس کرده است. یکی از مهمترین آثار او، بازی در سریالهای “نردبام آسمان”، “اغما” و “ما چند نفر” است.
تورج فرامرزیان نخستین تجربه حرفهای خود را در فیلم “پاتال و آرزوهای کوچک” به کارگردانی مسعود کرامتی به دست آورد و از سال ۱۳۶۶ به عنوان دستیار کارگردان نیز فعالیت کرده است. وی در فیلمهای سینمایی متعددی مانند “یوسف هور”، “خط آتش”، “جدال بزرگ” و “سکوت” حضور داشته است.
مهدی زمین پرداز
در انتهای مقاله بیوگرافی بازیگران سریال رعد و برق به بررسی زندگینامه مهدی زمینپرداز پرداختهایم. مهدی زمین پرداز، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۶۰ به دنیا آمد.
شروع کار حرفهای وی با بازی در مستند “آخرین روزهای زمستان” بود و همکاری او با محمدحسین مهدویان ادامه یافت. وی در فیلم “ماجرای نیمروز” نقش مسعود را بازی کرد و سپس در فیلم “لاتاری” (۱۳۹۶) در نقش سامی به ایفای نقش پرداخت. زمین پرداز برای نخستین بار در فیلم سینمایی “دیدن این فیلم جرم است!” جلوی دوربین قرار گرفت.
سایر بازیگران سریال رعد و برق
- ابراهیم امیرخانی
- مزدک رستمی
- مریم عبادى
- غلامعلی رضایی
- مجید درستی
- ابراهیم یوسفی
- حامد محمدخانى
- ویدا موسوی
- سپیده موسوی